Selecteer een pagina

Seatbelt on

door 29 sep 20

Seatbelts on voor de komende periode!

Als je het al niet had opgemerkt, gaan we door een fikse energetische periode heen. Veel wordt aangeraakt. Veel wordt opgeschud.

Alle vervormingen in jou worden naar boven gebracht.

De aanraking is niet zichtbaar. Wel voelbaar. O.a. door zonnestormen, het magnetische veld van aarde dat verschuift. Zie bijvoorbeeld de updates van  Manuela van Inzichten.com

Ook zijn er invloeden vanuit de maan en de standen van de planeten. Zo loopt Mars, de planeet al een tijdje retrograde. Interessant om eens op te googlen. Op 1 oktober is het volle maan. Deze komt in Ram te staan. Ook dat staat voor de behoefte aan anders, vernieuwen.

Het is al een hobbelig ritje waarin we zitten. Het zal nog hobbeliger worden. Al deze energiën zorgen voor de zuivering van ieders energieveld. Helpen je uiteindelijk te kiezen.
Je kunt balen dat je geen vut hebt of je niet goed voelt en er in wegzakken. Of je kunt zien dat het er is en jezelf er in ‘dragen’.

In het hier en nu voelt het soms niet fijn.
De vraag is wat je hoofd er van maakt

Zorgt deze voor twijfel?
Zorgt deze voor angst?
Zorgt deze voor onzekerheid?
Zorgt deze voor extra onrust?

Als je om je heen kijkt, is er dan echt wat aan de hand?
Als je om je heen kijkt dreigt er dan echt gevaar?
Als je in je hart kijkt, red je het dan wel?

Soms kan het antwoord op een van deze vragen zijn dat er echt wat is. Je verliest misschien je werk of je baan. Toch ook dan in de grotere context, moet je dan verhuizen?
Kun je dan verhuizen.
Is het mogelijk ergens in rust te leven?
Is er ergens een uitweg te vinden?

In de meeste gevallen in dit land geldt dat je emoties een loopje met je kunnen nemen en je hoofd daar een flinke duit in het zakje doet.

Kijk van een afstandje naar wat je voelt en wat er is.
Zie hoe je B.E.W.U.S.T. kunt omgaan met al deze sensaties, zodat het geen grip meer op je heeft. Nee zodat je die achtbaan, net als de Python bij de Efteling kunt uitzitten.

Mijn B.E.W.U.S.T- ebook en audio kan daar bij helpen. Klik hier en ontvang ook dit fijne ebook

Plan een gratis orientatiesessie met mij in.

#krachtvanik
06-22779116

“Not all storms come to disrupt your life,
some come to clear your path “