Selecteer een pagina

Dichte deur

door 20 jun 22

Dichte deur en het 3e en 4e chakra

Ik zie een dichte deur, in een speelgoedwinkel waar een driewieler staat? Het is bijzonder wat voor beelden er soms naar boven komen om blokkades in iemand zijn leven zichtbaar te maken met een energie reading.

Ik mocht dit een tijdje terug voor Yvette (niet haar echte naam) verzorgen. De deur kwam niet meteen. Er zijn een aantal fasen die ik doorloop zodat er een fijn en veilige omgeving is waarbinnen de reading kan worden gedaan.
In elke reading nodig ik iemands ziel, hun wezen, en hun persoon uit. Bij Yvette is haar wezen er meteen. Dit wezen laat mij voelen dat er een kanteling gaande is. Het wezen staat als een blij kind te springen. Misschien zie je het voor je, net als ik.

Het wezen van deze persoon geeft mij een boodschap om met deze vrouw te delen: “Je mag jezelf vertrouwen, in het diepst van alle vezels.” Wat maakt dat dit er niet altijd is voel ik in het 3e energie centrum. Deze voelt niet fijn, pijnlijk. Zorgvuldigheid is belangrijk. Ik neem niet zomaar iets aan. Ik vraag of ik met dit centrum mag werken.

Ja dit is het centrum waar ik op onderzoek mag gaan. Ik word een met dat energie centrum. Ik kijk naar de talenten. Ik ervaar dat ik mag rondkijken in een speelgoedwinkel. Wat ik krijg te zien is een driewieler. Er komen woorden binnen die aangeven waar de driewieler voor staat. Het staat voor speelsheid en stabiliteit. Ik hoor ook ‘ga de wijde wereld in”.

Ik toets dit bij haar. Of ze hier iets in herkent. Ze herkent de behoefte om eropuit te willen gaan. Ik zie meteen een blij, nieuwsgierig en leergierig kind. Zij voelt het kind snel fietsen. Vrij de wereld in. Mij wordt helder: Hier zit potentie, haar innerlijke power. Als ze zich niet tegen laat houden dan kan ze de wijde wereld in. Ontdekken. Het leven absorberen. Het wordt helder dat deze kracht er altijd is geweest.

Omstandigheden en ervaringen komen er tussen. Mooi is te ervaren dat deze spreekwoordelijke radiozender er is en altijd uitzend. Het is wenselijk deze bewust weer aan te zetten. Door omstandigheden en ervaringen is deze energie gedimd. Yvette voelt dat er in haar solar plexus een verandering plaatsvindt. Deze innerlijke kracht voelt vol en neemt de ruimte in.

Waarom is het er niet altijd? Is de volgende vraag om te verkennen.
In die speelgoedwinkel toont zich een deur.
Mij valt op dat de driewieler er stil en onbeweeglijk staat.
De deur is dicht. De driewieler kan er niet uit.
Ik zie ook de persoon, en voel pijnlijke knieën.
De persoon wilde naar buiten en kon niet door de deur heen.
Ik zie dat er een proces is van bij herhaling tegen de deur lopen.

De deur komt verder in beeld met dicht geslipte scharnierpunten. Dit slib blijkt niet van haar. Het is overgenomen. Het woord verstrikking schiet mij te binnen. Ik maak contact met dit slib, erken dat het er mag zijn en voel meteen een dankbaarheid stromen. Deze verstrikking is van buitenaf. Yvette heeft zich ermee geïdentificeerd. Haar 3e chakra en hart en daarmee aanknopingspunt van haar hogere zelf is erin verstrikt geraakt.

Er verschijnt een schitterende gele kleur die Yvette elke dag voor de komende periode in haar hart mag laten stromen, als de zon die op je huid voelt, mag haar lichaam zich aan deze kleur opwarmen. Ze mag er de opdracht en intentie aan meegeven om die energiën die haar niet meer dienen te verwijderen, schoon te maken in alle vezels van haar zijn. In alle lichamen, fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel over alle dimensies in tijd en ruimte heen. Hoe wonderlijk elke energie reading is blijkt als ik een schijnsel door de deur heen zie komen. Het slib lost langzaam op.

Elke reading voelt als sacred space. Zo ook deze prachtige reading.
Het geeft inzicht en heelt, voor de betrokken persoon.

Wil je verkennen hoe een energy reading voor jou iets moois kan brengen?
Ontdek je talenten. Krijg zicht op blokkades. Kom in contact met je Totemdier. Hoe sta jij in relaties? Hoe komt het dat je grenzen soms worden overschreden? Er is veel mogelijk.

Voel je welkom:  plan een gratis moment met mij in.
of bel of app mij via bijgaand nummer

Ditta

#krachtvanik 06-22779116

“Energie weerspiegelt jouw wortels, je  talenten en blokkades”