Selecteer een pagina

Oermens

door 4 apr 22

Oerkracht van de Oermens

Oermens en zijn of haar oerkracht 
Elke reading is een ontmoeting met facetten van jezelf waar je in gesprek niet bij kunt. Ontdek je ware talenten en waarom dat nu nog niet vol tot uiting komt.

In deze reading ontmoette ik een oermens. Ik zie hem ver terug in de tijd. Hij voelt als de power en de innerlijke kracht en het zelfvertrouwen zelve. Denken speelt nog geen rol.

Zijn oervertrouwen weerspiegelt een innerlijke weten vanuit de kennis van de aarde. Ik ervaar een wijs man met een diep vertrouwen in zichzelf en de natuur. Ik voel zijn taak voor zijn volk. Een innerlijk kosmisch weten brengt hem helderheid over wat te doen. Ik zie een impuls in hem. Het brengt hem in beweging. Ik zie de sterke spieren. De jager in hem ‘weet’ waar en hoe moeiteloos voor zijn volk te zorgen. Hij heeft uithoudingsvermogen en doet wat gedaan moet worden.

Ik kijk waarom die kracht nu er niet meer is. Ik zie de impact van een meteoriet. Een heftige energie gaat over de aarde. Deze oermens wordt weggevaagd. Hij als persoon is niet meer. Zijn wezen wel. Deze is in verwarring. Die is en blijft aanwezig in dat veld. Deze spirit ‘leeft’ lang ‘in between’. Het voelt als verwarring.

Dit gevoel mag erkent worden, ik mag niet verder in de tijd. Bijzonder is dat als we de verwarring erkenning geven er wat wonderlijks gebeurd. Ik zie de tijd als een film aan dit wezen voorbij gaan. Ik ervaar daarbij een rusten als in een hangmat met daarin het besef wat er op aarde afspeelt. Als een spons absorbeert dit wezen alle wijsheden van die tijden.

In dit leven is er een impact en het omvallen in een duw van een dierbare zichtbaar. Die duw slaat al zijn natuurlijke vertrouwen onder hem weg. Het veroorzaakt verwarring.

Die verwarring in dit leven brengt hem gek genoeg veel. Hij ontwikkelt zachtheid, zorgzaamheid, een gevoel van bewijzen en een groot gevoel van verantwoordelijkheid voor anderen. Er is ook een facet van klagen in relatie tot het te veel voor anderen doen. Wat voelt als last.

Op de vraag wat hem in het hier en nu ondersteunt komen woorden als open en toestaan naar boven. Ik vraag hem deze krachtige woorden in energie te voelen. Mijn klant ervaart in dit spelen met energie een stabiele rust. Ik zie een glimp van de oermens die krachtig stond op de hoogvlakte. De toendra overziend.

Er is helderheid over de rem die deze man ervaart.
Er is helderheid over zijn innerlijke kracht.
Het zaadje van deze kracht wordt gezien.
Open en toestaan activeren deze kracht.

Nieuwsgierig naar een reading ervaring. Ik plan regelmatig een reading marathon. Mocht je daar meer over weten, neem je dan contact met mij op?

Hug
Ditta

Ervaar hoe steeds meer jou essentie ook kan stromen.
Voel je welkom:  plan een gratis moment met mij in.

Ditta

#krachtvanik
06-22779116

“Er leeft iets in jou dat veel meer weet dan jijzelf”