Selecteer een pagina

Volg de leider

door 24 mrt 22

Volg de leider

Alles zit al in jou – liefde in jezelf hervinden is onze opdracht. Het is zo mooi om dan naar anderen te kijken. Leiderschap in de ander te zien.
Gisteren had ik in de reeks van (her)nieuwde ontmoetingen weer een mooie ontmoeting. Dit keer iemand uit de straat.
Al jaren, mag ik dankzij mijn coachpraktijk, de mooiste mensen ontmoeten. Ook dankzij corona is dit nog eens versterkt. Mensen die ik ineens door andere ogen mag zien en ontdekken dat we gelijkgestemd zijn. Ook dat we uniek zijn. Dat we juist dat moedige pad van jezelf leren kennen volgen.
Wat ik uit ons gesprek vooral mee wil geven is dat wat er in deze wereld ook gebeurd het vooral essentieel is dat je de liefde voor jezelf hervindt. Dat het bij leiderschap niet meer om de buitenwereld gaat.
VRAAGTEKENS
Je kunt heel veel zeggen en vinden over wat er nu in de wereld gebeurd.
Je kunt van alles en nog wat vinden van mensen om je heen.
Of ze nu voor of tegen het een zijn.
Een ding is duidelijk. Bij alles mogen we vraagtekens zetten.
LEIDERSCHAP
Het gaat nu niet meer om dat je een of andere leider vindt die bij je past om die dan te volgen. Het gaat nu over innerlijk leiderschap te cultiveren. Weer te leren luisteren naar de wijze signalen die in jou te vinden zijn. Alleen jij kan voelen wat voor jou past. Dat kan niemand anders doen.
In mij werk is het ook niet anders. Ik gebruik de quote op mijn site van Ram Das. We only walk each other home.
HELEN DOE JE ZELF
Ik kan niks in jou helen. Ik kan wel je met je meelopen zodat je het zelf kunt. Net als dat een bot dat gebroken is niet door het gips wordt geheeld. Het gips zorgt voor de context zodat je bot zelf kan helen. Al die wijsheid zit in jou. De juiste context helpt je om jezelf te helen.
Liefs
Ditta

<

Innerlijk leiderschap en zelfheling vraagt om een context. Een context waarin je wijze zelf kan groeien. Nieuwsgierig hoe dat voor jou mag werken?
Voel je welkom:  plan een gratis moment met mij in.

Ditta

#krachtvanik
06-22779116

“Geduld brengt je inzichten. Je talent komt er door tot bloei”- Ditta van Vark-Beun