wil je gelijk de video uitnodiging zien?
Klik dan hier

Kracht van Ik-maand

een live online programma

Zie jezelf door andere ogen
Krijg waardering
voor je reeds gelopen pad
Voel je gedragen in alles wat er al is

Ga hier direct naar data van alle sessies.

De Kracht van Ik – maand

Ergens ben je teleurgesteld in jezelf. Je hebt momenten dat je 3 stappen terug wilt gaan. Zelfs momenten wilt afhaken. Die momenten in het leven kosten je mega veel energie. Je bent dan niet leuk voor omgeving en al helemaal niet voor jezelf. 

 

Er is een conflict in jou, de strijd tussen wat wil ik en wat wil ik voor de ander doen.
Er staat spanning op, het gaat een tijdje goed, en dan ineens is het teveel.
Je wordt intern boos. Want je had dit anders willen doen. Je voelt hoe jij jezelf te kort doet.
Word je grens geraakt, dan moet je oppassen dat je niet ook nog boos wordt op anderen.
Want diep van binnen wil je dat niet. Want dat is waar voor je leeft.

Die innerlijke strijd? Het is tijd om jouw beeld om te keren.
Tijd om te zien waar je kracht zit.
Tijd om waardering te hebben voor het pad wat je hebt gelopen.

Tijd om meer zelfwaardering te hebben en de verhalen binnenste buiten te keren. Want daarin liggen de antwoorden opgesloten, de antwoorden waar je keer op keer opnieuw naar zoekt.

Ergens op de achtergrond leeft dat je bang bent je gezin te kort te doen.
Ook wil jij jezefl niet te kort doen. Het is geen of-of. Het kan en-en. 

Daar waar je bang bent dat het veel energie kost en je een stapje terug doet, je zelf niet vol in iets stort, voel je ook dat je daarmee je talent vergooit. Nog zo’n innerlijk conflict dat haaks op elkaar staat en je onbewust kiest voor je zelf klein te houden.

Jouw IK staat voor het Individu dat hier op aarde Kristalliseert. Jij weet diep van binnen dat je  een rol te vervullen hebt! 
Daarom ben je vaak gefrustreerd, op die momenten dat je voor je gevoel stil staat of zelfs achteruit gaat.
Jouw ziel heeft een taak op zich genomen. De ervaringen zijn precies die je hebben gevormd. Je ziel blijft je ‘aanstoten’ om door te gaan. Ondanks de innerlijke conflicten. Hoe dat nu in elkaar steekt, als je dat bewust gaat zien creëer je een nieuw begin. Daarin ontstaat de ruimte omje Krachtige Ik de ruimte te geven.

Ontdek dat al je conflicten twee essentiele waarden zijn die haaks op elkaar staan. Deze contrastrerende waarden kennen een logische uitleg. Kun je ze allebei zien dan kun je het als een rechter en linkerhand bij elkaar laten komen.

In deze online maand gaat het over hetgeen allang in je zit samen te laten komen zodat jij jezelf naast alles en iedereeen wat je dierbaar is de volle ruimte kunt geven!

 

Inzichten – ondertiteling en verbondenheid met mooie mensen

 

Wat is de K.R.A.C.H.T van I.K? 

Je bent als ziel naar deze aarde gekomen. Jouw IK heeft het hier te doen.

Wat houdt dat in?

I.K. staat wat mij betreft voor de ziel die als
Individu hier in deze wereld Kristaliseert en wat moois komt ervaren en brengen.

K.R.A.C.H.T Is het geen wat je in al lang in je hebt zitten en dat volop de ruimte mag in nemen.
Deze online maand gaat het over jouw K.R.A.C.H.T de ruimte geven.

K. gaat over het Kanaliseren wat er aan energie en inspiratie in jou beschikbaar is – jij bent het doorgeefluik van Universele Energie. Je zit alleen jezelf en daarmee wat er door jou heen mag stromen in de weg.

R. staat voor de Rem die je onbewust op jezelf zet. Zeker als je in het Relaas van een gebeurtenis vast komt te zitten. De kunst is afstant te nemen. Te relativeren. Waar je kan zien dat een foto slechts een represantatie is van wat je ziet, creëer je een andere manier van kijken.

A. staat voor Autonome Zenuwstelsel Accepteren. Zodra je snapt wat je afremt, hoe je lichaam daarin letterlijke signalen geeft en hoe je de rem die op sommige momenten actief wordt weer kunt loslaten, ontstaat er ruimte voor de onmetelijkheid van alles wat mogelijk is.

C. staat voor Centreren. Echter als je in een innerlijk conflict zit tussen twee essentiele waarden, dan val je buiten dat centrum. Als je jouw taak de volle ruimte wilt geven is het zaak dat je de contrastrerende waarden gaat zien zodat je weer in het Centrum in je hart alles laat samenkomen.

H. staat voor de Hordes en Her-inneren. Er zijn 4 Hordes die maken dat jij jezelf klein maakt. Hoe meer je in jouw centrum leeft, hoe meer je je herinnert wat je hier te doen hebt. Stapje voor stapje wordt je dat helder. Het is dan geen zoeken meer. Dan stroomt de informatie en wat je te doen hebt door je heen.

T. staat voor Toekomst. Daar waar je in energie gaat zoeken, weg beweegt van jezelf kan dat wie je bent en wie je mag zijn onvoldoende naar je toekomen. Het gaat niet om er naar toe te bewegen. Nee het Komt naar jou Toe.

 

In plaats van de Kracht van ik ervaar je nu…

Niet het resultaat waar je van droomt
Bij de mooie ideeën die je hebt, merk je dat dat onvoldoende uit de verf komt. Het kost je veel moeite en weerstand.

 

 

Energie verlies en misschien wel allerlei lichamelijke kwalen
Met je aandacht en energie ben je meer dan je soms beseft buiten jezelf. Het stroomt onvoldoende in, voor en door jou. Kanaliseren kan niet als je kanaal is verstopt.

 

Grote vraagtekens bij de wet van de aantrekkingskracht
Je leest en hoort veel over deze wet. Echter als je niet vanuit de juiste bron tapt en moeite hebt om de controle los te laten, zit je jezelf in de weg. Zonder ontspannen is er geen ruimte om te ontvangen.

 

Allerlei emoties die uit innerlijk conflict ontstaan
Je diepste verlangen is er voor anderen te zijn, het goed te doen. Nu krijg je de ruimte en lukt het niet.Onbewust dan wel bewust spelen beperkende patronen een rol. Deze gedachtes over jezelf zijn lang niet altijd fijn. Je weet dat het makkelijker moet kunnen.

Versnippering van je aandacht
Je start met veel dingen en maakt ze door de versnippering van aandacht niet af. Ergens is er een saboteur in je aanwezig die je steeds aanzet tot stoppen in plaats van vol vertrouwen je over te geven aan wat er door je heen mag stromen.

Veel van wat je gedaan hebt werkt niet meer
Positieve overtuigingen, mediteren dan wel persoonlijke ontwikkelings-trainingen helpen misschien even, echter niet voor langere tijd. Dat voedt de twijfel in jou. Het levert je te weinig op voor de lange termijn. Het wordt hiermee steeds lastiger om je ertoe te zetten om bewust bezig te zijn met deze zaken.

“Ditta heeft met echt geholpen om bewuster te zijn van de keuzes die ik maak”

Ginny Krijgsman

“We leven niet in een tijdperk van verandering,
we leven in een verandering van tijdperk”

Welke rol wil jij daarin vervullen?

Het zal je vast niet ontgaan zijn! We zitten in een heel ander tijdperk dan jaren terug.

Je hebt misschien gehoord van de 3e en 5e dimensie. 

In de 3e dimensie was hard werken en doorgaan de trend. Je kreeg bij voldoende bewustzijn vele lessen voorgeschoteld. Je kreeg puzzelstukjes om op te rapen (en dat kan nog steeds). In dit huidige tijdperk gaat het over rust & ruimte, lichtere, hogere energieën ervaren. Hier gaat het over samen ervaren, creëren, compassie, creativiteit etc. Jij mag daarin ontdekken hoe je nu het beste functioneert én welke rol je daarin wilt innemen. Zoals het eerst werkte, werkt het nu niet meer.

Veel mensen leven in deze maatschappij onbewust in ‘overdrive’. Je kunt zo hard werken als je wilt. En ja dan bereik je ook veel. Het kost alleen vaak ook heel veel. Je vraagt veel van jezelf. Dat kan af en toe best. Echter niet altijd. Het kan ook anders.

Door ruimte te creëren, ga jij je vaker dan je gewend bent je goed voelen, lol beleven, er gaat meer in jou stromen. Je maakt de mooiste dingen mee, soms mooier dan je in je dromen voor mogelijk hebt kunnen houden. Mooier dan je met je hoofd en je ratio kan bedenken.

De Kracht van Ik online training is hier op gericht! Snap én weet uit welke bron je mag tappen. Hoe je een kanaal bent, eerst voor jezelf en natuurlijk als je dat wilt ook voor anderen. Je mag ontdekken dat je gedragen wordt door het universum en dat dingen voor je gaan werken op een manier die fijner is dan het harde werken van je vraagt. Je zult energie overhouden in plaats van steeds meer jezelf op te branden.

Jij bent een doorgeefluik van universele energie. Tijdens de Kracht van Ik – maand deel ik mijn ervaringen en vele wijsheden die je versteld doen staan over de mogelijkheden in dit leven.

Je krijgt een kijk op jezelf én op persoonlijke ontwikkeling anders dan je mogelijk gewend bent. Landt dat kwartje eenmaal dan vraag jij je af waarom je dit nooit eerder zo beseft hebt. Het is net als met het ei van Columbus: te simpel voor woorden.

Geef ruimte aan jouw Ik. Zorg voor een fijne basis: niet alleen voor even, nee voor altijd. Zodat jij op jouw beurt al het moois en veel liefde, dankbaarheid, lol en vreugde om je heen gaat delen. Zo kun je er voor de ander zijn.

“Veel liefde, dankbaarheid en vooral veel lol en schitteren is je geboorterecht”

Je goed voelen als basis van een leven voluit leven

Ben je klaar voor je Krachtige Ik!?

Je goed voelen als basis

We veranderen van tijdperk. Dat vraagt een andere manier van leven.

Ben je klaar voor het los laten van wat niet meer werkt….

Ben je klaar voor het toestaan van de altijd ondersteunende energie van het Universum…

Ben je klaar voor het leven dat je mag gaan leven, misschien zelfs mooier dan je met je hoofd kan bedenken?

De Kracht van ik – online maand – doe mee hoe het jouw past

De Kracht van ik – maand is een programma waarin ik jou en anderen online ont-moet.
In deze maand zijn er 6 online ontmoetingen.
Meld je aan voor één overzichtelijke maand
Doe live mee, of luister naar de opnames
alles is goed en alles heeft zijn functie

“Wat fijn dat ik anders dan anders op mijn manier kon mee doen.
Ik voelde me hoe dan ook zo gedragen door de groep”

Mariska

4 inhoudelijke
inzicht & inspiratie
sessies

In deze inhoudelijke training sessies krijg je een verdiepend inzicht in:

1. Wat het verandering van tijdperk is waarin we leven

2. Een dieper begrip voor waarom jezelf soms vastloopt, moeite hebt om meer te realiseren, zeker als je al heel veel hebt gedaan.

3. Ik creër een basis met de universele wetten en tune in op jou, je biosysteem. Ik reik je een praktische invulling aan hoe je in dit nieuwe tijdperk voluit kunt stromen en voluit het leven kunt leven.

4 online
Tune in- tune out
sessies

In deze live online sessie gaat de aandacht uit naar jou.

1. Zonder toepassing geen verandering. Hoe breng je de inzichten en inspiratie tot leven in jouw leven en in je werk

2. Stel al je vragen. Krijg helder hoe ook jij van nature je weg door het leven mag vinden én mag ontdekken wat jou past.

3. Tune in betekent inzoomen op jou. Tune out betekent toepassen in je leven.

De intentie is om praktische invulling te krijgen zodat er meer ruimte is in je leven en in je werk voor dat wat jij wilt ervaren.

Wanneer vindt deze maand plaats?

De volgende Kracht van Ik maand wordt in het najaar gehouden.
Vul je gegevens in en ontvang als eerste de nieuwe data

Interesse in Kracht van Ik maand

Stap 1 van 2

  • Geef hier je meest gebruikte contactgegevens op.

Ontmoetingen via Zoom

Zoom is een software omgeving die het mogelijk maakt om elkaar online te zien. Alsof we samen in een ruimte zijn. De sessies kunnen worden opgenomen.  Zodra jij je aanmeldt ontvang je een link in je emailbox die je toegang tot ‘onze’ ruimte samen geeft.

Voorbij hoe het hoort

De Kracht van ik begint al met de keuze hoe je meedoet.
Dat is hoe het jou past. Dat bepaal ik niet.
In deze video ga ik daar op in.
Voel en kies hoe je wilt meedoen zodat je er krachtig in kunt stappen!

Geef jezelf vol de ruimte

Kracht van Ik!

Online Maand samen 

=

Doe mee met 4 online trainingen

=

Doe mee met 2 live online Tune in sessies

=

Extra: Facebookgroep met gelijkgestemden

=

Kies voor wel of geen opnames te ontvangen

=

Betaal je €111,- ontvang dan én de opnames en een gesprek cadeau

r

N.B. er zijn geen aanvullende verplichtingen

Kies jouw bijdrage

geef je zelf deze maand cadeau
of betaal een bedrag
bijvoorbeeld tussen €0, €55,- of €111,- 

Hoe?

Klik op onderstaande knop.
Vul in de ruimte van de couponcode een tiental in.
Bijv 20 voor 20% introductiekorting

“Met haar vermogen om in mijn antwoorden tussen de regels door te luisteren en daarbij respectvol te blijven naar mij als persoon, wist Ditta mij nieuwe, meer passende inzichten te geven en mij tegelijkertijd een liefdevolle schop onder mijn achterste te geven”

Lilian van Avesaath

Het is tijd voor jouw Krachtige IK!

Jezelf recreëren is ‘exciting’.  Alleen dan kun je in dit verandering van tijdperk een baken en inspiratie voor anderen zijn.

 

Alles begint bij ik

De Kracht van ik legt een andere basis voor jezelf dan je tot nu toe gewend was. Vanuit die nieuwe Kracht kun je alle projecten in het leven aan. 

Feitelijk is het een oude kracht. Alleen is deze weggestopt. Doordat ik keer op keer een spiegel zag, doorzag ik het omgekeerde en daarmee de diepte van jouw en mijn bestaan. Jarenlang waren er spiegelmomenten. Waarin ik de diepte van het leven zowel positief als negatief doorleefde. Ik ken alle draken. Ik ken alle emoties. Niet uit het boekje. Nee door het zelf te doorleven.

Jarenlange investering in training heeft me doen beseffen dat de Kracht van Ik de basis is voor alles wat je wilt bereiken en manifesteren. Een reeks van trainingen en diensten is hiervan het logische gevolg.

Van kleins af aan voel ik de verantwoordelijkheid voor anderen. Zelfs in mijn zomerbaantjes in fabrieken en ook nu in het prachtige werk als coach zie ik wat er in iedereen voor moois schuil gaat. Schitteren is de opdracht. Dat nu te mogen uitdragen is een voorrecht. Mensen zoals jij te ont-moeten, die ook prachtige dingen wil bereiken en manifesteren is een feestje. Keer op keer. 

“Vulnerability is the birthplace of innovation, creativity and change”

-Brené Brown-

 

Waarom Ditta?

Onvoorwaardelijk

In onvoorwaardelijke aanwezigheid geeft Ditta ruimte aan wat nodig is

Nieuwsgierig

Verbonden met wat nog niet gezien is ontdek je met Ditta de diepte in elke ervaring.

Aandacht

Echte aandacht overstijgt jouw denken.  Als het hart mag leiden wordt het denken wat volgt functioneel

 

 

Al mijn hele leven ben ik nieuwsgierig. Naar wie ik ben en wie ik mag zijn. Dit bracht me op een mijn zoektocht naar hoe het leven werkt. Steeds weer op zoek naar het volgende puzzelstukje.

Ik voel keer op keer dat ik dat ook mag delen. Het start bij mijzelf en is er vervolgens ook voor anderen. Ik heb een oog  voor mensen. Oog voor het contrast van ervaringen en dat elke ervaring rijkdom in zich heeft: Mensen die verpieteren, mensen die succesvol worden. In de verhalen zie ik de keerzijde en de schoonheid die in ieder aanwezig is.

Mijn pad is het pad waarin mijn ziel steeds meer in dit individu kristaliseert. Het werd concreet toen ik besefte dat ik in de reflectie van mijn ervaringen buiten mezelf bezig was met alles te willen verbeteren, veranderen, optimaliseren. Met dit besef kon het zoeken, het bewegen buiten mijzelf stoppen. Toen ontstond ruimte. Voor het echte ontvangen.

Het doorzien van de universele wetten plus het omarmen van mijn rol daarbinnen brengt me ruimte en rust én beweging die anders is dan we ooit dachten hoe het moest zijn.

Het brengt me het besef dat Schitteren ieders opdracht is en dat we in een verandering van tijdperk een rol te vervullen hebben!

Testimonials

Ditta’s aanpak heb ik ervaren als daadkrachtig, warm, stimulerend, motiverend. Haar programma heeft een heel duidelijke inhoud en resultaat. Daar houd ik van! – Nicole Meijer

“Het is mooi dat Ditta zoveel op gevoel doet en je dus soms een berichtje stuurt precies als je het net nodig hebt of dat je haar kan appen als er iets is. – Mijke Vlasveld”

“In gesprek met Ditta voelde ik dat ik met een soort stok achter de deur en ondersteuning mijn weg tot zelfstandige kon bewandelen. – Judith van Zuylen”