Kracht van Ik
individuele persoonlijke sessie

Kijk voorbij je weerstanden
Ga voluit leven

 

Sta stil bij je volledige potentieel
Ga voorbij de patronen en weerstanden 
die de Kracht van jouw Ik ondermijnen
Zorg voor die verandering vanuit je authentieke Zelf

De Kracht van Ik
sessie

Je bent een sterke persoon. Ziet veel. Hebt het nodige ope je pad overwonnen. Je hebt vaak ook prachtige ideeën hoe iets anders kan. Toch ben je af en toe te bescheiden. Jij staat in de weg van al het moois dat door jou heen naar buiten mag komen. 

Het is de pure kwetsbaarheid van het leven waar alle pareltjes in liggen opgesloten. Wat zijn jouw ervaringen die jou hebben gevormd? Herken jij de pareltjes in die ervaring? 

Je bent iemand die het allemaal verdomd goed weet. Echter voluit leven jouw inzichten, kennis en ervaringen delen, daar voor gaan staan lukt helaas niet altijd.


Het is tijd om jezelf vrij te maken van hoe het hoort.
We hebben zoveel aangeleerd.
We hebben zoveel van anderen in ons zitten. 
Wat is van jou en wat niet?
Welke patronen en thema’s ondermijnen jouw Krachtige Ik?

Een appelzaadje in de natuur groeit uit, in de tijd die daar voor nodig is, tot dat waartoe ze behoort uit te groeien, tot die vruchtgevende appelboom. Het is tijd daar ruimte aan te geven!

Wat ligt er in jouw DNA aan potentieel opgesloten?
Waar geef je geen ruimte aan het deel van je eigen natuur?
Waar zijn er signalen, triggers of emoties die je keer op keer wijzen op jouw essentie?
Hoe vruchtbaar is jouw voedingsbodem waarin je nu staat?

De universele wetten die voor de natuur gelden, waar ik je graag deelgenoot van maak, zijn de richtingaanwijzers voor hoe ook jouw krachtige ik voluit kan leven!

De tijd is er nu rijp voor.
Alles zit al in jou. Ontdek de antwoorden.
Buiten jezelf zoeken is voorbij.

Kracht van ik – individuele sessie

De sessie bevat uit 3 onderdelen.

Jouw blauwdruk
In het appelzaadje ligt de appelboom besloten. Wat is jouw blauwdruk, je bedoeling, je potentieel? In dit gesprek haal ik met jou, jouw essentie en jouw potentieel naar boven.

Patronen en terugkerende Thema’s en weerstanden
Iedereen heeft patronen en thema’s die terugkeren. Het zijn vaak die patronen die in weerstanden zichtbaar worden. De weerstand die jouw volle potentie in de weg staat. Het zijn, misschien gek genoeg, ook de weerstanden die je volle potentie laten zien. Wat zijn jouw weerstanden en wat laten ze jouw zien? Nog belangrijker wat is er voor nodig voorbij die weerstanden te gaan? We leggen het in dit gesprek bloot.

Als je het gevoel hebt dat je gas geeft en dat er toch ergens ook een voet op de rem zit, dan plan ik graag met je deze sessie, ik maak deze patronen zichtbaar.

Wat speelt er de komende 12 maanden
In welke voedingsbodem sta je nu en wat kan en mag er de volgende 12 maanden ontstaan? Wat wil je in je werk voor elkaar krijgen? Wat speelt er in je omgeving mee. Ik neem daar jouw basis ‘DNA’ in mee. Ik bespreek vanuit deze basis ‘DNA’ wat passend kan zijn en wat de best passende vervolgstappen voor jou kunnen zijn.

 

“Ditta heeft met echt geholpen om bewuster te zijn van de keuzes die ik maak”

Ginny Krijgsman

Hoe gaan we aan de slag

Wat is de investering?

Voorbereiding
Besluit je deze sessie te plannen, dan is dat het mooiste cadeau voor jezelf Jezelf te doorgronden in alle volle potentie. Top!
Je ontvangt van mij een Creëer inzicht op je Bestemming Formulier. Dat helpt jou én mij in de voorbereiding om het maximale uit ons gesprek te halen. Deze stuur je uiterlijk een dag van te voren in.

De sessie en daarna
De sessie houden we het liefst live in mijn praktijk in Nootdorp, kan ook via Zoom.
Waar mijn intuitie me leidt om dieper te gaan tijdens deze sessie zal ik dat met jouw instemming doen. Daarom is het samen zijn in mijn praktijk fijn, dan kan ik alles wat ik aan mogelijkheden heb gelijk inzetten.

Er zijn 3 mogelijkheden als vervolg op deze sessie:
1. De sessie was zo verhelderend, je vervolgt met inspiratie jouw eigen pad
2. De sessie legt een basis voor een vervolg samen (bijvoorbeeld Project Ik!) Je krijgt een korting op dat vervolg overeenkomstig het bedrag dat je voor deze Kracht van Ik sessie hebt betaald.
3. Je hebt geen enkele waarde uit deze sessie gehaald. In dat geval ontvangt je jouw investering terug.

Je bijdrage
Je bijdrage voor mijn voorbereiding en dit gesprek is €200,- exclusief btw

Besluit je in een vervolgtraject te investeren dan ontvang je dit bedrag als korting op dat programma

N.B. tegen een meerprijs is het mogelijk een Gedragsassessement of Driving Forces van TTSI Nederland ter voorbereiding op dit gesprek te doen.

Bekijk hier een voorbeeldrapport Driving Forces
Bekijk hier een voorbeeldrapport Gedrag & Driving Forces

 

Ik als constante

Alles verandert continue. Je omstandigheden zijn daarin niet bepalend, jouw krachtige ik wel!

Op dit moment zijn er twee ‘soorten’ werelden. Een wereld die gebaseerd is op angst. Waarin we vooral de status quo liefst zo goed en kwaad als het kan in stand houden. Ook is er een wereld waarin  liefde, en overvloed de basis vormen. Dat is de wereld waarin we ons zelf steeds weer tegenkomen en de wereld als struggle ervaren.

In eerste wereld worden gezichtspunten van mensen gevormd vanuit beperkingen, het ego heeft een grote rol. Je bent hierin makkelijk te beïnvloeden. Het zijn ieders ervaringen uit het verleden die als argument richting geven aan hun leven. In potentie is dit vaak pijnlijk. Twijfel en oordelen sluimeren in een onderliggende laag. Het is net als bij planten die in een arme voedingsbodem staan. Als er niets verandert, loop je het risico dat je jezelf te klein houdt, passend bij de omstandigheden en het beeld van hoe het hoort.

In de wereld van liefde ervaart de krachtige ik innerlijke voeding. Dit opent deuren. Het maakt veel meer mogelijk. Dit vraagt om een heel helder bewustzijn en aanwezig zijn in het nú. Aanvaard je daadwerkelijke authentieke echt en unieke zelf en je kunt niet anders dan het leven voluit te leven én daarmee die inspiratiebron zijn voor anderen!

Kwetsbaarheid als Kracht

Je bent sterk, ziet veel, en gaat vaak voorbij aan jezelf. Juist vanuit je kwetsbare inbreng, dat wat jij wel ziet aan mogelijkheden is er voor jou en je omgeving veel moois mogelijk.

Je hart heeft, als je echt diep voelt, smart naar wat er allemaal anders mag. Diep van binnen weet je het, voel je het. Je innerlijke natuur liegt niet.

Echter…de invloed van onze omgeving en cultuur is groot. Soms groter dan we realiseren. Jouw oog,  zorg, aandacht en daarmee de verwevenheid met anderen is mooi en tegelijkertijd belemmerend. Het zijn onze gedachten die ons sterk maken. Het is je ego dat je belemmert écht krachtig te zijn. Want je onderbewustzijn stuurt jou vanuit eerdere tegenslagen.

Het buiten jezelf zoeken heeft je veel gebracht. Daar vind je het echter niet. Ook al lijkt soms wel daar een oplossing voor je te liggen.

Alles ligt in jou besloten. Jouw Kwetsbare Krachtige Volwassen Ik is je antwoord. Deze nu volledige inzetten, dat is waarvan je allang weet dat dat je pad is.

Het is tijd deze Krachtig Ik voor vol te zien, én de ruimte te geven. Vele anderen kun je daarmee inspireren. Dat is diep van binnen ook wat je wilt

“Met haar vermogen om in mijn antwoorden tussen de regels door te luisteren en daarbij respectvol te blijven naar mij als persoon, wist Ditta mij nieuwe, meer passende inzichten te geven en mij tegelijkertijd een liefdevolle schop onder mijn achterste te geven”

Lilian van Avesaath

Activeer je volle potentieel

Alles is al in jou aanwezig het ligt te wachten om tot volle bloei te komen

 

De focus ligt vaak andersom. We zoeken vele antwoorden buiten ons zelf. Alles wat ogenschijnlijk mist, kon er niet zijn. In jou liggen delen verborgen. Die nu weer de volle ruimte willen innemen.

Elke schaduw kent een lichtbron. Ontdek die bron en je kunt niet anders meer zijn dan die krachtige ik.

 Jouw volle potentieel activeren begint bij aandacht te richten op allerlei facetten van die diamant in jou. Wat houdt dat in?

Deze compacte mini training laat je zien waar je al bent gekomen én waarin je die diamant in jou verder kunt oppoetsen, net als de ui, die pellen we een laag verder af.

Het leven is in de kern heel simpel én toch niet makkelijk. Het is de diepere laag waar ik je handvatten voor geef, zodat jouw leven ook simpel én makkelijk zal zijn. Hoe dat in elkaar zit, daar krijg je een kijk op die anders is dan je ooit te voren hebt gekregen.  

De Kracht van Ik  training krijgt vorm en inhoud in 3 live Zoomclasses. Het zijn letterlijk ont-moetingen. De online Zoomomgeving is een speciale besloten omgeving waar je ervaringen en vragen kunt delen. Het vraagt respect voor elkaar zodat je uiting kunt geven aan dat wat voor jou speelt.

Acceptatie leidt tot activatie

de Kracht van Ik is ontstaan uit de wens om vele mensen als het ware te laten beseffen dat we het leven altijd verkeerd om hebben gezien. 

Het is tijd voor egoïsme

Maar dan vanuit authenticiteit. Niet vanuit schaarste. Jezelf recreëren is ‘exciting’.  Alleen dan kun je pas een baken en inspiratie voor anderen zijn.

 

“Wij zijn zo blij met jouw steun en betrokkenheid! Echte aandacht; telkens weer ‘n inspirerende verrassing door jou, heel bijzonder hoe je keer op keer de onderste steen boven krijgt. Je helpt mij keer op keer prachtige inzichten aan mijzelf te ont-dekken. Hoe veel ik al zelf heb gedaan, je brengt me keer op keer pareltjes waar ik niet aan-dacht”

– Bea –

Alles begint bij ik

De Kracht van ik legt een andere basis voor jezelf dan je tot nu toe gewend was. Vanuit die nieuwe Kracht kun je alles in het leven aan. 

Feitelijk is het een oude kracht. Alleen is deze weggestopt. Doordat ik keer op keer een spiegel zag, doorzag ik het omgekeerde en daarmee de diepte van jouw en mijn bestaan. Jarenlang waren er spiegelmomenten. Waarin ik de diepte van het leven zowel positief als negatief doorleefde. Ik ken alle draken. Ik ken alle emoties. Niet uit het boekje. Nee door het zelf te doorleven.

Jarenlange investering in mezelf heeft me doen beseffen dat de Kracht van Ik de basis is voor alles wat je wilt bereiken en manifesteren.

Van kleins af aan voel ik de verantwoordelijkheid voor anderen. Zelfs in mijn zomerbaantjes in fabrieken en ook nu in het prachtige werk als coach zie ik wat er in iedereen voor moois schuil gaat. Schitteren is de opdracht. Dat nu te mogen uitdragen is een voorrecht. Mensen zoals jij te ont-moeten, die ook prachtige dingen wil bereiken en manifesteren is een feestje. Keer op keer. 

“Vulnerability is the birthplace of innovation, creativity and change”

-Brené Brown-

 

Waarom Ditta?

Onvoorwaardelijk

In onvoorwaardelijke aanwezigheid geeft Ditta ruimte aan wat nodig is

Nieuwsgierig

Verbonden met wat nog niet gezien is ontdek je met Ditta de diepte in elke ervaring

Aandacht

Echte aandacht is kracht. Het komt vanuit het hart en overstijgt het denken.  Dit stelt met haar aandacht jouw hart centraal en je ervaart hoe het denken ter ondersteuning volgt.

 

 

Al mijn hele leven ben ik nieuwsgierig. Naar wie ik ben en wie ik mag zijn. Dit bracht me op een mijn zoektocht naar de bedoeling van het leven en van mijn leven. 

Ik zag en zie het contrast in ervaringen. Mensen die verpieteren, mensen die succesvol worden. In de verhalen zie ik de keerzijde en de schoonheid die altijd aanwezig is.


De bedoeling van mijn leven werd concreet toen ik besefte dat ik in de reflectie van mijn ervaringen altijd alles wilde verbeteren, veranderen, optimaliseren. Met dit besef kon het zoeken, het bewegen buiten mijzelf stoppen. Het echte ontvangen ontstond toen pas. Eerder stond ik niet stil, daarom gingen vele momenten en heldere richtingaanwijzers aan mij voorbij.Het doorzien van de universele wetten, het omarmen van mijn rol daarbinnen brengt me ruimte én rust én beweging die anders is dan we ooit dachten hoe het moest zijn.

Het brengt me het besef dat Schitteren ieders opdracht is.

Testimonials

Ditta’s aanpak heb ik ervaren als daadkrachtig, warm, stimulerend, motiverend. Haar programma heeft een kop en een staart en een heel duidelijke inhoud en resultaat. Daar houd ik van! – Nicole Meijer

“Het is mooi dat Ditta zoveel op gevoel doet en je dus soms een berichtje stuurt precies als je het net nodig hebt of dat je haar kan appen als er iets is. – Mijke Vlasveld”

“In gesprek met Ditta voelde ik dat ik met een soort stok achter de deur en ondersteuning mijn weg tot zelfstandige kon bewandelen. – Judith van Zuylen”