Selecteer een pagina

Traject of losse sessies?

“Waar body, mind & spirit verenigen krijgt verlangen ruimte voor het leven dat bij jou past.”

 

Waarom een traject

Als je ontdekt dat je verborgen talenten hebt en bewust wordt dat zogenaamd trauma met een kleine ’t’ op de achtergrond een rol speelt, dan ga je merken dat je overlevingspatronen hebt die hardnekkig kunnen zijn.

Een traject geeft je mogelijkheid om het onderliggende trauma vrij te maken én je ook middels vragen, handvatten en suggesties nieuwe patronen te ontwikkelen, of patronen die in bepaalde gebieden van je leven al wel werken te herkennen en verder te leren inzetten in gebieden waar je vastloopt.  In een uitgebreide intakesessie verkennen we je behoeften, verlangens en wat je allemaal al hebt gedaan en toch niet veel verder komt dan je zou verwachten. Het traject zal aan de hand van een gezamenlijke geformuleerde intentie beweging en richting geven aan het weer beschikbaar maken van jouw verborgen talenten.

Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf.

Galileo Gallileï

Alone we can do so little
Together we can do so much

Helen Keller

 

Grote stap?

Een traject voelt vaak als grote stap en grote investering. Dat is wat ik ook niet onder stoelen of banken wil schuiven.
Bedenk dan dit: Je hebt vermoedelijk al veel gedaan en gemerkt dat er ergens een rem op zit. Je zogenaamde autopilot is je vaak, of je nu wilt of niet, te slim af. Een traject geeft je over een samen besproken periode een bedding voor groei en transformatie in een tempo dat jou past.  Begeleiding en steun van een traumabewuste persoon ervaren veel mensen als prettig. Alleen doen kan altijd nog. Samen doen  Dat maakt de kans dat je gaat duiken als het lastig wordt een stuk kleiner.

  1. Begrijpen wat er onderliggende meespeelt
  2. Handvatten krijgen om met de overlevingpatronen om te gaan
  3. Aan de slag in de praktijk, met iemand die je tussendoor kunt spreken/appen
  4. Bestendigen. Terugval bij dit type werk lijkt stilstand te zijn. De weg naar ‘blijven doen’, vraagt om liefdevolle aandacht.

In een traject kan ik net dat bieden ter ondersteuning wat jou het gevoel geeft van steun, en aandacht vab iemand die dit veld van traumaverwerking kent.

Losse sessie?

Waar trauma een rol heeft, is een losse sessie vaak een begin om te ontdekken of en zoja wat er onderliggend meespeelt.

In verhouding is een losse sessie, als je er meerdere zou afspreken duurder.

De initiele investering is kleiner, het biedt minder ruimte voor steun en begeleiding, en nazorg buiten de sessie om.

Een losse sessie is beschikbaar ter kennismaking, als introductiesessie en voor klanten die een traject hebben gevolgd.

 

Intentie en richting

Soms is het fijn om langere tijd te werken aan een intentie. 

Een intentie gaat over de beweging, de spanning die je gebruikt om vooruit te komen. Voor de mensen die taal net als ik leuk vinden is het woord intentie opgebouwd uit  in + tendere wat letterlijk inspanning betekent.

Trajecten en coaching gaan daar over. 

Waarvoor wil jij je inspannen? 

Wat in je leven loopt nu niet lekker en wil je juist tot de kern komen?
Speelsheid, onbevangenheid, vrijheid, je durven uitspreken kunnen onderwerpen zijn waar je weer ruimte in wilt ervaren.

 

De wereld is mooier met jou!

Voor die mensen die het leven willen snappen en daarmee een ongekende stabiliteit in hun leven
en dat van anderen willen creëeren

 

Hoe vind je geluk, balans, succes en voldoening in deze wereld? Een wereld dat onstabiel en zeker chaotisch is. De harde waarheid is dat veel mensen dat niet voor elkaar krijgen.

 

Jij bent een dienende persoon. Je geeft om anderen. Je geeft aan anderen. Je bent of oogt op zijn minst voor hen als een krachtig iemand. Je voelt het lang niet altijd zo. Je ziet vrij makkelijk wat er anders mag. Hebt goede ideeën. Echter lang niet alles van jou komt goed uit de verf. Je weet en voelt dat er meer in je zit. Ik noem het het ongekende en onvoldoende erkende potentieel. Jij bent de grootste factor. Waardoor je tegen wordt gehouden.

Nu?

Zijn er volop signalen. De vraag is of je ze ziet. De signalen wijzen je erop dat je jouw ruimte mag gaan innemen. Je mag ruimte geven aan dat ongekend potentieel dat in je zit.

Het is tijd om je zelf niet meer klein te houden. Het is tijd om voluit te leven, anderen te inspireren, zonder angst, zonder energieverlies, zonder schaamte, zonder consessies. Je hebt het in om als een vuurtoren voluit te schitteren. Het is tijd om het licht vol aan te zetten. Her en der is het nodig de bedrading in die vuurtoren op orde te brengen en dat licht vol aan te zetten. Creëer die nieuwe ik en die jouw nieuwe realiteit.

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?

Actually, who are you not to be? Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won’t feel insecure around you.

We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It’s not just in some of us; it’s in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.

Nelson Mandela

We keren de grote misvatting eindelijk om!

Iets in je leven heeft je aan het zoeken gezet. Nu ben je op een punt dat je het mag vinden.
op een andere plek dan waar je zocht. Universele wetten laten je zien wat er
voor krachtigs in jou zit dat nu ruimte in wil en mag nemen

 

Je hebt al jaren persoonlijk ontwikkeling werk gedaan. In dat werk draait de kern om dat er iets mist, of niet goed is en dat we daarin willen verbeteren. De insteek is vooral gericht op willen verbeteren

Hiermee kijk je op een gewelddadige manier naar jezelf. Het vertrekpunt is: ik ben niet goed genoeg. Ik ben slecht. Ik ben fout. Ik ben het niet waard. Ik ben niet handig in marketing. Ik ben niet handig in communicatie ligt daar boven. De focus ligt op dat er iets stuk of beschadigd is. Dat willen we verbeteren, controleren, fixen. Door de tijd heen graaf je jezelf dieper in een gat. Want er is altijd iets anders dat niet goed is. Of beter kan. Er lijkt geen eind aan te zijn.

Als je de Kracht van Ik gaat ontdekken. In alle volheid. En dat wat er mist of niet goed is als schaduw kan zien en al die delen van slecht, niet goed,  het niet waard zijn, juist omarmt dan zult je merken dat door het proces van het licht laten schijnen door de scheurtjes van je bestaan heen, je zult gaan begrijpen wat je in beweging zet en houdt. Wat je vooruit brengt én wat je tegenhoudt. Mijn belofte is dat dat je een diepe universele wijsheid brengt. Voorbij wat persoonlijke ontwikkeling voor elkaar kan krijgen.

Als je alleen je controlerend kant om leert buigen naar niet zo veel meer controleren, dan leer je niet veel. Niet die diepere wijsheid. Wat er wel is dat je constant jezelf aan het pushen en manipuleren bent in iets anders te worden.

Dat betekent niet dat er geen wegen of paden meer mogen zijn waarin je jezelf iets laat bereiken door jezelf tot iets aan te zetten of jezelf te ontwikkelen. Het gaat er om dat het wel of niet in lijn is met de universele wetten van het leven. Namelijk dat er niks verkeerd is aan jou. Er is niks te herstellen er mist niks. Iets moeten verbeteren of herstellen is dé grote misvatting.

In project Ik! ga je de gewenste transformatie realiseren die je zoekt. Dat doen we op een meer liefdevolle en nieuwsgierige manier. Ik hanteer een manier die niet uitgaat van dat er iets mis is.

Zodra je gaat ontdekken dat er zogenaamde schaduwen zijn en dat dat geen probleem is. Sterker nog dat het een grote kans is om jezelf voluit te laten schitteren. Door eens in de schaduw te stappen en rond te kijken. Dan ga je jezelf eens op een hele andere manier dan gebruikelijk is zien. Dan is het de kans om nu te ontdekken wat jou via je onderbewustzijn aanstuurt. Het is ook de kans om de gift die daarin zich schuilhoud te claimen. Jouw kracht die in de schaduw staat te zien en de volle ruimte te geven. Het is tijd om de diamant dat verborgen is in het donker op te rapen!

Je bent een Human Be-ing

 Van spreken over
naar het echt (voor) leven

Er zijn veel mensen die praten over spiritualiteit, zingeving, jezelf zijn, vanuit je hart leven, je plek in nemen, je leven voluit leven. Logisch omdat het verlangen er naar zo groot is.

Wie leeft het nu echt? Voluit?
Wie durft écht die persoonlijke draken onder ogen te zien?
Wie kan zeggen dat hij dagelijks leeft vanuit zijn hart?
Wie is er écht die Human Being?

Dit pad is niet het makkelijkste. Wel het meest vervullende.

Als je wilt stappen uit het doen, het fixen, het harde werken en wilt bewegen naar een ongekende stabiliteit en plek om anderen te inspireren. Als je vol dankbaarheid wilt leven met alles wat er is. Als je daarin als voorloper het pad wilt vrijmaken voor anderen. Dan is dit traject zeker wat voor jou!

“Vanuit een persoonlijke behoefte heb ik voor mijn vak gekozen. Vanuit mijn levenservaring wilde ik iets in de wereld neer zetten en andere daarmee helpen. Hoe dat te doen in tegenwind terwijl mensen andere ideeen hebben dan ik dat was mijn zoektocht. Ook al ben ik van nature introvert. Nu breng ik die beweging die ik altijd al heb willen creëeren.”

– Annette –

Dit andere pad is soms eenzaam

Dit traject biedt je de optie om puur individuele aan de slag te gaan of om aanvullend op individuele coaching gelijkgestemden te ontmoeten.

In 2020 zie je al de dubbele 20.
Een ding is helder in de omgeving van gelijkgestemden gebeurt er veel moois

Wat essentieel is vanaf het jaar 2020 is dat we ons omringen met anderen die een vergelijkbaar pad gaan. In de gezamenlijke energie word je gedragen. Dat zal een heel bijzonder effect op jouw transformatieproces hebben.

Een ding is zeker: Je hebt je innerlijk werk te doen. Dat voelt soms zo eenzaam. Dat hoeft niet zo te zijn. Hoe meer je jezelf in de schaduwen van je bestaan gaat zien. Hoe meer die diamant in jou ruimte krijgt te schitteren. Hoe meer je dit deelt met gelijkgestemden hoe blijer je wordt.  Door de scheurtjes in je bestaan ben je al te zien. Straks helemaal voluit!

Streng voor jezelf zijn. hard werken. Er voor anderen zijn, jezelf daarbij bijna vergeten. Oplossingen buiten jezelf zoeken. Het is zo vermoeiend. Ik weet dat het niet altijd makkelijk is. Zó hoeft het niet meer. Jij weet ook dat dit energie vreet en ook niet meer werkt. Het is tijd om vol in de wereld van de universele wetten te stappen en de kracht van jouw Ik! te omarmen.

Interesse?
STart met jouw Kracht van Ik sessie

Doorgrond de context van jouw Project Ik! 
en daarmee de bedoeling van jouw leven en wat er in 2020 voor jou mogelijk is.

In de Kracht van Ik sessie van 2 uur zoomen we in op de bedoeling van je leven. Wat zijn de indicatoren van jouw pad? Vanuit de universele wetten zie je dat ieder zaadje een bedoeling heeft. Zo wordt een appelzaadje geen hazelnootboom en vice versa.

Deze Kracht van Ik sessie is al uniek op zich. Het is een opstap voor Project ik!. Net als elk project begin je met te doorgronden waar het over gaat. Wat is het idee van Ik en de grote variabele kracht die je nu nog niet kan zien? Wat is de grotere visie? Waarom ben jij wie je bent? Welke plek mag je gaan innemen?

Na deze sessie heb je drie opties.
1.  De sessie voldeed niet aan je verwachting. Je ontvangt je geld terug.
2. Je bent ok met deze sessie en loopt je pad zelf verder
3. Je besluit deel te nemen aan Project Ik. Je bijdrage aan deze Kracht van Ik! sessie wordt dan in mindering gebracht op die investering. In dat geval hebben we al een mooie jump start voor het traject gemaakt. Ik weet waar je aandacht op wilt richten. Zo kun je het maximale uit Project Ik! halen.

Je investering in deze sessie bedraagt €200, – excl. btw. 

De wereld is in transitie

Jij voelt als geen andere aan dat de wereld in transitie zit. Er gebeurt veel, Overal. Op het vlak van financiën. In werk. Op school. In de huishoudens. Bij de boeren. De mensen in de zorg. Overal is het in beweging.

Jij bent niet voor niets de persoon die je nu bent. Met alle ervaringen leuk en niet leuk die je in het leven hebt opgedaan. Het is nu eenmaal een feit dat je  anders naar dingen kijkt. Dat is niet voor niets. Tijd om nu al je grootsheid in te zetten. Zodat je in deze wereld in transitie jouw plek inneemt en het hele leven ten volle kunt leven en delen.

Wat kun je verwachten?

 

Het Project Ik! groepstraject gaat helemaal over jou. We plaatsen alles wat je tot nu toe hebt gedaan in een grotere context. Natuurlijk gaan we vele antwoorden in jezelf vinden. Er zijn a vele momenten waar jouw innerlijke zelf meer licht door jou heen laat schijnen.

De volgende onderdelen zullen tijdens het traject langskomen.

Krijg zicht in het groter geheel 

Leer de universele wetten en drie fasen van je ziel kennen.

En je zult begrijpen dat jouw rol juist in deze tijd essentieel is.

Wat is de grotere visie? Waarom ben jij wie je bent? Welke plek mag je gaan innemen?

Ontdek jouw verborgen kracht

Ontdek de krachtige Ik die in je eigen schaduw staat.

Ontvang de lessen van die Ik en creëer met haar hulp een omgeving die voor jou fijn is waardoor jij voluit kunt leven én je licht vol kunt schijnen op die mensen die het nodig hebben.

BReng je ideëen tot leven

Ongeacht wat er is. Jij schittert!

Doorgrond in deze fase van hoe jij gaat bijdragen aan de mensen om je heen. In deze fase van het Project Ik!  komt alles samen. Je brengt je ideeën in beweging.

Beleef een Bold Brave & Betrokken Bestaan

Project Ik!
coachtraject

3 maanden individuele coaching met groepsaspecten 

Wat is het?

Ditta’s Project Ik!  is een coachings traject  met focus op individuele coaching en ruimte om gelijkgestemden te ontmoeten. 

Drie + 1 persoonlijke coachsessies van 2 uur

EXTRA:haak aan bij sessies met gelijkgestemden

Warm bad van support via telefoon of zoom

gratis toegang tot 1 Thema georienteerde Date met Ditta

Investering

Voluit €2220,-

of 4x €600 euro

excl. btw

t

Kracht van Ik sessie al gedaan? Bespaar €200,-

=

Maak eerst een persoonlijke afspraak

=

Voel of samenwerken resoneert

=

Krijg alle coaching-specificaties en voorwaarden

r

100% persoonlijk

Beleef een Bold Brave & Betrokken Bestaan

Project Ik!
Pure focus traject

6 maanden coaching

Wat is het?

Ditta’s Project Ik!  is een individueel coachings traject  waar we starten met een Deep Dive in je leven. 

Zeer regelmatige coachingsessies die we samen inplannen

Deep dive dag coaching

Warm bad van support via telefoon of zoom

gratis toegang toT Thema georienteerde Dates met Ditta

gratis toegang toT 1 Live Dag met Ditta

Investering

Voluit €5000

of 6x 900 euro

excl btw

t

Deep Dive al gedaan? Bespaar €1000,-

=

Maak eerst een persoonlijke afspraak

=

Voel of samenwerken resoneert

=

Krijg alle coaching-specificaties en voorwaarden

r

100% persoonlijk

Het is niet altijd makkelijk

Niet alle mensen om je heen begrijpen je. Soms begrijp je jezelf ook niet eens. Toch voel je diep van binnen dat je andere mensen wilt inspireren. Thuis en zeker in je werk heb je ideeen over hoe het anders kan. Daarom heb je ook voor je werk gekozen. Hoe daarin anderen te inspireren dat is niet altijd makkelijk. Je twijfelt dan over het gekozen pad.

Stevig achter je ideeen en je visie op wat er mogelijk is staan, is best een uitdaging. Zeker als je daarbij ook kritisch naar jezelf bent. Jij bent de grootste scherpsrechter voor jezelf. Niemand anders. Dat is belemmerend én ook positief.

Het maakt dat je veel doet. Je werkt hard. Tot in die momenten waarin jij je afvraagt wat de zin van dit alles is. Dan kan je even stil vallen en dat vind je dan ook weer niet leuk aan jezelf.

Die momenten zijn er steeds meer. Je weet dat hoe je nu je pad bewandelt niet meer werkt. Het kost veel energie. Het anders doen is wat je wel wilt. Alleen hoe dan? Dat is een groot vraagteken.

Wie wil je zijn?

Wie kan en mag je zijn?

Hoe kun je in alle rust en ruimte daar in bewegen terwijl je ook je verlangens vorm geeft.

Het is wel simpel

Dé tijd is gunstig. We zitten in een nieuw tijdperk. Energetisch is er veel verschoven.  Grofweg hebben we in de vorige eeuw de huidige maatschappij opgebouwd. In deze nieuwe eeuw mogen we de vruchten plukken! Voldoening creëeren uit onze verlangens. Voor jezelf én vervolgens ook voor anderen. Zonder schaamte voluit leven!

Het gaat daarbij niet meer om hard werken. Het is tijd voor een nieuwe balans. Je ziet het overal om je heen. Alles verschuift. Mensen die uitvallen. Werk dat verandert. Thuis situaties die kantelen. Onrust over de economie en hoe het bankwezen daarin een rol heeft vervult. Allerlei nieuwe invalshoeken over eten en gezondheid. Je kent er vast ook wel een paar.

Veel mensen voelen, al is het onbewust, dat er veel in beweging is. Dat dingen anders mogen. Jij voelt dit bewust aan. Jij loopt daarin voorop. Ook al denk je daar vaak té bescheiden over. Jij hebt een taak om nu als dienend leider op te staan.

Je hebt ideeen, een visie en bovenal heb je al de ervaring hoe het anders kan. Dat is jouw grote X. Het is tijd volledig jezelf te zijn. Niet meer leven vanuit hoe het hoort. Als jouw grote X en jouw Ik samen vallen dan ontstaat de door jou gewenst verandering. Een disclaimer. Het is niet altijd makkelijk, het is wel simpel!

 Het is tijd voor Project Ik!. Laat alles wat voor jou belangrijk is met jouw Krachtige Ik samen vallen.
Stap voor stap.

“Wij zijn zo blij met jouw steun en betrokkenheid! Echte aandacht; telkens weer ’n inspirerende verrassing door jou, heel bijzonder hoe je keer op keer de onderste steen boven krijgt. Je helpt mij keer op keer prachtige inzichten aan mijzelf te ont-dekken. Hoe veel ik al zelf heb gedaan, je brengt me keer op keer pareltjes waar ik niet aan-dacht”

– Bea –

Laten we samenwerken

Dit traject Project ik! is voor mensen die anders zijn én diep van binnen weten dat ze op deze aardbol wat te doen hebben. Je weet dat je uniek bent en iets bijzonders hebt bij te dragen.

Is dit traject mogelijk iets voor jou? Dat kan jij het beste beoordelen. Hoe het voelt, hoe het resoneert is vaak een heldere indicator. Volg je gevoel dat is het beste advies wat ik je kan geven.

en: Mensen zoals jij? Als je tot hier hebt gelezen, dan zegt dat zeker wat. Ik heb je er graag bij.
Je bent meer dan welkom!

Is live contact fijn om tot een besluit te komen?
We kunnen altijd even bellen. Dat kost niks 😉

Testimonials

“Ditta je liet me heel helder weten dat ik mijn eigen weg te volgen heb. Ik wil eerst mijn eigen gezin op de been houden en goed begeleiden. In dat opzicht ben ik me heel erg aan het verdiepen in mijn toekomstige klanten.” – Karin

“Ik stond in de twijfelstand of ik wel of niet voor mezelf zou starten. In gesprek met Ditta voelde ik dat ik met haar liefdevolle stok achter de deur en ondersteuning de weg tot zelfstandige kon bewandelen.”
– Ginny

“Ook al was het een duur traject, trok vooral de mogelijkheid van persoonlijke gesprekken met Ditta mij aan. Jouw concrete handvatten, metaforen en beelden zijn zo verhelderend!
Dit zal me bij me zeker bij blijven” – Odette