Selecteer een pagina

Doorgeefluik

door 20 apr 23

Doorgeefluik

Body – mind – spirit – de kracht van het samenkomen van deze drie en zijn een doorgeefluik van jouw essentie

Wat een geweldige feedback mocht ik ontvangen. Wil je die gelijk lezen, scroll dan naar beneden 😉

De afgelopen jaren hebben veel puzzelstukjes gebracht. Bijzonder is om op zijn tijd een stapje achteruit te nemen op zijn tijd.

Puzzelstukjes?
Ja, puzzelstukjes van de mind-body-spirit- connectie.

Mind
Ik mocht jaren mooi werk doen vanuit en met de mind.
Mooie vragen leerde ik stellen. Juist in de stilte, wachtend op het antwoord kwam er veel wijsheid bij de ander naar boven.
Om te ontdekken dat dit een deel van het geheel is.
Het bracht mij en mijn klanten veel. Echter niet iedereen boekte de verlangde resultaten,.

Spirit
Dankzij een mooie readingopleiding leerde ik in mijn volle aanwezigheid ook de spirit te ontdekken.
Om te ervaren dat ook dat een deel van het geheel is.
In afstemming op jou ‘hoor’ ik welke vragen ik mag stellen. Ook geef ik bepaalde ervaringen of situaties die ik doorkrijg door. Dit alles brengt zoveel wijsheid, dat kan je vooraf met je hoofd niet bedenken. 

Body
Het lichaam als derde deel diende zich op de achtergrond regelmatig aan. Toen ik 14 was, werd mijn moeder ziek. Ik zag toen al min of meer de connectie met spirit en mind in haar herstel. Om ook te zien hoe ze bij lagere energie en negatieve ervaringen en gedachten en weer ziek werd tot haar overlijden aan toe.

Mijn lichaam gaf ook signalen. Het remde me meerdere keren af. Om stil te staan. Wat me bewustzijn op verborgen, onderliggend trauma en me aanspoorde te leren over het zenuwstelsel . Dankzij 4 trainingen en vooral mijn lichaam als grootste leermeester ging ik zelf ervaren wat het lichaam aan wijsheid wil brengen.
Die periode tussen mijn 14e en nu hebben me vaak doen doen beseffen dat er een spirit-mind-body connectie is. Met een van de drie of twee van de drie bezig zijn blijkt slechts een deel van het geheel.

Om nu met zachte aanraking, dankzij lessen uit de Cranio Sacraal therapie, en door zelf behandeld te worden, zie ik hoe alles bij elkaar te komt. Die drie eenheid mag ik nu  ervaren bij mij en ook zo bijzonder bij de ander.Waar the mind, the spirit en the body alledrie hun eigen wijsheden vertellen. Het is de kunst van van het luisteren naar die drie dat ik nu in mag zetten.

Testimonial
Mijn client, Babette uit Nootdorp ervaarde een sessie met aanraking waar deze drie eenheid samenvoel. Ze zei twee mooie dingen:

Ditta, je bent een waanzinnig doorgeefluik van goddelijke energie“. 

En vervolgde toen met:

Ik voel zoveel vertrouwen bij jou, dat ik me daar heel gemakkelijk aan overgeef.

Het is mooi het werk dat ik mag doen.

Waar alles samenkomt voel jij dat je helemaal okay bent.
Wil je ook eens een sessie met aanraking ervaren?
Voel je welkom:  plan een gratis moment met mij in. 
Ik deel dan met je wat je kunt verwachten.
Dan kan jij invoelen of dit nu voor jou past.
Voor deze sessies van 1 á 1,5 uur  reken ik met een passende prijsafspraak.

Ditta

#krachtvanik
06-22779116

“People can not recover form underlying trauma  until they become familiar with and befriend the sensations in their bodies.

The mind needs to be redirected to feel physical sensations. Individuals who learn to connect to their physical sensations in psychological events, can slowly reconnect with themselves.” – Bessel van der Kolk