Selecteer een pagina

2020

door 13 dec 19

De energie van 2020

Schitteren in Grootsheid zou zomaar je opdracht kunnen zijn als je dit leest. Toeval bestaat niet. Het valt je toe.  Energetisch gebeurd er veel. Zeker in aanloop nu naar het nieuwe jaar 2020.  Dit zal een mooi zacht jaar kunnen worden.  De dubbele 20 laat zien dat ieder op dit pad meer samen met anderen kan creëeren.

In dit blog vertel ik je daar graag meer over.

In het jaartal 2020 zie je twee keer de 2 en twee keer de 0 en twee keer 20.
De energie van het getal 2 is verbonden met dienstbaarheid, samenwerking en met emoties. Ook staat het voor dualiteit, service, plicht en gelukkig voor harmonie en aanpassingsvermogen. In een golf van de mayakalender staat Toon 2 voor op het podium komen. Je mag je levensdoel en je missie (je opdracht op te schitteren) vol invullen.

Dan gaat het getal 0 over de universele energie. Het versterkt ook de 2. Het vergroot die energie.

 

Aanmoediging

De mix in het getal 20 is een boodschap van liefde, steun en aanmoediging. Waar je dus de Moed in aanmoediging in je mag activeren. Verstop jezelf niet langer. Want anderen hebben je nodig.  Dat is de uitdaging. Om voorbij je weerstanden te gaan. 
Iedereen heeft zijn pad gewandeld met ups and downs.
Het is net als vloed en eb.

Het is tijd te zien wat dat je heeft gebracht. De optelsom te maken. Alles ervaringen zijn puzzelstukjes. Je hebt in elke puzzel de 4 hoekjes, daar begin je mee. Er zijn terugkerende thema’s die je in de rand van de puzzel ziet. Dan kun je alle andere puzzelstukjes uit je leven daarin passen. 

Je mag nu anderen deelgenoot maken van jouw pad, je ervaring. Die heel rijk is. Tijd om mensen net even dat inzicht dat duwtje te geven en die dominostenen om te gooien.

Dat gaat niet meer over het hoofd, je ratie. Je intuïtie is je raadgever. Dat wat je op je water aanvoelt. Ja dat klopt. Vaker wel dan niet. Je gedachten, zijn daarin ondersteunend óf breken je af. Je optimisme zal je helpen je verlangens in dit nieuwe decemnmium te manifesteren. Te kristaliseren.
Je Visie wordt dan Fysiek. Met de K van Kristaliseren.

 

Toe om de Kracht van Ik eens te omarmen?
Plan met mij gerust een Kracht van Ik gesprek in.
Was het niks? Dan betaal ik je het volle bedrag ook gewoon weer terug. Ik ga ervoor dat je echt waarde uit deze sessie haalt.

Ditta