Schitteren is je geboorterecht

Een buitengewoon coachingtraject van 12+6 bonus maanden
Voor buiten gewone mensen met ongekend potentieel.
Mensen die een anders kijken & anders durven zijn

Ben, leef, adem, ‘share’ wie je bent!
én ervaar de voldoening & impact waar je al lang van droomt

 

Doorgrond jouw essentie en schitter!

 

Leef je volle potentie Beweeg vol energie & vertrouwen

 What’s holding you back is not your talent. It isn’t your ability. People with far less of both of these things rise up to their own potential. What’s holding you back is your drive, and your self-belief. What’s holding you back is that you are seeing yourself through other people’s eyes. More than focussing on how you feel in you heart. What’s holding you back is the idea you have in your head of how much you are capable of. If you knew how infinite your potential was, how much the world needed exactly what you desire to do, you wouldn’t wait another moment to begin! – Brianna Wiest

Leef het leven voluit
Deel jouw schittering én creëer de verandering die je zo graag ziet.

 

Jij bent een prachtig en krachtig mooi mens.

 

“Op een dag deel je jouw ervaring, van jouw pad. Hoe je zo schitterend bent geworden. Hoe je koos voor jouw leven in plaats van dat van anderen te leven”

Je bent betrokken en je mag nu volledig beseffen wat jij kan betekenen.
Je bent een anker voor vele mensen om je heen.
Ben, leef, adem en ‘share’ wie je bent.

Schitteren is je geboorterecht.

Begin met het het erkennen én omarmen van de essentie van wie je bent en mag zijn. Schitteren en sprankelen is niet iets wat je doet. Dat is wie je bent.

Je kent je mogelijkheden. Je kent je grenzen.  Je leeft vanuit je hart. Jij bent het licht! Van top tot teen. Daar waar er verbinding is met je volle essentie is er geen ander pad meer dan dat. Er is geen weg meer terug.

In jouw essentie ligt jouw missie besloten. Twijfels zijn niet meer nodig. Je kent de stormen van het leven. Je wilt nu bewust kiezen hoe verder te gaan. Je blijven afvragen hoe het anders moet, wil je niet meer. Je snapt dat het begint bij jou. Zodra jij dagelijks sprankelt, zul je de inspiratiebron voor anderen zijn. De essentie van jouw leven is de essentie die jij nu mag en wilt doorgeven.

 

Het voelt alsof ik al de hele tijd vakantie heb en toch komt alles van zelf op mij af. Ik hoef maar te denken wat ik wil en het ontstaat. Met je hoofd kan je daar niet bij, toch klopt het!

Nicole Kroesen

Binnen of buiten de lijntjes?

Veel mensen leven een fractie van hun potentieel. Ze hebben de boodschap van binnen de lijntjes kleuren over genomen. Terwijl buiten de lijntjes alles voor het oprapen ligt.

Jij ziet en ervaart je hele leven dingen al anders. Je kent de wereld van binnen de lijntjes als geen ander. Ook weet je dat er daar buiten voor jou te doen is. Je kunt hier tussen kiezen. Soms kies je bewust om samen te zijn met mensen die een fractie van hun potentieel leven. Steeds meer wil je kiezen voor een andere omgeving. Waar jij met gelijkgestemden je volle potentieel wilt leven. Maak je licht niet kleiner. Leef je grote volle potentieel

 

Thuiskomen

Het is tijd om thuis te komen. Je hebt een allerlei omzwerving gemaakt. Volg vanaf nu jouw pad.

Het gaat niet meer om hoe het hoort, of hoe je het bij anderen ziet of hoe je denkt dat het zou moeten. Nee, jouw pad ligt besloten in je hart. Dat ken jij en jij alleen. Niemand anders kan dat pad vormen. Het pad kán en mag ook anders zijn dan je ratio had bedacht.

 

Spiegel

Je ziet jezelf weerspiegeld. In de mensen en de gebeurtenissen om je heen. Je beseft dat jouw energie daarin een aandeel heeft. Dat is zowel thuis zichtbaar als in je werk.

Elke spiegel laat zien waar jij zit. Je hebt fasen gehad waar je veel voor elkaar kreeg. Fasen waarin dat niet soepel verliep.  Als je jouw aandeel daarin gaat zien krijg je een keuze waar jij wilt zijn. Wie jij wilt zijn!

“Jij zag het al in mij. Ik had het nog te gaan geloven. Wat jij doet is coaching & ik heb gemerkt dat het veel meer dan dat is geweest. Het heeft ook een enorme boost gegeven aan mijn business. Jouw betrouwbaarheid in beschikbaarheid heeft mij heel erg goed gedaan. Dank je Ditta dat je er bent.”

– Fiona Storey –

De reis van de ziel

Afspraak

Je ziel maakte voor je hier geboren werd een afspraak. Een afspraak om hier wat te betekenen. Voor de mensen om je heen. Dat was een afspraak inclusief een leerschool aan levenservaringen.

Sommige dingen herken je heel goed. Je zit op het pad van persoonlijke ontwikkeling.

Je mag nu ál die lessen gaan afronden. het is tijd om vol uit te leven. De gemaakte afspraak nu volledig tot uitvoer te brengen.

Alle valkuilen, momenten van vliegen, en tijden waarin alles voortkabbelde? It ‘all makes sense’.

Waakvlam

Vroeg in je leven kon je jouw volle licht niet laten zien, waar jouw licht te groot was voor anderen, moest je preventief reageren. Je werd de kameleon óf de rebel en hoogstwaarschijnlijk was je ook wel beiden.

Afhankelijk van de context kent je de freeze, de flight en de fight versie van leven.

Het vuur in jou is terug gegaan naar een waakvlam. Daar is de verbinding met je essentie gedimd. Daar is het eerste leren begonnen.

Dat heeft je al je mooie kwaliteiten gebracht. Nu mag dat wat er toen niet kon zijn, weer ruimte krijgen.

Schitter

Diep van binnen is dat vlammetje er altijd geweest. De bedrading is bij je komst helemaal aangelegd. Er is niks mis met jou. Je bent net zo prachtig als elke stralende vuurtoren.

Je hoeft jouw hart niet meer te beschermen. Alle maskers mogen af. Durf de stekkers weer in het stopcontact te steken. Het is tijd om alles in jou voluit te laten schitteren.

In jouw kwetsbaarheid vind je jouw inspiratie. In het delen van al jouw gezichten breng je eerst jezelf en dan ook anderen tot leven. Schitteren in grootsheid is jouw én ieders opdracht

Van afspraak naar schitteren?

Wat is

Het Schitter in Grootsheid traject is een hoogst persoonlijk traject waarin we samen jouw schittering gaan vergroten.

 

Dit traject maakt alle donkere dingen zichtbaar én zet het in het licht. Zodat al jouw kwaliteiten verrijkt worden met dat wat er onderhuids altijd al aanwezig is geweest.

Voor wie is het

Het is voor die mensen die voluit willen leven. De schaamte voorbij. Die een verschil willen maken voor anderen. Voldoening is wat jouw beweegt.

 

Je kent de kracht van je hoofd.
Je weet de mogelijkheden van het hart.  Het is tijd om vanuit je hart de essentie van het leven omarmen en voluit delen.

 

Wat vraagt het

Het traject vraagt commitment aan  jezelf. Dit traject doe je voor jou. Commitment betekent letterlijk: Toewijding en sterke betrokkenheid.

Ik commiteer me minstens een jaar. Plus geef je 6 bonus maanden om de puntjes op de i te realiseren. Het traject is puur maatwerk. Grootsheid verdient een podium met volledige toewijding van mij en van jou. Dit traject creëren we samen.

Van leren naar leven

Je was op je hoede. Je werd waakzaam. Je hele leven zie je daardoor dingen al anders dan anderen.  Het bracht je een continue leren. Hiervoor ben je met vlag en wimpel geslaagd.

Je hebt vakken geleerd als

 • Connectie maken
 • Empathisch zijn
 • Aandacht geven
 • Rechtvaardigheid zien en naleven
 • Observeren
 • Doorpakken
 • Warmte delen
 • en vast nog veel meer!

Deze facetten van jouw zijn goud waard!

 

Van schaduw naar licht

De bedrading is onderbroken. Het ligt nog wel klaar. Het is tijd om de stekkers weer in het stopcontact te steken. Je kunt dat licht weer aan zetten wat van nature altijd er al was.

 • lastig of gewoon nieuwsgierig
 • brutaal of gewoon uitgesproken
 • bemoeial of gewoon invoelend
 • Boos of  gewoon gevoel voor  onrecht
 • Spiegel of gewoon iets  ‘doorzien’
 • Spiri wiri of gewoon helder voelend, weten en/of horen

Ook deze facetten zijn goud waard!

“We kunnen mensen niks nieuws leren, we kunnen wel helpen
het weer te ontdekken in zichzelf”

Galileï Galileo

Nieuwe Ik

In het Schitter in Grootsheid Traject .

 • Halen we alle mooie puzzelstukjes uit je levenservaringen naar boven.
 • We brengen ook jouw potentie en visie concreet in kaart, het is de puzzel die je nu (verder) mag gaan leggen.
 • De waarden die conflicterend zijn geweest tot nu toe brengen we in beeld, zodat er 4 waarden ontstaan die jou ondersteunen. Als zijnde de puzzelstukjes die de hoeken van je puzzel vormen

Strategie

In het Schitter in Grootsheid Traject

 • is er niet één stratiegie, ieder is uniek, welke aanpak of strategie je past werken we samen uit
 • We kijken naar de omgeving waarin je goed gedijt
 • We creëeren ook zicht op het recept van werkende en niet werkende gewoontes

Energie

De basis ben jij en is je energie

 • Wat brengt je in beweging, waar kom je voor uit bed?
 • Hoe breng je anderen in beweging door als vuurtoren te staan en te schitteren
 • Ongeacht de stormen om je heen, ga je steeds terug naar het oog van de storm, waar het rustig en stil is én je keuze hebt

Hoe werken we samen in het Schitter in  Grootsheidtraject? 

“Het mooiste wat je kan worden is jezelf”

  

SAmen in gesprek

Ervaar je net als ik dat samenwerken goed voelt? Dan maken we dit traject 100% persoonlijk. We  plannen we onze afspraken samen in. Dat zal regelmatig live zijn, soms via Zoom en wanneer dat past en uitnodigt ontmoeten we elkaar in de natuur.

Deep dive

Schitteren ontstaat in de diepte. Waar wenselijk plannen we samen ook 1 of 2 Deep Dive Dagen.

Zo kunnen we intensief een onderwerp verdiepen en maken we in een dag een sprong waar we anders misschien wel maanden over zouden doen.

Tussendtijdse update

Meestal als je van binnen naar buiten treed dan gaan we samen je dromen concreet maken.

De voortgang krijgt zo liefdevolle aandacht en waar nodig moedig ik je aan. Dan ben ik graag je persoonlijke cheerleader. 

 

 Warm bad van support

Heb je tussendoor vraag, een inzicht dat je wilt delen. Of je concreet behoefte aan ondertiteling of een schouder nodig bij emoties die ontstaan? 

Het warme bad van support is er voor je!
Zo kun je ook tussen de afspraken bij mij terecht.

Moed & Commitment

  Commitment betekent letterlijk: Toewijding en sterke betrokkenheid.
Transformaties ontstaan dankzij moed & commitment. Dat vraagt om een bewuste keuze van jou, en je krijgt mijn volledige toewijding & aan-MOEDiging. We werken minstens een jaar samen. De plus bij traject beteken dat waar nodig we wat langer samen werken. Zonder meerprijs.  Het traject is puur persoonlijk en daardoor ook puur maatwerk. Jouw grootsheid verdient een podium met volledige toewijding van mij en van jou.

“Je hebt me overal bij geholpen Ditta. In werk en privé. Zelf toen je de moeite nam om afgelopen zondag te bellen. Dat doet me goed. Ik voel dat jij wil dat het goed met me gaat en me alles gunt zonder dubbele laag. Ik voel me gezien, gehoord en in mijn kracht gezet. Ik ben in beweging en daar speel jij een hele grote rol in. Ik had dit nooit willen missen. Dit is een enorm groot cadeau waar ik de rest van mijn leven van geniet.”

– Marina –

Voluit leven én Impact creëeren

Schitter in Grootsheid

12-18 maanden coaching

Wat is het?

Ditta’s Schitter in Grootsheid  Coaching traject is voor buitengewone mensen die grote invloed willen én kunnen hebben op de mensen om hen heen door hun grootsheid een podium te geven 

Zeer regelmatige coachingsessies die we samen inplannen

Extra Deep Dive dag coaching

Warm bad van support via telefoon of zoom

gratis toegang toT Thema georienteerde Dates met Ditta

gratis toegang toT Live Dagen met Ditta

Investering

12 gesprekken –  €7.500 (12x 675)
1,5 jaar coaching €10.000 (12 x 900)

excl btw

t

Deep Dive al gedaan? Bespaar €1000,-

=

Maak eerst een persoonlijke afspraak

=

Voel of samenwerken resoneert

=

Krijg alle coaching-specificaties en voorwaarden

r

100% persoonlijk

Wat voor leven wil je leiden?

 

Is dat een leven van onzekerheid, frustraties, twijfels?
Merk je dat je jezelf veel vragen stelt.
Waarom gaat het zo of werkt het niet?

Of is het een energie van flow, blijdschap, vreugde en speelsheid?
Sprankelende energie waar jij op je best bent?

Een schaduw ontstaat door een obstakel tussen jou en je licht

Je herkent vast

 • het als maar zoeken
 • het blijven leren
 • focus op de ander
 • jezelf kwijt raken, verliezen of vergeten
 • onzekerheid en voorzichtigheid
 • twijfels
 • hard werken
 • moeilijk iets kunnen ontvangen
 • gebrek aan erkenning
 • niet voldoende gezien worden
 • etc.

Het zijn deze obstakels die jouw volle schitteren in de weg staan.
Let wel: Deze obstakels zijn mooie levenslessen die je bedrading weer helpen aanzetten. 
Ze zijn onderdeel van de twee polen van elke stekker.

Signalen

De obstakels die je nu ervaart geven je een gevoel dat niet fijn is. Dat dient zich keer op keer aan. Gelukkig maar? Ja gelukkig maar! Want daaronder zit jouw drive. Elk gevoel van weerstand of ongemak geeft je een kans om al het moois dat er achter schuil gaat weer te gaan zien. Je mag de ontbrekende stekker weer in het stopcontact stoppen.

 

“Door mij anders te laten kijken naar wat er is, 
ben ik verborgen positieve kwaliteiten gaan zien.
Delen van mij waar ik nu trots op ben “

– Juanita –

De grote paradox

Waarschijnlijk zie je in anderen veel moois. Je voelt ergens dat al je dromen allemaal mogelijk zijn. Toch is er die twijfel. Je vraagt je af: Kan het ook voor mij werken?

Ben eerlijk. Voel, luister. Is er bij jou altijd, al is het op de achtergrond, die drive? Dat innerlijke stemmetje dat je toch weer aanzet om verder te gaan?

Hoe tegengesteld het ook voelt. Je mag nu stil staan, vertragen, ruimte voor jezelf nemen. De vuurtoren rent niet over die kustlijn op en neer. Je mag dat doen waar je altijd al van hebt gedroomd. In het groot, in het klein. Dat maakt niet uit. Dat is ook niet meer belangrijk.

Het gaat niet meer om vooruit te denderen en door te gaan. Je hebt nu stil te staan om al jouw moois te ontvangen. Je mag nu uitpakken. Je mag van jouw cadeautjes, jouw talenten, kwaliteiten en al je pracht genieten.

Ja, ook al kan je haast niet geloven dat dat voor jou gaat werken.

Ik en vele van mijn klanten laten zien dat dat nog de enige weg is.

 

“There is no way to happiness, happiness is the way” 

Thich Nath Hanh

Licht

Met je innerlijk weten met je hart aan het stuur volg je een ander pad. Je voelt je één met alles. Je snapt het, je doorgrond het. You’re on top of the universe. Je bent the creator of the universe. Je bent een verlicht wezen.

Je bent thuisgekomen. Ratio is daarin vanzelfsprekend dienend. Of dat klopt, dat voel je haarfijn aan. In je lijf. Dat is waar je levensenergie weer kan en mag gaan stromen. Het is tijd om volledig afgestemd te zijn met wie je bent én wie je wilt zijn. Onvoorwaardelijk.

Leef je voluit? Dan kun je die onvoorwaardelijke energie delen. Dan breng je krachtige veranderingen tot stand. Je bent als die vuurtoren. Die schittert. Ongeacht de omstandigheden. De vuurtoren, het baken voor de mensen om jou heen die jouw wijsheid als bewegwijzering nodig heeft.

Ik ben jij en jij bent ik

 

Sterke betrokkenheid en toewijding zorgen voor een prachtige ervaring. De wisselwerking tussen twee mensen is net als bij twee polen dat alles, en dit geval jij, gaat stromen!

“To love some one is to learn the song in their heart and sing it to them when they have forgotten it.”
– Arne garborg –

Het Schitter in Grootsheid traject is 100% persoonlijk

Iedereen loopt zijn eigen pad. De een is daarin een vroegbloeier. En velen die ik ontmoet zijn zogenaamde laatbloeiers. Waar jij bent en wat je al herkent vormt de basis. Je pad tot nu toe heeft je verschillende lessen gebracht. Dat is van zelfsprekerd voor ieder anders.

We zoomen daarom samen in op jouw pad. Hoe ben je hier gekomen? Wie ben je en wie mag je en wíl je zijn. Welke oude patronen wil je achter je laten.

 

In dit traject gaat het er om je te laten schitteren als een vuurtoren. Die waakvlam in jou mag weer vol aan, onvoorwaardelijk.
Waar dat start? Hangt af van waar jij bent en wat je al herkent. Waar je dat brengt? Jouw ongekende potentie is onmetelijk. Als die vlam eenmaal weer vol aan staat, zul je keer op keer de overtreffende trap realiseren.

“Ik ben zijn zo blij met jouw steun en betrokkenheid! Echte aandacht! Telkens weer ’n inspirerende verrassing door jou, heel bijzonder hoe je keer op keer de onderste steen boven krijgt. Je helpt mij keer op keer prachtige inzichten aan mijzelf te ont-dekken. Hoe veel ik al zelf heb gedaan, je brengt me keer op keer pareltjes waar ik niet aan-dacht

– Bea Staffeleu

Jouw vuurtoren is gebouwd op twee pijlers:

Naar Binnen

Je ontdekt alles over jouw persoonlijke kracht

Je gaat de pareltjes van jouw levensmomenten zien & doorgronden
Je laat los wat je niet meer dient
Je hart zal helder spreken en je gids zijn
Je zal jouw leven en levenspad snappen
Je voelt en ervaart de kracht van jouw magie

Wat ooit beschermd moest worden krijgt weer ruimte.

Een kantekening: Je ego zal het moeilijk krijgen, die krijgt minder ruimte. Daar moet je wel aandurven gaan.
Ga je dat aan? Dan kun je de verandering creëeren waar je al die tijd al bewust of onbewust mee bezig bent.

 

Naar Buiten

Je brengt tot uiting wat je
hier komt doen

Je vertaalt jouw levensmomenten naar inspiratie voor mensen om je heen
Je snapt en weet hoe en met welke mensen, middelen je jouw ‘message’ mag uitdragen
Je brengt je boodschap, visie, verlangen tot uiting
Je leert de wetten en de kracht van het universum
Je zult ontdekken dat je manifesteren kunt leren
Je gaat staan voor wat je hier te doen hebt.
Je bent de verandering die je in deze wereld wilt zien.

De beweging die je gaat maken, is de inspiratie voor de transformatie voor vele mensen om je heen. Dat wat gezien en gedeeld mag worden stroomt. Als vanzelf.

“Be the change you want to see in the world”

– Ghandi

Schitter in grootsheid is de logisch optelsom van ieders levenspad.

De soms zo onlogische afslagen van je leven zijn niet voor niets geweest.

Ik wilde het leven snappen. Niet alleen van mij ook van anderen. Zo leerde ik eerst mijn leven ondertitelen. Dat begon toen mijn moeder ziek werd. Ze was in een periode van 10 jaar ziek en weer beter en weer ziek en weer beter tot ze voor de 3e keer ziek werd en overleed. Mijn vader overleed 5 jaar na haar. Van mijn 14e tot mijn 29ste doorzag ik hoe de emoties voor het vuur uitging. Ik zag ook dat de levensvreugde weer levenszin bracht. Tot het niet meer ging. Ze zagen de uitweg niet meer en overleed toen ik respectivelijk 24 en 29 was. Dat is wat ik niemand gun.

Als leerling van het leven, liep ik eerst jaren rond in de corporate wereld van KPN. Ik werkte in teamverband. Hier leerde ik levens van andere interpreteren. Hier voelde ik me niet gezien. Ik ervaarde weinig erkenning. Waarom krijgt hij wel die promotie en ik niet? Ik bracht bewust en onbewust vele veranderingen te weeg.

Om vervolgens jaren als zelfstandige met allerlei mensen te werken. Hier leerde ik de vertaalde lessen uit te dragen. Natuurlijk met vallen en weer op te staan.

Dit pad werd gedragen dankzij ontelbare cursussen, workshops, coachingsgesprekken en opleidingen als bij Tony Robbins en School voor Coaching. Met name met de voeten in de modder staan bracht Schitteren in Grootsheid tot stand.

Dit traject is 48 jaar levenslessen vertaald in langdurige traject van 15 maanden. Als je leven je zo lang je gevormd heeft. Zal dat niet in een dag gelijk veranderen. Je kunt in een dag wel het inzicht en de ondertiteling krijgen, zicht krijgen op je missie.

Het traject als deze vraagt om lef, moed en commitment. De keuze om jouzelf in volle glorie te laten stralen. Het is jouw tijd om ook te stoppen met zoeken en te schitteren. Want alles zit al in jou. Tijd om dat te zien en te delen

Dit traject is de niet de kers op de taart, het is de héle taart

Het is de hele taart met de kers en slagroom alles er op en eraan. Als je leven zo lang je gevormd heeft, zal dat niet in een dag gelijk veranderen. Het traject als deze is een passend vervolg na de Deep Dive Dag of het  Project Ik! programma.

In de Deep Dive Dag krijg je het inzicht in al je levensmomenten. Je krijgt de ondertiteling en gaat je leven snappen.

In Project Ik! omarm je alle mooie momenten en zorg je voor een prachtige inbedding van wie je bent en wie je wilt zijn.

Dit traject : Schitter in Grootsheid vraagt om volledige commitment. De keuze om jou zelf in volle glorie te laten stralen. Plus jezelf te delen met anderen zodat ze door jouw inspiratie op hun pad mooie dingen te weeg brengen. Dat vraagt moed, en dat vraag aan-moediging. Wat ik in dit traject in vele vormen zal geven.

Volledig gaan staan en schitteren vraagt moed en commitment.


In dit prachtige Schitter in Grootsheid traject ontvouwen
ik met jou al jouw prachtige & krachtige facetten


Ga je bewegen vol energie en vertrouwen


Ben en leef en adem je wie je bent


Zodat jij op jouw beurt jouw omgeving kunt inspireren en transformeren tot de mensen die ze diep van binnen altijd al zijn geweest

 Wie kan delen kan ook vermenigvuldigen

 

Samenwerken is iets heel moois. Als je daarin gelijkwaardig stapt. Als je daarin je durft over te geven. Dan ontstaan de mooiste dingen. Jouw commitment en jouw drive zijn daarin de basis. Jij loopt tenslotte het pad. Dit kan alleen. Dat heb je ook vaak genoeg gedaan. Ook weet je dat daarin zich de beperking toont van wat je nu te doen hebt. In deze tijd zijn het de diepere verbindingen die voor groei zorgen waardoor jou volle potentie tot wasdom komt.

 

Dit traject is daarom zeker niet voor iedereen. Je diepste kern wordt zichtbaar. Dat is voor mij juist prachtig en het werk wat ik te doen heb. Ik heb de gave jouw grootsheid te zien en tot wasdom te brengen. Alleen dan als jij die diepte wilt zien van jezelf, als je alle draken van jezelf durft te zien en te omarmen zul je die krachtige prachtige spreekwoordelijke vuurtoren zijn. Dan zul je op het thema dat terugkerend is in jou leven een inspiratie zijn. Dan zul je die verandering creëeren die er nodig is. Dag mag in het klein. Dat kan in het groot. Dat kan in je woonomgeving. Dat kan in de corporate wereld. Alle kanten van de wereld ken ik en ik weet dat mensen zoals jij daarin hun rol mogen spelen.

Weet dit:  ik heb je er graag bij.
Je bent meer dan welkom!

Is live contact fijn om tot een besluit te komen? 
We kunnen altijd even bellen. Dat kost niks 😉

Waarom Ditta?

Onvoorwaardelijk

Momenten van delen zonder voorwaarden, zijn in het moment zijn goud waard en de dragers van het leven

Stromen

Net als de polen van een batterij zal Ditta jouw licht en schaduw zien wat voor het stromen van jouw energie zorgt.

Liefde

In liefde vinden we de warmte voor het leven. Omarmen we de situaties en maken we het beste van elke situatie.

Ik omarm alle mooie lessen in mijn leven. Ik kan zijn met wat er is. Mijn pad heeft me zoveel rijkdom gebracht. Het heeft me helpen wakker worden en doen herinneren wie ik diep van binnen ben. Ik ben dankbaar dat ik nu weet hoe voluit te leven. Te schitteren in grootsheid. Hoe mooi is het dan ook dat ik mmijn licht mag laten schijnen waar jij nog in de schaduw staat.

Testimonial