Selecteer een pagina

Online traject

Leven vanuit levenskracht

 

Erken wie je bent, Omarm jouw Essentie en Voel je Goed.

Het is dat ene inzicht dat je verder helpt
Allen is prima toch van als iemand naast je staat
Deze tijden vragen veel, ontdek jouw aandeel

Ontmoeten

Het leven gaat niet over moeten

Waar wilskracht voortkomt uit moeten, gedreven uit hoe het hoort en hoe moet,  gaat het bij levenskracht over je innerlijke stem, intuïtie en impulsen leren kennen en volgen.

Voorbeeld Online Zoom traject

Via een eerste kennismaking online, via zoom, stemmen we samen af wat bij jou past.

De eerste zoom ontmoeting is gratis en vrijblijvend. Is er van beide kanten een klik, dan kijken we verder naar wat werkelijk voor jou werkt. Ieder traject is vanzelfsprekend uniek.

Elke twee weken gedurende 2 maanden plannen we 8 keer een zoomsessie 
Tijsduur 1-1,5 uur.
Je bijdrage hiervoor bedraagt ergens tusse € 600 en €800 * exclusief btw

Het sterretje bij de prijs

Ongeacht je financiele ruimte gun ik iedereen de Kracht van Ik ontwikkeling. Ik werk daarom met een ‘sliding scale‘ optie. Dit houdt in dat de prijs per sessie tussen €75 euro en €100,- bedraagt. Dit te factureren bedragt hangt af van jouw draagkracht.

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be? You are a child of God.

Your playing small does not serve the world.

There is nothing enlightened about shrinking so that other people won’t feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It’s not just in some of us; it’s in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.

Marian Williamson of Nelson Mandela

Van wilskracht naar levenskracht

Wilskracht

hard werken

hoofd is (over)actief

bezig met gisteren en morgen

bezig met hoe het hoort

veel doen voor anderen

doelen nastreven

Levenskracht

geleid door je impulsen

vanuit je hart

leven vanuit het nu

nieuwsgierig naar wat kan

je zielentalenten ont-dekken

leven vanuit flow

“Met haar vermogen om in mijn antwoorden tussen de regels door te luisteren en daarbij respectvol te blijven naar mij als persoon, wist Ditta mij nieuwe en meer passende inzichten te geven”

Lilian van Avesaath

Waarom Ditta?

Onvoorwaardelijk

In onvoorwaardelijke aanwezigheid geeft Ditta ruimte aan wat zich aandient

Nieuwsgierig

Verbonden met wat nog niet gezien is, ontdek je met Ditta de schoonheid in elke ervaring.

Aandacht

Echte aandacht overstijgt jouw denken.  Als het hart mag leiden wordt het denken wat volgt functioneel

 

 

Al mijn hele leven ben ik nieuwsgierig. Naar wie ik ben en wie ik mag zijn. Dit bracht me op een mijn zoektocht naar hoe het leven werkt. Steeds weer op zoek naar het volgende puzzelstukje.

Ik voel keer op keer dat ik dat ook mag delen. Het start bij mijzelf en is er vervolgens ook voor anderen. Ik heb een oog  voor mensen. Oog voor het contrast van ervaringen en dat elke ervaring rijkdom in zich heeft: Mensen die verpieteren, mensen die succesvol worden. In de verhalen zie ik de keerzijde en de schoonheid die in ieder aanwezig is.

Mijn pad is het pad waarin mijn ziel steeds meer in dit individu kristaliseert. Het werd concreet toen ik besefte dat ik in de reflectie van mijn ervaringen buiten mezelf bezig was met alles te willen verbeteren, veranderen, optimaliseren. Met dit besef kon het zoeken, het bewegen buiten mijzelf stoppen. Toen ontstond ruimte. Voor het echte ontvangen.

Het doorzien van de universele wetten plus het omarmen van mijn rol daarbinnen brengt me ruimte en rust én beweging die anders is dan we ooit dachten hoe het moest zijn.

Het brengt me het besef dat Schitteren ieders opdracht is en dat we in een verandering van tijdperk een rol te vervullen hebben!

Testimonials

“Ditta je liet me heel helder ontdekken dat ik mijn eigen weg te volgen heb.” – Karin

“Ik stond in de twijfelstand. In ons gesprek voelde ik dat ik de weg tot zelfstandige kon bewandelen.”
– Ginny

“Jouw concrete handvatten, metaforen en beelden zijn zo verhelderend!” – Odette