Selecteer een pagina

Over jou 

De Moedige
Nieuwsgierige
Betrokken

Professional | Ouder

Je ervaart dat je een ‘kubus’ blijkt te zijn
die door het rondje is gegaan.
Je bent goed in je aanpassen én nu
weer meer en meer jezelf
aan het zijn!

De Tijgerouder (vaak de moeder)

Je gaat voor je kind, loopt soms vast in zorg of onderwijs

Als moeder ervaar je vele uitdagingen in je gezin en specifiek rondom je kind. Dit heeft direct impact op jouw leven. Je voelt dat er wat anders mag gebeuren.  Dat kan zijn voor jou. Het kan ook zijn voor je kind. Je kind past niet goed op school. Hij is anders. De school ziet dat echter niet of onvoldoende. Als moeder van een kind met diabetes die niet volledig naar school kan, en een zoon die ook zijn weg niet vindt op school wil je ruimte creëeren, begrip zodat er ruimte ontstaat voor je kind en voor jou als ouder.

 

De Toegewijde Tweeling

Als een van een tweeling of meerling (soms alleengeboren) ken je de ultieme verbinding

Jouw rol waarin je samen met iemand kwam is bijzonder. Die ander kwam mee om jou op weg te helpen. Jouw rol in dit leven omvat een grote taak om hier op deze aardbol mensen te laten ervaren wat verbinden is. Wat het leven voluit leven is. Jouw taak is het nu te schitteren in grootsheid.

 

De betrokken professional

Er is vooral focus op resultaat en in die omgeving waar je werkt mist een belangrijke waarde of kwaliteit

Jij kan dat zien omdat jij die waarde of die kwaliteit bezit. Je ervaart daardoor dat je een vreemde eend in de bijt bent. Je voelt dat ergens deze plek niet past. Misschien ben je eerder al van baan gewisseld om dat het niet meer werkte.  Vaak herhaalt zich dit. Tot je ziet dat jij het puzzelstukje bent wat mist. Jij hebt wat te brengen.  Je kan het verschil maken met al je schitterende talenten. Je hebt behoefte aan andere mee te nemen met jouw visie. Er mag een transitie plaatsvinden. Die transitie, die begint bij jou.

 

De Dienende Professional

Je hebt je hart op de juist plek, ontwikkeling is je drive

Je merkt dat van de mensen met wie je werkt er een aantal vastlopen in hun werk. Daardoor bereik je niet de resultaten die jij én die ander voor ogen hebben, terwijl je wel voelt dat het erin zit

 

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be? You are a child of God. Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won’t feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It’s not just in some of us; it’s in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.

Marian Williamson of Nelson Mandela

De ander als spiegel

Je ervaart dat er mensen zijn waar jij je heel fijn bij voelt. Je weet ook dat dat lang niet met iedereen zo is

Elke persoon is een spiegel. Ze laten je ervaren waar jij op je best bent. Ze laten je voelen waar je nog in te groeien hebt. Trouw zijn aan jezelf is de basis. Veel mensen zijn op zoek naar hun missie. Feitelijk is er maar een. De missie om ok te zijn met wat er is.

Hoe dan ook inspireert het je om te doorgronden wat er speelt. Je kennis die je opdoet wil je dan ook heel graag delen.

 

Anders dan anders

Al van kleins af aan voel je je anders dan anderen.

Dat was toen je klein was niet fijn. Je had daardoor weinig tot geen vrienden. Nu is het juist nodig.We leven op de drempel van grootse veranderingen. Mensen zoals jij hebben een rol. Je ziet dat er veel niet meer klopt. Je ervaart ook veel mooie dingen. Daar heb jij in bijgedragen en ga je nog meer in bijdragen.

Zonder anders te zijn is dat niet mogelijk. Het vraagt om jezelf volledig te zien voor wie je bent. Voor de taak of rol die je aan het vervullen bent. Op een manier die ook anders is dan anders. Wat je ziet bij anderen, het werkt niet of haast niet voor jou. Wat wel werkt? dat is de vraag. Het zit allemaal in jou. Alle antwoorden zijn beschikbaar. Het is nu de kunst te leren kijken zodat je de antwoorden ook kunt zien.

 

Wetten der natuur

Nu vormen mijn afslagen op dat levenspad allerlei facetten van een mooie diamant. Dat patroon wat in die in mij zat moest en zou er uitkomen. Net als dat een appelzaadje geen eik kan worden. Het leven willen snappen, brengt me het besef dat er meer mogelijk is dan we met onze ratio kunnen bevroeden. De Celestijnse Belofte, het boek uit 1993 bevestigde dat. Dat ik daarmee dingen anders doe en soms die vreemde eend ben, ervaar ik nu als geschenk. Ik weet dat alle omzwervingen op mijn pad nodig waren en me gevormd hebben tot de mens en coach Ditta die ik nu ben.

 

neem contact op

Mijn Missie

Schitteren in grootsheid is de opdracht. Van mij én mijn klanten. Ik omarm nu die wetten van de natuur.

Elk zaadje heeft in zich een mooie ontwikkeling opgesloten liggen. Met dit nieuwe zien is er geen strijd meer. De onmetelijke wijsheid die verscholen ligt in de natuur, in dat zaadje, in mensen zoals jij en ik, dat geeft mij een gevoel van thuis komen. Het activeert mijn levens energie. Het maakt een herdefiniëren mogelijk. Jouw bewustzijn en jouw bewuste keuzes geven je die ruimte, rust en vrijheid. Dat maakt dat je anders kunt kijken naar wat marketing is en wat het leiden van projecten en het leiden van organisaties is. Het is een herdefiniëring van het leven, vanuit jouw perspectief.

Het voelt als mijn opdracht, mijn missie om die mensen die veel op hun pad hebben gekregen, te laten zien dat dat niet voor niets is geweest. Als je jouw levenscode ziet. Zie je dat jouw leven een middel is, een antwoord op een duidelijke vraag. Jouw essentie schittert daarin door. Jouw verhaal mag naar buiten. Integreer jouw unieke thema’s in je werk. Jij mag die dominosteentjes van jouw leven én van anderen omgooien.

Als je de strijd opgeeft en ziet wat de rol van je ego en je essentie is dan komt alles samen en ben je een baken én vooral die positieve beïnvloeder die je altijd al wilde zijn voor mensen om je heen.

“Wij zijn zo blij met jouw steun en betrokkenheid! Echte aandacht; telkens weer ’n inspirerende verrassing door jou, heel bijzonder hoe je keer op keer de onderste steen boven krijgt. Je helpt mij keer op keer prachtige inzichten aan mijzelf te ont-dekken. Hoe veel ik al zelf heb gedaan, je brengt me keer op keer pareltjes waar ik niet aan-dacht”

– Bea –

Testimonials

“Je begeleiding heeft me de helderheid en het vertrouwen gegeven dat ik de oude structuren en regels helemaal nu kan loslaten en mijn eigen unieke weg mag gaan.”

– Nicky Beentjes

“Het mooiste inzicht dat ik uit dit traject haal is: De vuurtoren: als ik ‘gewoon’ (er) ben dan komen mensen naar mij toe.”

-Judith van Zuylen

 

“Ik besloot bij Ditta te starten vanwege haar ongelofelijke combinatie tussen werken vanuit je hart, en van haar uit ook gaan tot op het bot, zodat ik niet weg kom met gedoe en gedonder ?”

– Carola Millenaar