Kracht van Ik
hoogst persoonlijke sessies

Het is vaak de diepste pijn 
Die je in staat stelt om tot je
Krachtige Ik
uit te groeien

 

Weten wie je bent
Ruimte voor jezelf creëeren
Leven in goed contact met jezelf

De Kracht van Ik
sessie

Je doorziet veel, voelt veel aan. Je bent iemand die groei en zelfontplooiing belangrijk vindt. Je hebt zeker het nodige in je leven overwonnen. Je hebt zeker prachtige ideeën hoe iets anders kan in de omgeving van je werk of als zelfstandige. Haal de schitterende talenten in je naar boven. Je weet dat het anders kan.  

De Kracht van Ik sessie is een laagdrempelige manier om te verkennen wat jouw bevlogen blauwdruk je brengt. Deze sessie geeft je inzichten en handvatten voor die mensen die door willen groeien of voor die mensen die iets willen veranderen.  Het gaat over jouw krachtige IK. Het is een manier van kijken die we niet zo gewend zijn. Toch begint alles bij jou en hoe jijjezelf de ruimte geeft.

 

Ik hoorde over het spaanse woord Carsarse. Dit betekent thuis zijn in jezelf.

Als je ondertiteling krijgt bij ervaringen in je leven snap je beter wie je bent én wie je kunt zijn.

Ik heb de gave de potentie van een ander te zien. Deze zit vaak in het ongemak opgesloten. Dit ongemak zie ik als een signaal.  Het is als een bal die door het leven, door omstandigheden, onder water is geduwt. De opwaartse kracht van het water blijft deze bal steeds omhoog duwen.

Op het moment dat je deze bal oppakte en bestudeerd, kun je het spel van het leven spelen.
Het vraagt lef om naar het ongemakkelijke te kijken. Het brengt ruimte als je kijkt naar de spiegelende ervaringen om je heen.
Het wordt makkelijker als je dat doet met iemand die daar bedreven in is.

De antwoorden die je zoekt liggen voor het oprapen.
Verspil geen energie meer aan zoeken of jezelf klein houden. Ont moet alle kracht en pracht in jou dat nu de ruimte in wil nemen.

Kracht van ik –
individuele sessies

In twee sessies richten we ons op 3 onderdelen.

Jouw blauwdruk
Iedereen heeft een unieke set van talenten en kwaliteiten meegekregen. Ook zijn er talenten die er niet kondern zijn. Omdat deze onvoldoende ruimte krijgen loop je nog wel eens tegen dingen aan.
Zodra je zicht krijgt op deze unieke set merk je dat je steeds makkelijker vooruit kunt.  
De handleiding waar we wel eens een grapje over maken is als een kompas die je helpt om keuzes te maken die goed voor je uitpakken.

PeK’s Patronen en Kwesties die terugkeren
Iedereen heeft patronen en thema’s die terugkeren.
Deze zijn als richting aanwijzers van jouw Krachtige Ik.
Wanneer heb jij je aangepast, waar dat voor anderen logisch leek?
Waar heb je talenten van jou als een bal onder water moeten wegstoppen?

Krijg helder welke thema’s, patronen en kwesties als hordes op je pad je nog tegenhouden én hoe je daar andere keuzes in kunt maken.

Het zijn, misschien gek genoeg, deze weerstanden die je Krachtige Ik omvatten.

Ervaar je al een tijd dat je gas geeft en dat er toch ergens een voet op de rem zit, dan plan ik graag met je deze sessies in. Ik maak samen met jouw de achtergronden van de rem zichtbaar.

Jouw vervolg
In welke omgeving of ‘voedingsbodem’ bevind jij je nu en wat kan en mag er de volgende 12-24 maanden ontstaan? Wat wil je in je werk voor elkaar krijgen? Wat speelt er in je omgeving mee. Samen kijken we wat de best passende vervolgstappen voor jou kunnen zijn.

 

“Ditta heeft met echt geholpen om bewuster te zijn van de keuzes die ik maak”

Ginny Krijgsman

Hoe gaan we aan de slag

en
Wat is de investering?

Voorbereiding
Om jouw Krachtige Ik te gaan zien is een goede voorbereiding het halve werk.
Maak al zichtbaar wat er  nu is en nu leeft met het invullen van het Creëer inzicht op je  Krachtige ik Bestemming – Formulier. Dat helpt jou én mij om het maximale uit onze sessie samen te halen. Klik je op de Meld je aan-knop kun je meteen dit vragenformulier beantwoorden.

De sessies en daarna
Voor een sessie reserveer ik 2 uur in mijn agenda voor jou.
De sessie plannen we of live in mijn praktijk in Nootdorp of via Zoom in.
Bij Zoomafsprake komt desgewenst een opname tot je beschikking.
We duiken meteen de diepte in. Patronen laten zich altijd zien. 
In de tweede sessie kijken we hoe het vrij maken van jouw bevlogenheid zijn weg aan het vinden is én wat je daarin tegenkomt.

Kom je voor het eerst bij mij dan zijn er 3 mogelijkheden als vervolg op dit mini traject.
1. De sessies waren zo verhelderend, je vervolgt met inspiratie jouw eigen pad
2. De sessies leggen een basis voor een vervolg samen.
3. In het bijzondere geval dat je geen enkele waarde uit deze 1e sessie haalt, ontvangt je jouw financiële bijdrage terug.

Prijzen
Kracht van Ik – hoogst persoonlijke- sessies.
Kracht van ik – mini traject van 2 sessies van 2 uur €495,-
In een uitzonderlijk geval is het mogelijk om 1 sessie van 2 uur  incl korte follow up na 2 weken €295,- 

BTW
Voor particulieren neem ik de BTW voor mijn rekening. Bij mogelijkheden voor zakelijke aftrek komt de BTW er nog bij.

Betaling & Annuleren
 Je ontvang na het inplannen van de afspraak de factuur en voldoet de betaling uiterlijk 7 dagen na ontvangst.Je kunt tot twee dagen voor de geplande datum de afspraak kosteloos annuleren.

 N.B. tegen een meerprijs is het mogelijk een Gedragsassessement of Driving Forces van TTSI Nederland ter voorbereiding op dit gesprek te doen.

Bekijk hier een voorbeeldrapport Driving Forces
Bekijk hier een voorbeeldrapport Gedrag & Driving Forces

 

Acceptatie leidt tot activatie

de Kracht van Ik is ontstaan uit de wens om vele mensen als het ware te laten beseffen dat we het leven altijd verkeerd om hebben gezien. 

Het is tijd voor je Krachtige Ik

Maar dan vanuit authenticiteit. Niet vanuit schaarste. Jezelf recreëren is ‘exciting’.  Vanuit die plek ben je een baken voor jezelf én een inspiratie voor anderen.

 

“Wij zijn zo blij met jouw steun en betrokkenheid! Echte aandacht; telkens weer ‘n inspirerende verrassing door jou, heel bijzonder hoe je keer op keer de onderste steen boven krijgt. Je helpt mij keer op keer prachtige inzichten aan mijzelf te ont-dekken. Hoe veel ik al zelf heb gedaan, je brengt me keer op keer pareltjes waar ik niet aan-dacht”

– Bea –

Alles begint bij ik

De Kracht van ik legt een andere basis voor jezelf dan je tot nu toe gewend was. Vanuit die nieuwe Kracht kun je alles in het leven aan. 

Feitelijk is het een oude kracht. Alleen is deze weggestopt. Doordat ik keer op keer een spiegel zag, doorzag ik het omgekeerde en daarmee de diepte van jouw en mijn bestaan. Jarenlang waren er spiegelmomenten. Waarin ik de diepte van het leven zowel positief als negatief doorleefde. Ik ken alle draken. Ik ken alle emoties. Niet uit het boekje. Nee door het zelf te doorleven.

Jarenlange investering in mezelf heeft me doen beseffen dat de Kracht van Ik de basis is voor alles wat je wilt bereiken en manifesteren.

Van kleins af aan voel ik de verantwoordelijkheid voor anderen. Zelfs in mijn zomerbaantjes in fabrieken en ook nu in het prachtige werk als coach zie ik wat er in iedereen voor moois schuil gaat. Schitteren is de opdracht. Dat nu te mogen uitdragen is een voorrecht. Mensen zoals jij te ont-moeten, die ook prachtige dingen wil bereiken en manifesteren is een feestje. Keer op keer. 

“Vulnerability is the birthplace of innovation, creativity and change”

-Brené Brown-

 

Waarom Ditta?

Onvoorwaardelijk

In onvoorwaardelijke aanwezigheid geeft Ditta ruimte aan wat nodig is

Nieuwsgierig

Verbonden met wat nog niet gezien is ontdek je met Ditta de diepte in elke ervaring

Aandacht

Echte aandacht is kracht. Het komt vanuit het hart en overstijgt het denken.  Dit stelt met haar aandacht jouw hart centraal en je ervaart hoe het denken ter ondersteuning volgt.

 

 

Al mijn hele leven ben ik nieuwsgierig. Naar wie ik ben en wie ik mag zijn. Dit bracht me op een mijn zoektocht naar de bedoeling van het leven en van mijn leven. 

Ik zag en zie het contrast in ervaringen. Mensen die verpieteren, mensen die succesvol worden. In de verhalen zie ik de keerzijde en de schittering die altijd aanwezig is. 

De bedoeling van mijn leven werd concreet toen ik besefte dat ik in de reflectie van mijn ervaringen altijd alles wilde verbeteren, veranderen, optimaliseren. Ook herkende ik die rem en daarmee het vuur in mijzelf. Met dit besef kon het zoeken, het bewegen buiten mijzelf stoppen. Het echte ontvangen ontstond toen pas. Eerder stond ik niet stil, daarom gingen vele momenten en heldere richtingaanwijzers aan mij voorbij.

Het omarmen van mijn kracht brengt me ruimte én rust én beweging die anders is dan we ooit dachten hoe het moest zijn.  Het brengt me het besef dat als je de rem los laat ieders opdracht om te Schitteren realiteit zal worden

Testimonials

Ditta’s aanpak heb ik ervaren als daadkrachtig, warm, stimulerend, motiverend. Haar programma heeft een kop en een staart en een heel duidelijke inhoud en resultaat. Daar houd ik van! – Nicole Meijer

“Het is mooi dat Ditta zoveel op gevoel doet en je dus soms een berichtje stuurt precies als je het net nodig hebt of dat je haar kan appen als er iets is. – Mijke Vlasveld”

“In gesprek met Ditta voelde ik dat ik met een soort stok achter de deur en ondersteuning mijn weg tot zelfstandige kon bewandelen. – Judith van Zuylen”