Selecteer een pagina

Project Ik

door 6 mei 22

Project Ik

“Niet meer vast en stijfjes, maar los en bevrijd, zo komt het verschil op me over. Alsof je toen alles van jezelf, inclusief het mooie, het spontane, je eigen ik, binnenhield, en alsof dat allemaal nu vrij naar buiten mag, en mag stromen. Enneh… dat staat je héél erg goed!”

Dit schreef een lieve zakelijke vriendin, toen ze oude foto’s zag, nadat eerst allerlei foto’s uit de recente fotoshoot met @bentevanvarkphotography had gezien.

Ik leerde deze zakelijke vriendin in 2012 kennen. Nu 10 jaar geleden. Sinds die tijd is er veel voor iedereen verandert.

Foto’s zijn een spiegel naar de ziel. Ik ben zeker dankbaar dat @bentevanvarkphotography oog heeft voor de essentie van de ander en schitterende foto’s als deze maakt.

Terug naar Project Ik.
In 2019 ontstond de term de Kracht van IK. Als onderwerp en hashtag. Het werd ook een persoonlijk Project. Een innerlijke weg die ik verder ging verdiepen, omarmen én belichamen.

Een pad wat over het omgaan met álle emoties ging. Het vrijzetten van oude gedachten en patronen. Het herkennen van hoe ik bezig was met hoe het hoorde. Ik was soms 100% er voor anderen, en vergat mezelf.

Sinds 2012 is er veel gebeurd. Daar ontstond de eerste kanteling.
Sindsdien is me veel helder geworden. Is de kracht in mij vrij in beweging.

Is er dankzij lessen over trauma geboorte imprints (en over alleengeboren tweelingen in het bijzonder) en embodiement/belichaming veel ruimte ontstaan.
Is er dankzij een reading opleiding het vertrouwen in mij gegroeid om helemaal mezelf te zijn.

En ja eerlijk is eerlijk.
Ik vind mezelf zelfs gewoon leuk.
En ja soms baal ik wel eens als het niet lekker loopt. En ook dat is dan ok. Waar ik voorheen dan lang uit mijn doen was, of de ander het moest ontgelden. Kan ik deze emotie ‘processen’ en weer laten gaan.

Project Ik is iets wat ik iedereen aanraadt. Het is prachtig om de moeite te nemen je krachtige ik te leren kennen.
Dit project is de moeite waard.
Dit project vraagt vooral jouw groeiende aandacht.

Wil je er eens over van gedachten wisselen? Je bent welkom.

Hug
Ditta

#krachtvanik, #persoonlijkegroei #hetleven #emoties #fotoshoot #ouderworden #wijsheidkomtmetdejaren #welkom #mentorship #projectik #schitteringrootsheid

Hoe zou jouw Project er uit mogen zien? Als je daar eens vrijblijvend van gedachten over wilt wisselen?
Voel je welkom:  plan een gratis moment met mij in.

Ditta

#krachtvanik
06-22779116

“Als je jezelf kent, ben je krachtig. Als je jezelf accepteert, ben je onoverwinnelijk.”- Tina Lifford