Kracht van Ik
hoogst persoonlijke sessie

Ontdek je rem
Ga voluit leven

 

Sta stil bij je volledige potentieel
Ga voorbij de patronen en weerstanden 
ontdek de rem die jouw Krachtige en vurige Ik  ondermijnen
Ga voluit leven vanuit je authentieke Zelf

De Kracht van Ik
sessie

Je bent een sterke persoon. Ziet veel. Hebt het nodige in je leven overwonnen. Je hebt prachtige ideeën hoe iets anders kan. Je ervaart nu een rem om deze te realiseren.  

De Kracht van Ik sessie is een laagdrempelige manier om te verkennen waar jouw vuur teveel is weggestopt. Om die rem die je af en toe (of vaker dan je wilt) in je leven te gaan herkennen. 

Ergens is jouw passie, je pit, jouw vuur passend bij de onstandigheden op de achtergrond geraakt. Nu mag dat weer aangewakkerd worden.

 

Kracht van ik – individuele sessie

De sessie richt zich op 3 onderdelen.

Jouw missie, jouw vuur
Je levenservaringen geven een inkijkje in
1. waar je vuur geen ruimte meer kon krijgen
2. wat je pad, je missie, je potentieel is als dat vuur de ruimte krijgt.

Jouw rem en weerstand die je nu tegenhoud 
Iedereen heeft patronen en thema’s die terugkeren. Krijg helder waarom het vuur in jou onvoldoende de ruimte krijgt. Wat is die rem, de weerstand die jouw volle potentie in de weg staat. Het zijn, misschien gek genoeg, ook de weerstanden die je volle potentie laten zien. Wat zijn jouw weerstanden en wat laten ze jou zien? Nog belangrijker wat kan er gebeuren als die rem er niet meer is en het vuur de volle ruimte krijgt? We leggen het in dit gesprek bloot.

Ervaar je al een tijd dat je gas geeft en dat er toch ergens ook een voet op de rem zit, dan plan ik graag met je deze sessie, ik maak samen met jouw de achtergronden van deze rem zichtbaar.

Jouw vervolg
In welke ‘voedingsbodem’ sta je nu en wat kan en mag er de volgende 12-24 maanden ontstaan? Wat wil je in je werk voor elkaar krijgen? Wat speelt er in je omgeving mee. Samen kijken we wat de best passende vervolgstappen voor jou kunnen zijn.

 

“Ditta heeft met echt geholpen om bewuster te zijn van de keuzes die ik maak”

Ginny Krijgsman

Hoe gaan we aan de slag

Wat is de investering?

Voorbereiding
Om jouw Krachtige Ik te gaan zien is een goede voorbereiding het halve werk.
Maak al een sprong met het invullen van het Creëer inzicht op je  Krachtige ik Bestemming – Formulier. Dat helpt jou én mij om het maximale uit onze sessie samen te halen. Klik je op de Meld je aan-knop kun je meteen dit vragenformulier beantwoorden.

De sessie en daarna
Voor een sessie(s) reserveer ik 2 uur in mijn agenda voor jou.
De sessie plannen we of live in mijn praktijk in Nootdorp of via Zoom in.
Bij Zoomafsprake komt desgewenst een opname tot je beschikking.
We duiken meteen de diepte in. Patronen laten zich altijd zien. 

Kom je voor het eerst bij mij dan zijn er 3 mogelijkheden als vervolg op je eerste sessie:
1. De sessie was zo verhelderend, je vervolgt met inspiratie jouw eigen pad
2. De sessie legt een basis voor een vervolg samen.
3. In het bijzondere geval dat je geen enkele waarde uit deze sessie haalt, ontvangt je jouw financiële bijdrage terug.

Prijzen
Kies voor 1 of meteen voor 2 Kracht van Ik – hoogst persoonlijke- sessies.
Kracht van ik – Uno  €295,- 
Kracht van ik – Duo €495,-

BTW
Voor particulieren neem ik de BTW voor mijn rekening. Bij mogelijkheden voor zakelijke aftrek komt de BTW er nog bij.

Betaling & Annuleren
 Je voldoet de betaling uiterlijk 7 dagen na het inplannen van onze afspraak.Je kunt tot twee dagen voor de geplande datum de afspraak kosteloos annuleren.

 N.B. tegen een meerprijs is het mogelijk een Gedragsassessement of Driving Forces van TTSI Nederland ter voorbereiding op dit gesprek te doen.

Bekijk hier een voorbeeldrapport Driving Forces
Bekijk hier een voorbeeldrapport Gedrag & Driving Forces

 

Acceptatie leidt tot activatie

de Kracht van Ik is ontstaan uit de wens om vele mensen als het ware te laten beseffen dat we het leven altijd verkeerd om hebben gezien. 

Het is tijd voor je Krachtige Ik

Maar dan vanuit authenticiteit. Niet vanuit schaarste. Jezelf recreëren is ‘exciting’.  Vanuit die plek ben je een baken voor jezelf én een inspiratie voor anderen.

 

“Wij zijn zo blij met jouw steun en betrokkenheid! Echte aandacht; telkens weer ‘n inspirerende verrassing door jou, heel bijzonder hoe je keer op keer de onderste steen boven krijgt. Je helpt mij keer op keer prachtige inzichten aan mijzelf te ont-dekken. Hoe veel ik al zelf heb gedaan, je brengt me keer op keer pareltjes waar ik niet aan-dacht”

– Bea –

Alles begint bij ik

De Kracht van ik legt een andere basis voor jezelf dan je tot nu toe gewend was. Vanuit die nieuwe Kracht kun je alles in het leven aan. 

Feitelijk is het een oude kracht. Alleen is deze weggestopt. Doordat ik keer op keer een spiegel zag, doorzag ik het omgekeerde en daarmee de diepte van jouw en mijn bestaan. Jarenlang waren er spiegelmomenten. Waarin ik de diepte van het leven zowel positief als negatief doorleefde. Ik ken alle draken. Ik ken alle emoties. Niet uit het boekje. Nee door het zelf te doorleven.

Jarenlange investering in mezelf heeft me doen beseffen dat de Kracht van Ik de basis is voor alles wat je wilt bereiken en manifesteren.

Van kleins af aan voel ik de verantwoordelijkheid voor anderen. Zelfs in mijn zomerbaantjes in fabrieken en ook nu in het prachtige werk als coach zie ik wat er in iedereen voor moois schuil gaat. Schitteren is de opdracht. Dat nu te mogen uitdragen is een voorrecht. Mensen zoals jij te ont-moeten, die ook prachtige dingen wil bereiken en manifesteren is een feestje. Keer op keer. 

“Vulnerability is the birthplace of innovation, creativity and change”

-Brené Brown-

 

Waarom Ditta?

Onvoorwaardelijk

In onvoorwaardelijke aanwezigheid geeft Ditta ruimte aan wat nodig is

Nieuwsgierig

Verbonden met wat nog niet gezien is ontdek je met Ditta de diepte in elke ervaring

Aandacht

Echte aandacht is kracht. Het komt vanuit het hart en overstijgt het denken.  Dit stelt met haar aandacht jouw hart centraal en je ervaart hoe het denken ter ondersteuning volgt.

 

 

Al mijn hele leven ben ik nieuwsgierig. Naar wie ik ben en wie ik mag zijn. Dit bracht me op een mijn zoektocht naar de bedoeling van het leven en van mijn leven. 

Ik zag en zie het contrast in ervaringen. Mensen die verpieteren, mensen die succesvol worden. In de verhalen zie ik de keerzijde en de schittering die altijd aanwezig is. 

De bedoeling van mijn leven werd concreet toen ik besefte dat ik in de reflectie van mijn ervaringen altijd alles wilde verbeteren, veranderen, optimaliseren. Ook herkende ik die rem en daarmee het vuur in mijzelf. Met dit besef kon het zoeken, het bewegen buiten mijzelf stoppen. Het echte ontvangen ontstond toen pas. Eerder stond ik niet stil, daarom gingen vele momenten en heldere richtingaanwijzers aan mij voorbij.

Het omarmen van mijn kracht brengt me ruimte én rust én beweging die anders is dan we ooit dachten hoe het moest zijn.  Het brengt me het besef dat als je de rem los laat ieders opdracht om te Schitteren realiteit zal worden

Testimonials

Ditta’s aanpak heb ik ervaren als daadkrachtig, warm, stimulerend, motiverend. Haar programma heeft een kop en een staart en een heel duidelijke inhoud en resultaat. Daar houd ik van! – Nicole Meijer

“Het is mooi dat Ditta zoveel op gevoel doet en je dus soms een berichtje stuurt precies als je het net nodig hebt of dat je haar kan appen als er iets is. – Mijke Vlasveld”

“In gesprek met Ditta voelde ik dat ik met een soort stok achter de deur en ondersteuning mijn weg tot zelfstandige kon bewandelen. – Judith van Zuylen”