Selecteer een pagina

Hoe Fiona ging schitteren

door

Het was bezwijken of uitreiken

Vorig jaar, ontving ik onderstaande mail van Fiona Storey. Ik had deze prachtige vrouw in 2017 leren kennen bij een reeks van sessies die ik voor haar en 15 ander kindercoaches in opleiding verzorgde. Toen we terugblikten op ons traject samen zei ze: Ditta het was bezwijken of uitreiken.“

 

Hellup!!

Het begon allemaal vorig jaar in april:

“Hellup!! Ik ben mijn flow kwijt, geen nieuwe aanmeldingen van clienten, mijn loon vanuit mijn vorige werkgever houdt over 1 1/2 maand op en nu breekt volgens mij de tijd aan om schaamteloos tevoorschijn komen en ik bevries. Ik voel me vreselijk mislukt (lekker dikke vette zelfoordeel, zo niet helpend, ik weet het…..) want ik vind ’t zoooooo vreselijk eng!

Wat heb ik nodig?? Geloof je me wanneer ik zeg dat ik het echt niet weet? Ja, hulp dat heb ik nodig. Ik voel dat dit om een transformatie proces gaat (ik heb me al een tijd er tegen verzet) iets met controle hahah…
Beetje warrig verhaal en dat is ook hoe ik me voel…

Graag maak ik gebruik van je aanbod van onderstaande mail. Ok, ik ga nu gewoon op verzenden drukken……”

 

Grote sprong

Soms is het een grote sprong. Kies je voor Bezwijken of uitreiken? Fiona koos voor uitreiken.

In iets meer dan een jaar nadat ze deze mail stuurde spraken we over de vele prachtige dingen die zijn gebeurd. We hebben lief en leed met elkaar gedeeld.

Nu staat Fiona schaamteloos te Schitteren. Ze weet dat ze zelf een Onverwoestbare Dochter is én dat dat de mensen zijn met wie ze graag werkt. Ze haalde haar investering dubbel en dwars eruit.

En, dit is slechts het begin!

 

Hoe loopt jouw pad?

Fiona schreef dat het over een transformatie proces gaat. Zit ook jij in die transformatie?

Heb jij
…momenten dat je het echt niet weet?
…of juist momenten dat je het juist heel goed weet, echter de praktijk is anders dan je wilt?

Ben je al daar waar je wilt zijn?
Ben je al die schitterende persoon die je kúnt zijn?

Wat er dan ook voor jou nu actueel is, ik zie meestal meteen wat er in jouw schuil gaat. Wie jij bent en waar jij in mag schitteren!
Ook ervaar ik keer op keer dat juist een langer traject als Schitter in Grootsheid je die enorme boost zal geven. Het vraagt lef om te springen. Het vraagt een besef van waar je bent en waar je wilt zijn.

Ik doe dan ook jouw een handreiking, net als destijds aan Fiona. Ik doe je een aanbod om met mij in gesprek te gaan. Ontdek hoe krachtig je bent. Wat je in je mars hebt.

Of je nu precies weet wat je wilt en daar nog niet bent. Of dat je het even echt niet meer weet? In dit gesprek van 1,5 uur ont-dek ik met jou waar en hoe jij kunt gaan Schitteren op een manier die bij je past. Natuurlijk vertel ik je ook over het warme bad van support waar Fiona aan het einde van deze video over spreekt!

Schitterende groet,

Ditta