Selecteer een pagina

Leven vanuit levenskracht – trajecten

Hét Warm bad – support

 

Kom in contact met je talenten die in je vroegkinderlijke trauma liggen verborgen
Heel oude terugkerende thema’s

Herken en erken terugkerende thema’s
Omarm de diepste  essentie die jij bent

Besef dat je nodig bent
Jij bent voor deze tijd geboren.
Dit tijdperk vraagt veel, ontdek jouw aandeel
in de transitie die deze wereld doormaakt

Bewondering

Het leven brengt je momenten om te werken met diepe veelal terugkerende thema’s – Dit zijn fluisteringen van de ziel

Je innerlijk wezen kent jouw pad. Het laat je steeds weer zien wat wel of niet past. In de vorm van ervaringen. Ieder heeft terugkerende thema’s, bepaalde herhalende patronen. Ze hebben je ondersteund. Nu mag je ontdekken wat deze ervaringen je te vertellen hebben. Herken welke richting je op mag. Erken wie je diep van binnen bent.

Ieder die dit pad durft te gaan bewonder ik. Het onder ogen zien figuurlijk en letterlijk van je emoties, oude patronen en terugkerende thema’s is vaak pittig. Een pad wat je alleen zou kunnen bewandelen. Of samen. Ik sta naast jou, zeg ik altijd tegen mijn klanten. Als je ergens ondersteuning nodig heb, neem dan gerust contact met mij op. Dat is wat ik het warme bad van support noemen. 

 

Ik ontmoet in mijn werk mensen met een veel zeggende geschiedenis.
Alhoewel ze dat vaak zelf zo nog niet zien.
De persoon, en haar of zijn ervaringen zijn stuk voor stuk bijzonder en uniek
Het zijn mensen die wat te brengen hebben.
Het zijn mensen die vaak kritisch en streng zijn naar zich zelf.

Ik denk dat jij ook iets te brengen hebt.
Er zijn ‘donkere stukken’, worstelingen en waardoor je niet volledig nog jezelf bent.
Of ik nu wil of niet, ik voel deze diepte in jou, en ik zie en voel al dat moois.
Al het moois dat er onder schuil gaat, dat de ruimte wil innemen.
Dat is wat ik je gun.

Ik bewonder je als je voelt dat het tijd is om naar onderliggende thema’s te kijken én jezelf te zien en erkennen voor wie je diep van binenn bent. Ongeacht wat anderen daarvan vinden.

 

Ik werk met een warm bad van support,
want de diepte in jezelf hervinden is niet altijd makkelijk. 

Divine timing

De diepere thema’s vragen om Divine timing.
Het duurt dan vaak best een tijd voor je voelt dat je ze nu onder ogen wilt zien.
Er zijn al een tijdje fluisteringen van de ziel die je op dit pad wijzen. Die je aangeven wie je bent en wie je mag zijn.

Alles wie je bent herkennen, erkennen en omarmen is een heel proces.
Jezelf volledig de ruimte gunnen is niet makkelijk.
Vaak komt de ander eerst. Het is zo makkelijk er eerst voor de ander te zijn.
En waar ben jij?
En wie ziet jou?
En wie erkent al dat moois wat in jou schuil gaat?

Nu is het jou tijd.
Tijd om alle opgedane levenservaringen anders te gaan zien.
Tijd om de ruimte in je zelf, letterlijk en figuurlijk te creëeren voor de schitterende ziel die jou tot hier gebracht heeft.

Als je eerlijk bent, weet je of voel je al lang dat er ‘iets’ in jou zit. Je hebt een innerlijke drive.
Je hebt veel meegemaakt, je hebt veel doorstaan. Je ‘weet‘ diep van binnen dat je meer voor deze wereld mag betekenen dan nu lukt. Spiritualiteit is iets dat je interesse heeft én nu slechts schoorvoetend de ruimte krijgt.  Weet dat divine timing een rol speelt.

Ik ziet het als Michael Angelo die zijn beeld houwde. Hij ‘wist’ wat het ging worden. Hij ‘zag’ het beeld in zijn ímds eye’. Beetje bij beetje kwam dit beeld te voorschijn. Zo mag ook jij beetje bij beetje jezelf uit de grote rotsblok zien komen. Wie je bent en wat je te doen hebt, dat zit er zeker weten al in.

We walk each other home – Ram Das 

Samen lopen

In jou zit iemand die veel zelf kan. Dat is een gave en tegelijkertijd ook een vorm van overleven. Dus ja, ik weet dat je heel veel zelf kunt. Je kunt veel alleen. Toch is het heel fijn als iemand met je meeloopt. Het werk doe je zelf. De gene die met je meeloopt staat naast je maakt meer mogelijk dan je soms van kan dromen.

Als je hier bent gekomen en dit leest dan weet ik dat je ver zult komen. Ik weet ook dat net als met een electrische fiets je dankzij de begeleiding van de accu je net wat makkelijker en moeitelozer je pad kunt vervolgen.

Voel je een uitnodiging, een trigger of resonans om met mij te werken? Dan zul je in de samenwerking, voelen en ervaar  hoe je steeds meer die persoon kunt zijn die je daadwerkelijk bent. In mijn energie die ik mee breng en in het werk dat ik mag doen, activeer ik dat in jou. Ik reik je inzichten en ervaringen aan die dit mogelijk maken.

Omdat het vaak diepe stukken betreft zorgen we voor een diepe veiligheid en waardigheid als basis van onze samenwerking. Als  je deze basis meer en meer gaat voelen dan kun je steeds makkelijker dat wat je diep van binnen in je hebt, uit dragen. In welke context dan ook.  Het is een mooi pad van ontdekken (ont-dekken). En ja dat is spannend omdat het grote niet weten daarin een rol speelt.

Ik zie er naar uit je op dit pad te ondersteunen omdat ik het dit voor iedere unieke pad zo goed ken.

Het warme bad van support – Hoe ik graag samenwerk

Losse sessies liet me vaak nieuwsgierig achter.  Een enkele sessie is altijd mogelijk. Tegelijkertijd zie en voel ik wat mogelijk is en werk graag met nieuwe klanten binnen de ruimte van een ‘boog’ van minstens 2 á 3 maanden. Welke opties er zijn, zie je hieronder.
Zo kan ik een tijdje met iemand meelopen, de beweging mede mogelijk maken en iemand ook zien groeien.
Daar word ook ik heel blij van.

Een boog staat voor de essentie die je bent.
Mijn trajecten gaan én over de geplande sessies én gaan net zo goed over de tijd daartussen.
Ik ben bij wijze van spreken 24/7 voor je beschikbaar.
Ik ben bereikbaar tussendoor voor een appje of een belletje of een zoommoment als dat beter past.

Dat is het warme bad van support.
Want de diepte in jezelf hervinden is niet altijd makkelijk. 
Soms is er tussen de afspraken in iets wat je wilt vragen of is er iets waar je juist even in vastloopt of tegenaan loopt. Het is dan fijn om contact te hebben. Ook wil je misschien iets heel moois delen.  Of ik voel soms dat het fijn is om even naar je uit te reiken.

Ram Das heeft een mooie uitspraak die daarbij past: “We only walk each other home“.

“Dank je wel dat je me zo diepgaand naar de stukjes heb gebracht die meerdere keren onder mijn aandacht zijn gebracht en nu heling vinden.”

Marlies

BTW

Ik werk het meest met zelfstandigen.
Mijn bedragen zijn doorgaans exclusief btw.
Mocht je niet ingeschreven staan bij de Kvk, of deze prijsstelling teveel op je budget drukken dan bespreek ik graag wat ik met de btw kan doen.
Laat het me gerust weten, dan kijk ik met je wat er mogelijk en passend is.
In goed overleg komen we altijd op iets passends uit.

Inplannen van deze sessies

Sessie plannen we samen in. Wil je iets in beweging brengne? Dan stel ik voor  aan het begin van de grote boog elkaar elke 2 weken te zien, om een mooie basis te creëren.  Om vervolgens in afstemming met wat nodig is de vervolgsessies te plannen.

Sessie inhoud en duur

In sessies werk ik met wat er zich aan dient of waar jij mee komt
Dat kan betekenen dat een sessie soms korter en soms langer dan 2 uur in beslag neemt.
In mijn agenda houd ik hier altijd ruimte voor.

Passende Prijs

Een passende prijs is beschikbaar voor cliënten die zich mijn vermelde tarieven niet kunnen veroorloven. Je kunt tót 25% van de vermelde prijs afhalen, als de passende prijs als een optie voor die dienst wordt vermeld.

Voel je vrij om gebruik te maken van de passende prijs of mee te doen met de Reading marathon. In overleg passen we de prijs aan voor diegenen die het financieel moeilijker hebben.

 

Thema’s

Thema’s van overgave, jezelf ‘leren’ dragen, je verhalen, overlevingspatronen én grenzen herkennen, Plus het steeds meer aanwezig of wel steeds meer ‘present‘ zijn, vormen de onderliggende basis.

Ik werk vaak met zelfstandigen. In ons traject samen kunnen we ook kijken naar zichtbaarheid als zelfstandige, jezelf het waard voelen om een bedrag voor je mooie werk te vragen en hoe dat vertalen naar een vorm die bij je past. Zijn dat onderwerpen die aandacht behoeven dan raad ik de langere boog aan.

Voel wat uitnodigt

Divine timing speelt een rol. Ik zou via allerlei technieken iemand ja kunnen laten zeggen tegen begeleiding. Een tijd heb ik coaches als business coach deze skills geleerd. Die manier van werken voelde niet meer passen. Want soms is dit niet het moment. Daarom is mijn vraag altijd te voelen wat resoneert. Is er iets in dit voorstel voor jou wat je aanspreekt? Nodigt het nu uit met mij te werken?
Heb je zelf suggesties?
Deel gerust jouw ideeën met mij over deze opzet.

Soms is het dat je eerste sessie mag ervaren om daarna te kunnen voelen wat past.

Plan deze in. Ik reken voor de eerste sessie €300,-
Ik heb dan vooraf kort wat vragen
Ik bereid me voor op onze ontmoeting
We plannen dan 2 uur en ervaar wat er in de begeleiding met mij allemaal mogelijk is voor jou.
Na deze sessie kun je misschien heel goed zelf verder. Of kiezen voor een van deze genoemde trajecten”.

Mocht je niet tevreden zijn over de eerste sessie, dan ontvang je 75% terug.

Liefs,
Ditta
0622779116

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be? You are a child of God.

Your playing small does not serve the world.

There is nothing enlightened about shrinking so that other people won’t feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It’s not just in some of us; it’s in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.

Marian Williamson of Nelson Mandela

“Met haar vermogen om in mijn antwoorden tussen de regels door te luisteren en daarbij respectvol te blijven naar mij als persoon, wist Ditta mij nieuwe en meer passende inzichten te geven”

Lilian van Avesaath

Wat kan ik voor je betekenen?

 

Je hebt de keuze uit verschillende trajecten op het gebied van traumaverwerking. De trajecten zijn op maat gemaakt en variëren in lengte en intensiteit.

Lichaamswijsheid 

Deze sessies brengen je letterijk en figuurlijk in contact met je verborgen talenten. De lichte helende aanraking vindt plaats in een 

Coaching

Ontdek de krachtige Ik die in je eigen schaduw staat.

Ontvang de lessen van die Ik en creëer met haar hulp een omgeving die voor jou fijn is waardoor jij voluit kunt leven én je licht vol kunt schijnen op die mensen die het nodig hebben.

Energetisch werk

Doorgrond in deze fase van hoe jij gaat bijdragen aan de mensen om je heen. In deze fase van het Project Ik!  komt alles samen. Je brengt je ideeën in beweging.

Trajecten – drie varianten van samenwerking

Een losse sessie

Een enkele sessie is altijd mogelijk. Omdat er vaak diepe thema’s langskomen plan ik ruimte in van 2 uur. 
Het kan zijn dat een sessie 1,5 uur duurt. Zo’n sessie gaat over een bekend thema, is vaak een eerste ontmoeting om te ervaren wat ik voor je kan betekenen, of is heel passend voor een klant die na verloop van tijd weer contact opneemt. Voor elke eerste keer geldt dat als de sessie je niet brengt wat je er van had verwacht dat je dan 75% van je bijdrage terug ontvangt.

 

Trajecten

Losse sessies liet me vaak nieuwsgierig achter.   Vooral omdat iemand veel in zijn mars heeft. Ik zie en voel wat voor iemand mogelijk is. Het is zo mooi om dan een tijd met iemand mee te mogen lopen

ik merk dat binnen de ruimte van een  traject met ‘boog’ van minstens 3 maanden een diepere laag en essentiele talenten weer beschikbaar komen. 

Waarom is zo’n traject het overwegen waard?
Het ontdekken van je talenten die in je trauma zitten verborgen vraagt tijd en zorgvuldigheid. Dat pad is niet altijd makkelijk en fijn om te weten dat iemand naast je staat, iemand die voor je beschikbaar is op momenten dat je overlevingspatronen meespelen. Op dat pad jou zien ontplooien, is bijzonder. Stapje voor stapje jou zien opbloeien en de ideeen, en mogelijkheden die je krijgt aangereikt, te zien toepassen.

Een traject zorgt voor de praktisch vertaalslag naar je leven.

Mét of zonder check in momenten

Bij een traject, heb je afhankelijk van je beschikbare budget de keuze tussen een traejct mét of zonder check in momenten tussen door.
Veel mensen kiezen voor deze check in momenten tussen de sessie door. Zo zien we elkaar voor onze ingeplande sessies én hebben we tussen de sessie een check in moment. Een traject gaat net zo goed over de geplande sessies én  over de tijd daartussen.

Daarnaast ben ik bereikbaar tussendoor voor een appje of een belletje. Soms is er tussen de afspraken in iets wat je wilt vragen of is er iets waar je juist even in vastloopt of tegenaan loopt. Het is dan fijn om contact te hebben. Ook wil je misschien iets heel moois delen.  Of ik voel soms dat het fijn is om even naar je uit te reiken. Dat noem ik het warme bad van support.

 

De opties – een voorstel

Iedereen is een uniek, elke samenwerking is wat jij met mij en ik met jou overeenkom.
Onderstaande mogelijkheden zijn suggesties, zie het als voorstel waar ik graag in overleg met jou tot iets passends kom.

Voel in wat uitnodigt, of resoneert.
Dit voorstel is niet in steen gebeiteld. 😉
Overweeg je met mij te werken?

Laten we dan bij na een eerste sessie samen bekijken wat het beste past.

Een eerste sessie+ 

Wil je ervaren wat ik voor je kan doen?
Puur een sessie om iets te doorgronden, te verdiepen of te versnellen?
Dat plan ik graag een sessie voor €150,- per uur.
Ik trek 2 uur voor je uit. Hebben we minder tijd nodig? Dan breng ik naar rato deze sessie in rekening.

De sessie krijgt een +. Deze plus houdt in dat ik met jou altijd een week na onze ontmoeting nog even contact heb.

*vraag naar de mogelijkheid voor passende prijs

Traject optie 1:
Boog van 2- 3 maanden

Kies je voor het warme bad van support dan
+ benodigde healing tússen onze sessies
+ Met ruimte voor ±2 uur ‘warm bad van support momenten

Traject optie 2 of 3:
Boog van 4-6 óf 9-12 maanden

+ als optie 1
+ zo vaak als nodig warm bad van support tussen de sessies door
+ indien dat handig is kan ik een Healy aan je uitlenen

Wel of geen Warm bad?

Maak je geen gebruik van de support momenten dan krijg plannen we een extra sessie
Ook kun je er voor kiezen om €855,- voor dit traject te voeldoen.

Vervolg

Voor terugkerende klanten die minstens 9 sessies hebben gehad geldt een tarief van €125,- per uur.

Nieuwsgierig naar wat je kan verwachten? Krijg hier een indruk van mijn werkwijze

BTW

Ik werk het meest met zelfstandigen.
Mijn bedragen zijn doorgaans exclusief btw.
Mocht je niet ingeschreven staan bij de Kvk, of deze prijsstelling teveel op je budget drukken dan bespreek ik graag wat ik met de btw kan doen.
Laat het me gerust weten, dan kijk ik met je wat er mogelijk en passend is.
In goed overleg komen we altijd op iets passends uit.

Inplannen van deze sessies

Sessie plannen we samen in. Wil je iets in beweging brengne? Dan stel ik voor  aan het begin van de grote boog elkaar elke 2 weken te zien, om een mooie basis te creëren.  Om vervolgens in afstemming met wat nodig is de vervolgsessies te plannen.

Sessie inhoud en duur

In sessies werk ik met wat er zich aan dient of waar jij mee komt
Dat kan betekenen dat een sessie soms korter en soms langer dan 2 uur in beslag neemt.
In mijn agenda houd ik hier altijd ruimte voor.

Passende Prijs

Een passende prijs is beschikbaar voor cliënten die zich mijn vermelde tarieven niet kunnen veroorloven. Je kunt tót 25% van de vermelde prijs afhalen, als de passende prijs als een optie voor die dienst wordt vermeld.

Voel je vrij om gebruik te maken van de passende prijs of mee te doen met de Reading marathon. In overleg passen we de prijs aan voor diegenen die het financieel moeilijker hebben.

 

Thema’s

Thema’s van overgave, jezelf ‘leren’ dragen, je verhalen, overlevingspatronen én grenzen herkennen, Plus het steeds meer aanwezig of wel steeds meer ‘present‘ zijn, vormen de onderliggende basis.

Ik werk vaak met zelfstandigen. In ons traject samen kunnen we ook kijken naar zichtbaarheid als zelfstandige, jezelf het waard voelen om een bedrag voor je mooie werk te vragen en hoe dat vertalen naar een vorm die bij je past. Zijn dat onderwerpen die aandacht behoeven dan raad ik de langere boog aan.

Voel wat uitnodigt

Divine timing speelt een rol. Ik zou via allerlei technieken iemand ja kunnen laten zeggen tegen begeleiding. Een tijd heb ik coaches als business coach deze skills geleerd. Die manier van werken voelde niet meer passen. Want soms is dit niet het moment. Daarom is mijn vraag altijd te voelen wat resoneert. Is er iets in dit voorstel voor jou wat je aanspreekt? Nodigt het nu uit met mij te werken?
Heb je zelf suggesties?
Deel gerust jouw ideeën met mij over deze opzet.

Soms is het dat je eerste sessie mag ervaren om daarna te kunnen voelen wat past.

Plan deze in. Ik reken voor de eerste sessie €300,-
Ik heb dan vooraf kort wat vragen
Ik bereid me voor op onze ontmoeting
We plannen dan 2 uur en ervaar wat er in de begeleiding met mij allemaal mogelijk is voor jou.
Na deze sessie kun je misschien heel goed zelf verder. Of kiezen voor een van deze genoemde trajecten”.

Mocht je niet tevreden zijn over de eerste sessie, dan ontvang je 75% terug.

Liefs,
Ditta
0622779116

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be? You are a child of God.

Your playing small does not serve the world.

There is nothing enlightened about shrinking so that other people won’t feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It’s not just in some of us; it’s in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.

Marian Williamson of Nelson Mandela

“Met haar vermogen om in mijn antwoorden tussen de regels door te luisteren en daarbij respectvol te blijven naar mij als persoon, wist Ditta mij nieuwe en meer passende inzichten te geven”

Lilian van Avesaath

Waarom Ditta?

Onvoorwaardelijk

In onvoorwaardelijke aanwezigheid geeft Ditta ruimte aan wat zich aandient

Nieuwsgierig

Verbonden met wat nog niet gezien is, ontdek je met Ditta de schoonheid in elke ervaring.

Aandacht

Echte aandacht overstijgt jouw denken.  Als het hart mag leiden wordt het denken wat volgt functioneel

Combinatie

Ditta werkt intutief en zet waar passend en wenselijk haar intutie, reading, healing en coaching vaardigheden in

 

 

Al mijn hele leven ben ik nieuwsgierig. Naar wie ik ben en wie ik mag zijn. Dit bracht me op een mijn zoektocht naar hoe het leven werkt. Steeds weer op zoek naar het volgende puzzelstukje.

Ik voel keer op keer dat ik dat ook mag delen. Het start bij mijzelf en is er vervolgens ook voor anderen. Ik heb een oog  voor mensen. Oog voor het contrast van ervaringen en dat elke ervaring rijkdom in zich heeft: Mensen die verpieteren, mensen die succesvol worden. In de verhalen zie ik de keerzijde en de schoonheid die in ieder aanwezig is.

Mijn pad is het pad waarin mijn ziel steeds meer in dit individu kristaliseert. Het werd concreet toen ik besefte dat ik in de reflectie van mijn ervaringen buiten mezelf bezig was met alles te willen verbeteren, veranderen, optimaliseren. Met dit besef kon het zoeken, het bewegen buiten mijzelf stoppen. Toen ontstond ruimte. Voor het echte ontvangen.

Het doorzien van de universele wetten plus het omarmen van mijn rol daarbinnen brengt me ruimte en rust én beweging die anders is dan we ooit dachten hoe het moest zijn.

Het brengt me het besef dat Schitteren ieders opdracht is en dat we in een verandering van tijdperk een rol te vervullen hebben!

Testimonials

“Ditta je liet me heel helder ontdekken dat ik mijn eigen weg te volgen heb.” – Karin

“Ik stond in de twijfelstand. In ons gesprek voelde ik dat ik de weg tot zelfstandige kon bewandelen.”
– Ginny

“Jouw concrete handvatten, metaforen en beelden zijn zo verhelderend!” – Odette