Selecteer een pagina

Project Ik!

Ben die IK die je al lang
 voor anderen bent

 

een prachtig traject voor jou alleen of in groepsverband
voor zeer bijzondere mensen zoals jij

Het is nu jouw tijd om voluit te leven!

Project Ik!

We zitten in een bijzonder tijdperk. Een tijdperk wat jou uitnodigt jouw IK de volle ruimte te geven.
Je bent bijzonder. Je hebt al veel voor elkaar gekregen. Je hebt de nodige tegenslagen doorstaan. Veelal ben je juist voor anderen goed geweest. En jij dan? Waar ben jij goed voor jezelf?

Project Ik gaat over jou. Het is nu jou tijd om voluit te leven. Daarbij kun je nog steeds goed zijn voor anderen. Het vertrekpunt is nu anders. Het gaat nu om jouw vuur jouw kracht alle ruimte te geven. Daar waar je juist geleerd hebt dat zoveel mogelijk te dimmen. 

 

Je bent er klaar voor!

 

In een traject van 12 weken ontmoet je die IK die altijd al in je zat.
Je krijgt zicht op je geboorte imprint hoe het autonome zenuwstelsel bij jou werkt.
Je kunt eindelijk jouw plek in nemen.
Je ontdekt dat alle antwoorden in jouw leven zichtbaar zijn.

Al het moois dat in jou zit schijnt door de scheurtjes van je bestaan heen tijd om dat licht vol te laten schijnen.

Het is je geboorte recht om jezelf voor vol te zien. Het is tijd je ruimte nu vol in te nemen.

En dan… De ervaring leert dat je dat dan ook met andere wilt delen en dat verder vorm en inhoud kunt geven.

 

Project ik gaat over het veranderen hoe je in je leven staat. Deze verandering begint bij deze 12 weken 

 

 

 

De wereld is mooier met jou!

Voor die mensen die voor zichzelf die ongekende stabiliteit
in hun leven willen ervaren
Schaam je niet meer voor jezelf.
Ben lekker volledig de persoon
die je al heel lang bedoelt bent om te zijn.

 

Hoe vind je geluk, balans, succes en voldoening in deze wereld? Een wereld dat onstabiel en zeker chaotisch is. De harde waarheid is dat veel mensen dat niet voor elkaar krijgen.

 

Jij bent een dienende persoon. Je geeft om anderen. Je geeft aan anderen. Je bent of oogt op zijn minst voor hen als een krachtig iemand. Je voelt het lang niet altijd zo. Je ziet vrij makkelijk wat er anders mag. Echter je ervaart niet dat anderen jou zo zien.
Je hebt goede ideeën. Helaas komt lang niet alles van jou goed uit de verf. Je weet en voelt dat er meer in je zit. Ik noem het het ongekende en onvoldoende erkende potentieel. Jij bent de grootste factor. Waardoor je tegen wordt gehouden.

Nu? ja Nu!

Er zijn volop richtingaanwijzers, die je laten zien wie je bent én wie je nu eindelijk mag zijn. De vraag is of je ze ziet. De signalen wijzen je erop dat je jouw ruimte mag gaan innemen. Je mag ruimte geven aan dat ongekend potentieel dat in je zit.

Het is tijd om je zelf niet meer klein te houden. Het is tijd om voluit te leven, anderen te inspireren, zonder angst, zonder energieverlies, zonder schaamte, zonder consessies. Je hebt het in je om als een vuurtoren voluit te schitteren. Het is tijd om het licht vol aan te zetten. Her en der is het nodig de bedrading in die vuurtoren op orde te brengen en dat licht vol te laten schitteren. Creëer die nieuwe ik en die jouw nieuwe realiteit.

Jouw I.K. staat is een ezelsbruggetje. Het staat voor het Individu dat hier op aarde mag Kristaliseren zodat je dat gene wat je hier te doen hebt eindelijk kunt manifesteren

 

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?

Actually, who are you not to be? Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won’t feel insecure around you.

We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It’s not just in some of us; it’s in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.

Nelson Mandela

We keren de grote misvatting eindelijk om!

Iets in je leven heeft je aan het zoeken gezet. Nu ben je op een punt dat je het mag vinden.
op een andere plek dan waar je zocht. Universele wetten laten je zien wat er
voor krachtigs in jou zit dat nu ruimte in wil en mag nemen

 

Je hebt al jaren persoonlijk ontwikkeling werk gedaan. In dat werk draait de kern om dat er iets mist, of niet goed is en dat we daarin willen verbeteren. De insteek is vooral gericht op willen verbeteren

Hiermee kijk je op een gewelddadige manier naar jezelf. Het vertrekpunt is: ik ben niet goed genoeg. Ik ben slecht. Ik ben fout. Ik ben het niet waard. Ik ben niet handig in marketing. Ik ben niet handig in communicatie ligt daar boven. De focus ligt op dat er iets stuk of beschadigd is. Dat willen we verbeteren, controleren, fixen. Door de tijd heen graaf je jezelf dieper in een gat. Want er is altijd iets anders dat niet goed is. Of beter kan. Er lijkt geen eind aan te zijn.

Als je de Kracht van Ik gaat ontdekken. In alle volheid. En dat wat er mist of niet goed is als schaduw kan zien en al die delen van slecht, niet goed,  het niet waard zijn, juist omarmt dan zult je merken dat door het proces van het licht laten schijnen door de scheurtjes van je bestaan heen, je zult gaan begrijpen wat je in beweging zet en houdt. Wat je vooruit brengt én wat je tegenhoudt. Mijn belofte is dat dat je een diepe universele wijsheid brengt. Voorbij wat persoonlijke ontwikkeling voor elkaar kan krijgen.

Als je alleen je controlerend kant om leert buigen naar niet zo veel meer controleren, dan leer je niet veel. Niet die diepere wijsheid. Wat er wel is dat je constant jezelf aan het pushen en manipuleren bent in iets anders te worden.

Dat betekent niet dat er geen wegen of paden meer mogen zijn waarin je jezelf iets laat bereiken door jezelf tot iets aan te zetten of jezelf te ontwikkelen. Het gaat er om dat het wel of niet in lijn is met de universele wetten van het leven. Namelijk dat er niks verkeerd is aan jou. Er is niks te herstellen er mist niks. Iets moeten verbeteren of herstellen is dé grote misvatting.

In project Ik! ga je de gewenste transformatie realiseren die je zoekt. Dat doen we op een meer liefdevolle en nieuwsgierige manier. Ik hanteer een manier die niet uitgaat van dat er iets mis is.

Zodra je gaat ontdekken dat er zogenaamde schaduwen zijn en dat dat geen probleem is. Sterker nog dat het een grote kans is om jezelf voluit te laten schitteren. Door eens in de schaduw te stappen en rond te kijken. Dan ga je jezelf eens op een hele andere manier dan gebruikelijk is zien. Dan is het de kans om nu te ontdekken wat jou via je onderbewustzijn aanstuurt. Het is ook de kans om de gift die daarin zich schuilhoud te claimen. Jouw kracht die in de schaduw staat te zien en de volle ruimte te geven. Het is tijd om de diamant dat verborgen is in het donker op te rapen!

Je bent een Human Be-ing

 Van spreken over
naar het echt (voor) leven

Er zijn veel mensen die praten over spiritualiteit, zingeving, jezelf zijn, vanuit je hart leven, je plek in nemen, je leven voluit leven. Logisch omdat het verlangen er naar zo groot is.

Wie leeft het nu echt? Voluit?
Wie durft écht die persoonlijke draken onder ogen te zien?
Wie kan zeggen dat hij dagelijks leeft vanuit zijn hart?
Wie is er écht die Human Being?

Dit pad is niet het makkelijkste. Wel het meest vervullende.

Als je wilt stappen uit het doen, het fixen, het harde werken en wilt bewegen naar een ongekende stabiliteit en plek om anderen te inspireren. Als je vol dankbaarheid wilt leven met alles wat er is. Als je daarin als voorloper het pad wilt vrijmaken voor anderen. Dan is dit traject zeker wat voor jou!

“Vanuit een persoonlijke behoefte heb ik voor mijn vak gekozen. Vanuit mijn levenservaring wilde ik iets in de wereld neer zetten en andere daarmee helpen. Hoe dat te doen in tegenwind terwijl mensen andere ideeen hebben dan ik dat was mijn zoektocht. Ook al ben ik van nature introvert. Nu breng ik die beweging die ik altijd al heb willen creëeren.”

– Annette –

Dit andere pad is soms eenzaam

Dit traject biedt je de optie om puur individuele aan de slag te gaan of om aanvullend op individuele coaching gelijkgestemden te ontmoeten.

In 2020 zie je al de dubbele 20.
Een ding is helder in de omgeving van gelijkgestemden gebeurt er veel moois

Wat essentieel is vanaf het jaar 2020 is dat we ons omringen met anderen die een vergelijkbaar pad gaan. In de gezamenlijke energie word je gedragen. Dat zal een heel bijzonder effect op jouw transformatieproces hebben.

Een ding is zeker: Je hebt je innerlijk werk te doen. Dat voelt soms zo eenzaam. Dat hoeft niet zo te zijn. Hoe meer je jezelf in de schaduwen van je bestaan gaat zien. Hoe meer die diamant in jou ruimte krijgt te schitteren. Hoe meer je dit deelt met gelijkgestemden hoe blijer je wordt.  Door de scheurtjes in je bestaan ben je al te zien. Straks helemaal voluit!

Streng voor jezelf zijn. hard werken. Er voor anderen zijn, jezelf daarbij bijna vergeten. Oplossingen buiten jezelf zoeken. Het is zo vermoeiend. Ik weet dat het niet altijd makkelijk is. Zó hoeft het niet meer. Jij weet ook dat dit energie vreet en ook niet meer werkt. Het is tijd om vol in de wereld van de universele wetten te stappen en de kracht van jouw Ik! te omarmen.

Interesse?
STart met jouw Kracht van Ik sessie

Doorgrond de context van jouw Project Ik! 
en daarmee de bedoeling van jouw leven en wat er in 2020 voor jou mogelijk is.

In de Kracht van Ik sessie van 2 uur zoomen we in op de bedoeling van je leven. Wat zijn de indicatoren van jouw pad? Vanuit de universele wetten zie je dat ieder zaadje een bedoeling heeft. Zo wordt een appelzaadje geen hazelnootboom en vice versa.

Deze Kracht van Ik sessie is al uniek op zich. Het is een opstap voor Project ik!. Net als elk project begin je met te doorgronden waar het over gaat. Wat is het idee van Ik en de grote variabele kracht die je nu nog niet kan zien? Wat is de grotere visie? Waarom ben jij wie je bent? Welke plek mag je gaan innemen?

Na deze sessie heb je drie opties.
1.  De sessie voldeed niet aan je verwachting. Je ontvangt je geld terug.
2. Je bent ok met deze sessie en loopt je pad zelf verder
3. Je besluit deel te nemen aan Project Ik. Je bijdrage aan deze Kracht van Ik! sessie wordt dan in mindering gebracht op die investering. In dat geval hebben we al een mooie jump start voor het traject gemaakt. Ik weet waar je aandacht op wilt richten. Zo kun je het maximale uit Project Ik! halen.

Je investering in deze sessie bedraagt €200, – excl. btw. 

De wereld is in transitie

Jij voelt als geen andere aan dat de wereld in transitie zit. Er gebeurt veel, Overal. Op het vlak van financiën. In werk. Op school. In de huishoudens. Bij de boeren. De mensen in de zorg. Overal is het in beweging.

Jij bent niet voor niets de persoon die je nu bent. Met alle ervaringen leuk en niet leuk die je in het leven hebt opgedaan. Het is nu eenmaal een feit dat je  anders naar dingen kijkt. Dat is niet voor niets. Tijd om nu al je grootsheid in te zetten. Zodat je in deze wereld in transitie jouw plek inneemt en het hele leven ten volle kunt leven en delen.

Wat kun je verwachten?

 

Het Project Ik! groepstraject gaat helemaal over jou. We plaatsen alles wat je tot nu toe hebt gedaan in een grotere context. Natuurlijk gaan we vele antwoorden in jezelf vinden. Er zijn al vele momenten waar jouw innerlijke zelf meer licht door jou heen laat schijnen.

De volgende onderdelen zullen tijdens het traject langskomen.
(Waar je liever een op een dit traject vorm en inhoud geeft, kan dat ook)

Krijg zicht in het groter geheel 

Leer de universele wetten en drie fasen van je ziel kennen.

En je zult begrijpen dat jouw rol juist in deze tijd essentieel is.

Wat is de grotere visie? Waarom ben jij wie je bent? Welke plek mag je gaan innemen?

Ontdek jouw verborgen kracht

Ontdek de krachtige Ik die in je eigen schaduw staat.

Ontvang de lessen van die Ik en creëer met haar hulp een omgeving die voor jou fijn is waardoor jij voluit kunt leven én je licht vol kunt schijnen op die mensen die het nodig hebben.

BReng je ideëen tot leven

Ongeacht wat er is. Jij schittert!

Doorgrond in deze fase van hoe jij gaat bijdragen aan de mensen om je heen. In deze fase van het Project Ik!  komt alles samen. Je brengt je ideeën in beweging.

Beleef een Bold Brave & Betrokken Bestaan

Project Ik!
Online

12 weken coaching online

Wat is het?

Ditta’s Project Ik!  is een coachings traject  met focus op individuele coaching en ruimte om gelijkgestemden te ontmoeten. 

3 keer 3 inhoudelijke modules

9 Online Live Zoomsessies

4 integratie weken

Warm bad van support via Facebook groep

gratis toegang tot 1 Tune In Sessie met Ditta

Investering

Voluit €1500,-

of 4x €425 euro
(individueel traject  bedraagt €3000,-)

excl. btw

t

Kracht van Ik sessie al gedaan? Bespaar €200,-

=

Voel of samenwerken resoneert

=

Start met een persoonlijke afspraak, beslis dan pas

=

Krijg alle coaching-specificaties en voorwaarden

r

Begin met keuze uit overvloed!

Beleef een Bold Brave & Betrokken Bestaan

Project Ik!
Pure individueel traject

6 maanden coaching

Wat is het?

Ditta’s Project Ik!  is een individueel coachings traject  waar we starten met een Deep Dive in je leven. 

4 tot 12 sessies

Tussendoor Checkin

Warm bad van support via App en telefoon

Sessies
In contact met je talenten

1e sessie €180,-
4 sessies bespaar 4%
8 sessies bespaar 8%
12 sessies bespaar 12%

excl btw

=

Plan eerst een afspraak om af te stemmen

=

Voel of samenwerken resoneert

=

Ontdek wat ik voor jóu kan betekenen

r

100% persoonlijk

Het is niet altijd makkelijk

Niet alle mensen om je heen begrijpen je. Soms begrijp je jezelf ook niet eens. Toch voel je diep van binnen dat je andere mensen wilt inspireren. Thuis en zeker in je werk heb je ideeen over hoe het anders kan. Daarom heb je ook voor je werk gekozen. Hoe daarin anderen te inspireren dat is niet altijd makkelijk. Je twijfelt dan over het gekozen pad.

Stevig achter je ideeen en je visie op wat er mogelijk is staan, is best een uitdaging. Zeker als je daarbij ook kritisch naar jezelf bent. Jij bent de grootste scherpsrechter voor jezelf. Niemand anders. Dat is belemmerend én ook positief.

Het maakt dat je veel doet. Je werkt hard. Tot in die momenten waarin jij je afvraagt wat de zin van dit alles is. Dan kan je even stil vallen en dat vind je dan ook weer niet leuk aan jezelf.

Die momenten zijn er steeds meer. Je weet dat hoe je nu je pad bewandelt niet meer werkt. Het kost veel energie. Het anders doen is wat je wel wilt. Alleen hoe dan? Dat is een groot vraagteken.

Wie wil je zijn?

Wie kan en mag je zijn?

Hoe kun je in alle rust en ruimte daar in bewegen terwijl je ook je verlangens vorm geeft.

Het is wel simpel

Dé tijd is gunstig. We zitten in een nieuw tijdperk. Energetisch is er veel verschoven.  Grofweg hebben we in de vorige eeuw de huidige maatschappij opgebouwd. In deze nieuwe eeuw mogen we de vruchten plukken! Voldoening creëeren uit onze verlangens. Voor jezelf én vervolgens ook voor anderen. Zonder schaamte voluit leven!

Het gaat daarbij niet meer om hard werken. Het is tijd voor een nieuwe balans. Je ziet het overal om je heen. Alles verschuift. Mensen die uitvallen. Werk dat verandert. Thuis situaties die kantelen. Onrust over de economie en hoe het bankwezen daarin een rol heeft vervult. Allerlei nieuwe invalshoeken over eten en gezondheid. Je kent er vast ook wel een paar.

Veel mensen voelen, al is het onbewust, dat er veel in beweging is. Dat dingen anders mogen. Jij voelt dit bewust aan. Jij loopt daarin voorop. Ook al denk je daar vaak té bescheiden over. Jij hebt een taak om nu als dienend leider op te staan.

Je hebt ideeen, een visie en bovenal heb je al de ervaring hoe het anders kan. Dat is jouw grote X. Het is tijd volledig jezelf te zijn. Niet meer leven vanuit hoe het hoort. Als jouw grote X en jouw Ik samen vallen dan ontstaat de door jou gewenst verandering. Een disclaimer. Het is niet altijd makkelijk, het is wel simpel!

 Het is tijd voor Project Ik!. Laat alles wat voor jou belangrijk is met jouw Krachtige Ik samen vallen.
Stap voor stap.

“Wij zijn zo blij met jouw steun en betrokkenheid! Echte aandacht; telkens weer ’n inspirerende verrassing door jou, heel bijzonder hoe je keer op keer de onderste steen boven krijgt. Je helpt mij keer op keer prachtige inzichten aan mijzelf te ont-dekken. Hoe veel ik al zelf heb gedaan, je brengt me keer op keer pareltjes waar ik niet aan-dacht”

– Bea –

Laten we samenwerken

Dit traject Project ik! is voor mensen die anders zijn én diep van binnen weten dat ze op deze aardbol wat te doen hebben. Je weet dat je uniek bent en iets bijzonders hebt bij te dragen.

Is dit traject mogelijk iets voor jou? Dat kan jij het beste beoordelen. Hoe het voelt, hoe het resoneert is vaak een heldere indicator. Volg je gevoel dat is het beste advies wat ik je kan geven.

en: Mensen zoals jij? Als je tot hier hebt gelezen, dan zegt dat zeker wat. Ik heb je er graag bij.
Je bent meer dan welkom!

Is live contact fijn om tot een besluit te komen?
We kunnen altijd even bellen. Dat kost niks 😉

Testimonials

“Ditta je liet me heel helder weten dat ik mijn eigen weg te volgen heb. Ik wil eerst mijn eigen gezin op de been houden en goed begeleiden. In dat opzicht ben ik me heel erg aan het verdiepen in mijn toekomstige klanten.” – Karin

“Ik stond in de twijfelstand of ik wel of niet voor mezelf zou starten. In gesprek met Ditta voelde ik dat ik met haar liefdevolle stok achter de deur en ondersteuning de weg tot zelfstandige kon bewandelen.”
– Ginny

“Ook al was het een duur traject, trok vooral de mogelijkheid van persoonlijke gesprekken met Ditta mij aan. Jouw concrete handvatten, metaforen en beelden zijn zo verhelderend!
Dit zal me bij me zeker bij blijven” – Odette