Selecteer een pagina

Dwarrelende gedachten

door 26 nov 20

Geef opdwarrelende gedachten de ruimte

Soms is er net als met de herfst een periode in je leven dat alles voelt als die los dwarrelende blaadjes. Waar net een blad blazer onder is gegaan en ze vliegen allemaal in de lucht.

Je kunt er geen logisch geheel van maken.
Toch onderliggende is dat er natuurlijk wel.
Dat kun je alleen op dat moment nog niet zien.
Het heeft even nodig dat alle blaadjes weer neer mogen dwarrelen. Dat je de blaadjes een voor een eens bekijkt.

Zo kan je op een tweesprong staan.

Wat kan je dan doen?
Het volgende

1. Breng bijvoorbeeld door het op te schrijven alles wat niet werkt of fijn eens in kaart. Tot in detail. Wat gebeurt er, waar baal je van. Wat mist er. Of te wel al die blaadjes eens benoemen en in kaar brengen.

Dat kan natuurlijk over je werk gaan of je priveleven alles kan.
Probeer het eens met een onderwerp.

2. Schrijf dan voor zover daar al ruimte voor is op wat je wél graag ziet. Vul het niet te concreet in. Het universum werkt in mysterieuze wegen. Daar wil je wel ruimte aan laten.

3. voor je gaat slapen of aan het eind van een meditatie geef je dat blaadje met deze twee beschreven blaadjes mee aan het universum. Return to sender.

4. Gun jezelf de ruimte om dan de signalen op je pad te ervaren.

Ik ben nu bezig met een nieuwe richting. Ben veel mensen aan het spreken. Ook anderen ideeen komen er op mijn pad. Als altijd. Dat kan een vorm van overlevingtaktieken zijn, wist je dat? Dat is voor een ander bericht.

Vanochtend bijvoorbeeld heb ik in bed mentaal deze ‘schrijf’ oefening weer eens gedaan. En ik ging vervolgens wandelen. Ik had een bepaald rondje in gedachten. Toch op een bepaald punt dacht, nee ik ga eens deze kant op. Ik loop die straat niet zo vaak door. Nu werd ik er naar toe getrokken. Onbewust he. Dat realiseerde ik pas toen ik weer thuis was.

Onderweg kwam ik iemand tegen. We raakten aan de praat over mijn zoon en later over mijn idee dat uit alle ervaringen rondom hem voortkomt. En zo ontstond er bij haar een vraag vanuit haar lange dromen. Hmm interessant. Dat is een ander vorm dan waar ik aan denk. Wel leuke overlap in het idee!

Thuis gekomen realiseerde ik me dit pas. De andere route ontstond zomaar uit het niets. Deze dame kwam ik tegen. Voor mij is het nu lekker verde gaan met dit idee. Daar komt binnenkort vast wel eens een bericht over.

Voor nu pas deze stappen in tijd van opdwarrelende ideeen en gedachten eens toen. En laat me eens weten wat je dan aan signalen uit onverwachtse hoeken tegenkomt.

#krachtvanik #leven #ideeen #synchroniciteit

Mijn B.E.W.U.S.T- ebook en audio kan je ondersteunen bij alles wat er nu langskomt en je even door afgeleid raakt.
Klik hier en ontvang ook dit fijne ebook

Samen eens kijken naar wat er allemaal opdwarreld?
Plan een gratis orientatiesessie met mij in.

#krachtvanik
06-22779116

“Je zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren¬†” – Loesje