Selecteer een pagina

Videoreeks Podium-M

M van Podium

You made it! Gefeliciteerd. Nog een pagina met twee video’s te gaan. De belangrijke afsluitende letter uit de reeks. Plus een afsluitende video. Ik zie natuurlijk enorm uit naar jouw werkboek. Stuur je hem aan mij op? Ik beloof hoe dan ook je feedback te geven op de inhoud!

Video

Feedback

Wat top dat je de tijd hebt genomen om deze videoreeks voor jezelf te zien én ik hoop natuurlijk ook dat je de tijd hebt genomen om de antwoorden in het werkboek uit te werken. 
Deze reeks is gewoon tot je beschikking. Heb je dat nog niet gedaan. Zorg voor die verdiepende laag. Kijk nog eens naar de video’s. Mogelijk zie je net iets wat je eerder nog niet was opgevallen. Dit in combinatie met je antwoorden maken dat het ‘in’ je gaat leven.

Hieronder heb ik de afsluitende video voor je opgenomen.

Maak gebruik van mijn extraatje. Stuur je je werkboek naar mij op? Dan zal ik zeker feedback geven op wat je hebt opgeschreven!

Heb je vragen? Stel ze gerust
Je kunt via verschillende manieren met mij contact opnemen.

 

1. via info@ditta.eu

2. bel naar 015-2579943

3. stuur mij een appje op 06-22779116

4. connect met mij op Facebook

of deel hier onder je vraag of opmerking met mij