Selecteer een pagina

Kopje thee of koffie?

1 op 1 ontmoeting met Ditta
Via zoom of telefonisch

 

Onder het genot van een kopje thee of koffie
hoor ik graag wie je bent,
waar je staat, waar je heen wilt

Voel je welkom 

Soms, soms

wil je wel eens met iemand spreken om te weten waar je staat. Om te ontdekken of je op het juiste spoor bent. Om  gespiegeld te krijgen wat jouw mogelijkheden zijn.  

Je bent je aan het orienteren hoe je meer en meer jezelf kunt zijn, ongeacht wat anderen vinden of zeggen

Even met iemand daarover sparren kan zo heerlijke bevesting geven. Of net dat inzicht waar je zelf niet opkwam. Ik ervaar het altijd als bijzonder als er ondertiteling komt bij iets wat je niet meteen begrijpt.

Een live of online ontmoeting kan net dat verschil maken.
Ik ben de andere jij. Ik ben iemand die anderen spiegelt.

Ik geloof dat alles al in je zit. Krijg zicht op je overlevings én beschermingspatronen die je als soort van hindernissen op je pad naar jouw creatie tegenhouden. Ik geef graag de ondertiteling, stel je vragen, zoek met jouw de verdieping. Op elk onderwerp… waar jij op in wilt zoomen.

Het is als dat kopje koffie of thee moment met een vriendin. Om een ander blik op je huidige moment te helpen krijgen. Juist net dat ene woord, of zinnetje, kan al als katalysator je in beweging brengen!

Wat is het kopje thee of koffie niet?

Je kent ze misschien wel. Die afspraken die uitmonden in dt de andere iets aan je kan verkopen.
Het kopje thee of koffie is geen verkoopgesprek.
Het is ook geen strategiesessie.

Ik weet dat er divine timing is.Het ultieme leven en de beweging die bij je past, komt niet van buitenaf. Deze komt van binnenuit. Als jij meer wil weten over hoe je met mij kunt werken, kun je er naar vragen. Dat initiatief laat ik graag aan jou.

 

Waarom doe ik dit?

Ik ben gestopt om een zo’n strategie of verkoopgesprek aan te bieden.
Waarom?
Omdat ik me wil orienteren op jou, jouw levenskracht.
Het gaat niet om mij.
Als een beweging bij jou past en deze komt uit jou, dan weet ik inmiddels dat dat een andere uitwerking heeft dan wanneer ik dat initiatief zou nemen.

 

“The heart already knows what it wants.
It is time the mind learns how to follow”

-Ditta van Vark-Beun-

 

Wat voor mij en mijn klanten niet meer werkt
We zitten in een verandering van Tijdperk.
Voor mij komen we uit een tijdperk waar het reptielbrein ons in de greep had.
Met als kernwoord overleven.

We zitten nu, al is het  pril, nog in het tijdperk dat over levenskracht gaat.
Dat kent een andere orientatie, de energie stroomt van binnenuit in plaats van dat je in beweging komt vanuit iets buitenaf.

Hoe wil jij kiezen?
Vanuit welke oriëntatie kom jij in beweging?
Is dat van binnenuit of vanuit iets wat door een ander is begonnen?
Hopelijk krijgt jouw levenskracht, misschien is het een gevoel een intuïtie, de ruimte.
Ook al kan je hoofd daar nog niet altijd bij?

Deze herorientatie naar de impuls van binnen voelen, maakt het leven niet altijd makkelijker, op den duur is het wel veel leuker en zeker de moeite waard.

 

Ditta wat is er mogelijk na het Orientatiegesprek?
Na onze kop thee of koffie kan er van alles gebeuren.
Je kunt hét inzicht hebben gekregen en that’s it.
Het kan juist iets hebben aangeraakt wat je wilt verdiepen.
Benieuwd naar hoe ik werk?
Het warm bad kan net dat zijn wat je aanspreekt.

Bij mij geldt hoe dan ook: Niks hoeft alles kan.
Elke kop samen thee of koffie is op zich al mooi. Wat er daarna ook mag gebeuren.

 

“Met haar vermogen om in mijn antwoorden tussen de regels door te luisteren en daarbij respectvol te blijven naar mij als persoon, wist Ditta mij nieuwe, meer passende inzichten te geven en mij tegelijkertijd een liefdevolle schop onder mijn achterste te geven”

Lilian van Avesaath

Jezelf zijn

Het is een groot cliché en zo fijn als je volledig jezelf kunt zijn!

Voorbij de hordes van je ‘mind’ ligt de ruimte om voluit te leven. 
Voorbij de hobbels van verwachtingen, vind je rust om te zijn. 

 

“Vulnerability is the birthplace of innovation, creativity and change”

-Brené Brown-

 

Ik ben de andere Jij

Iedere persoon spiegelt een deel van jou. Ik ontdek graag alle mooie delen in jou. Ook waar je nog in oude patronen stapt. In ontmoetingen met mij ont-dek ik graag welke kwaliteit in jou de ruimte weer wil innemen.

 

“Wij zijn zo blij met jouw steun en betrokkenheid! Echte aandacht; telkens weer ’n inspirerende verrassing door jou, heel bijzonder hoe je keer op keer de onderste steen boven krijgt. Je helpt mij keer op keer prachtige inzichten aan mijzelf te ont-dekken. Hoe veel ik al zelf heb gedaan, je brengt me keer op keer pareltjes waar ik niet aan-dacht”

– Bea –