Selecteer een pagina

Wanneer laat jij jezelf in de steek?

door 5 jun 20

Wanneer laat jij jezelf in de steek?

Waar loop je over dat dunne lijntje?
Dat was een vraag die een ommekeer in mijn leven heeft gebracht. Een van mij teachers stelde mij deze een tijd terug al weer. Elke keer als er energieën in beweging komen en waar ik die energie bestempel met een emotie is dat het risico van mezelf in de steek laten. Want daar waar ik in een gevoel zit en ik dat liever vanuit mijn hoofd niet wil ervaren, glijd ik, als ik niet uitkijk, de diepte in.

Terwijl het niets anders is dan een energie.
De zwaardere variant.
Die vinden we meestal niet leuk.

 

Leer jezelf ‘dragen’

Nu, nu stel ik me dan zelf die vraag. Waar laat ik mezelf in de steek?
Wil ik dat wel?
Het antwoord is dan altijd steevast nee.

Dan kan ik er zijn voor mezelf. Dan ‘draag’ ik mezelf.

Vroegere ervaringen zijn de basis van die rem

 

Afgelopen jaar heb ik een trainingen gevolgd over hoe je geboorte imprint je levensthema voedt. Volgde ik een training over trauma en hoe dat de rem op je leven zet.
Hoe emoties juist gedragen kunnen worden met allerlei sensomotorische oefeningen.

Het is prachtig. Niet altijd makkelijk. Wel prachtig.
Wil je hier wat meer over weten?
Er zijn allerleerst allerlei boeken, ik zal er binnenkort enkele uitlichten

Plus merk je dat jezelf ergens die rem ervaart. Dat je jezelf in de steek laat? Dat er trauma of stressvolle ervaringen waren die je nu nog beinvloeden (en misschien meer dan je denkt) Ik vertel je er graag wat meer over. Stuur me gerust een pm.

Kijk hier wanneer de volgende  prachtige maand rondom dit thema start.
Of plan meteen een gratis sparmoment om te ontdekken waar jouw hordes nog jou tegenhouden.

Zorg goed voor jezelf!

Stap in jouw Krachtige Ik!
Ditta
06-22779116