Kracht van Ik-maand

een live online programma

Geef jezelf de ruimte die
je al heel lang verdient 

 

Ga hier direct naar data van alle sessies.

De Kracht van Ik – maand

Egoistisch zijn!? Weet je nog, hoe er is ingehamerd dat je niet egïstisch mag zijn? Het omgekeerde is echter waar, je Ik is de basis voor alles wat je wilt bereiken 

Je bent als ziel naar deze aarde gekomen.
Jouw Ik heeft het hier te doen en heeft ook een rol te vervullen!

I.K. staat voor het Individu dat hier in deze wereld Kristalliseert.

In deze online maand gaat het over hetgeen allang in je zit vol de ruimte te geven!

 

Inzichten – ondertiteling en verbondenheid met mooie mensen

 

Wat is de K.R.A.C.H.T van I.K? 

Je bent als ziel naar deze aarde gekomen. Jouw IK heeft het hier te doen.

Wat houdt dat in?

I.K. staat wat mij betreft voor de ziel die als
Individu hier in deze wereld Kristaliseert en wat moois komt ervaren en brengen.

K.R.A.C.H.T Is het geen wat je in al lang in je hebt zitten en dat volop de ruimte mag in nemen. Deze online maand gaat het over jouw K.R.A.C.H.T de ruimte geven.

K. gaat over het Kanaliseren wat er aan energie en inspiratie in jou beschikbaar is – jij bent het doorgeefluik van Universele Energie

R. staat voor Relativeren. In je leven mag je leren te relativeren wat het leven je brengt.

A. staat voor Accepteren of Aanvaarden. Ieder heeft zo zijn eigen opdracht. Sterker nog het ligt in je zielenopdracht besloten. Het is jouw Opdracht te Schitteren in Grootsheid. Dat is niet niks. Dat vraagt er wel om, op zijn minst te overwegen om deze opdracht te accepteren.

C. staat voor Centreren. Als je de opdracht ruimte wilt geven mag je deze activeren. In het Centrum in je hart leer je hoe dat alles samenkomt.

H. staat voor Her-inneren. Hoe meer je in jouw centrum leeft, hoe meer je je herinnert wat je hier te doen hebt. Stapje voor stapje wordt je dat helder. Stroomt de informatie en wat je te doen hebt door je heen.

T. staat voor Toekomst. Tune in op wie je bent en wie je mag zijn en dat wat mag gebeuren komt je toe. Dat is niet iets om naar toe te bewegen. Nee het komt naar jou toe.

 

In plaats van de Kracht van ik ervaar je nu…

Niet het resultaat waar je van droomt
Bij de mooie ideeën die je hebt, merk je dat dat onvoldoende uit de verf komt. Het kost je veel moeite en weerstand.

Energie verlies en misschien wel allerlei lichamelijke kwalen
Met je aandacht en energie ben je meer dan je soms beseft buiten jezelf. Het stroomt onvoldoende in, voor en door jou. Kanaliseren kan niet als je kanaal is verstopt.

Grote vraagtekens bij de wet van de aantrekkingskracht
Je leest en hoort veel over deze wet. Echter als je niet vanuit de juiste bron tapt en moeite hebt om de controle los te laten, zit je jezelf in de weg. Zonder ontspannen is er geen ruimte om te ontvangen.

 

Teleurstelling, verdriet of zelfs angst
Onbewust dan wel bewust spelen beperkende patronen een rol. Gedachtes zijn lang niet altijd fijn. Je weet ergens ook dat het makkelijker moet kunnen.

Versnippering van je aandacht
Je start met veel dingen en maakt ze door de versnippering van aandacht niet af. Ergens is er een saboteur in je aanwezig die je steeds aanzet tot stoppen in plaats van vol vertrouwen je over te geven aan wat er door je heen mag stromen.

Veel van wat je gedaan hebt werkt niet meer
Positieve overtuigingen, mediteren dan wel persoonlijke ontwikkelings-trainingen helpen misschien even, echter niet voor langere tijd. Dat voedt de twijfel in jou. Het levert je te weinig op voor de lange termijn. Het wordt hiermee steeds lastiger om je ertoe te zetten om bewust bezig te zijn met deze zaken. 

“Ditta heeft met echt geholpen om bewuster te zijn van de keuzes die ik maak”

Ginny Krijgsman

“We leven niet in een tijdperk van verandering,
we leven in een verandering van tijdperk”

Welke rol wil jij daarin vervullen?

Het zal je vast niet ontgaan zijn! We zitten in een heel ander tijdperk dan jaren terug.

Je hebt misschien gehoord van de 3e en 5e dimensie. 

In de 3e dimensie was hard werken en doorgaan de trend. Je kreeg bij voldoende bewustzijn vele lessen voorgeschoteld. Je kreeg puzzelstukjes om op te rapen (en dat kan nog steeds). In dit huidige tijdperk gaat het over rust & ruimte, lichtere, hogere energieën ervaren. Hier gaat het over samen ervaren, creëren, compassie, creativiteit etc. Jij mag daarin ontdekken hoe je nu het beste functioneert én welke rol je daarin wilt innemen. Zoals het eerst werkte, werkt het nu niet meer.

Veel mensen leven in deze maatschappij onbewust in ‘overdrive’. Je kunt zo hard werken als je wilt. En ja dan bereik je ook veel. Het kost alleen vaak ook heel veel. Je vraagt veel van jezelf. Dat kan af en toe best. Echter niet altijd. Het kan ook anders.

Door ruimte te creëren, ga jij je vaker dan je gewend bent je goed voelen, lol beleven, er gaat meer in jou stromen. Je maakt de mooiste dingen mee, soms mooier dan je in je dromen voor mogelijk hebt kunnen houden. Mooier dan je met je hoofd en je ratio kan bedenken.

De Kracht van Ik online training is hier op gericht! Snap én weet uit welke bron je mag tappen. Hoe je een kanaal bent, eerst voor jezelf en natuurlijk als je dat wilt ook voor anderen. Je mag ontdekken dat je gedragen wordt door het universum en dat dingen voor je gaan werken op een manier die fijner is dan het harde werken van je vraagt. Je zult energie overhouden in plaats van steeds meer jezelf op te branden.

Jij bent een doorgeefluik van universele energie. Tijdens de Kracht van Ik – maand deel ik mijn ervaringen en vele wijsheden die je versteld doen staan over de mogelijkheden in dit leven.

Je krijgt een kijk op jezelf én op persoonlijke ontwikkeling anders dan je mogelijk gewend bent. Landt dat kwartje eenmaal dan vraag jij je af waarom je dit nooit eerder zo beseft hebt. Het is net als met het ei van Columbus: te simpel voor woorden.

Geef ruimte aan jouw Ik. Zorg voor een fijne basis: niet alleen voor even, nee voor altijd. Zodat jij op jouw beurt al het moois en veel liefde, dankbaarheid, lol en vreugde om je heen gaat delen. Zo kun je er voor de ander zijn.

“Veel liefde, dankbaarheid en vooral veel lol en schitteren is je geboorterecht”

Je goed voelen als basis van een leven voluit leven

Ben je klaar voor je Krachtige Ik!?

Je goed voelen als basis

We veranderen van tijdperk. Dat vraagt een andere manier van leven.

Ben je klaar voor het los laten van wat niet meer werkt….

Ben je klaar voor het toestaan van de altijd ondersteunende energie van het Universum…

Ben je klaar voor het leven dat je mag gaan leven, misschien zelfs mooier dan je met je hoofd kan bedenken?

Hoe werkt de Kracht van ik – online maand?

De Kracht van ik – maand is een programma waarin ik jou en anderen online ont-moet.
In deze maand zijn er 8 online ontmoetingen. 
Meld je aan voor één overzichtelijke maand
Doe live mee, of luister naar de opnames
als je niet live erbij aanwezig kunt zijn.

4 Online inhoudelijke
inzicht & inspiratie
sessies

In deze inhoudelijke training sessies krijg je een verdiepend inzicht in:

1. Wat het verandering van tijdperk is waarin we leven

2. Een dieper begrip voor waarom jezelf soms vastloopt, moeite hebt om meer te realiseren, zeker als je al heel veel hebt gedaan.

3. Ik creër een basis met de universele wetten en tune in op jou, je biosysteem. Ik reik je een praktische invulling aan hoe je in dit nieuwe tijdperk voluit kunt stromen en voluit het leven kunt leven.

4 online
Tune in- tune out
sessies

In deze live online sessie gaat de aandacht uit naar jou.

1. Zonder toepassing geen verandering. Hoe breng je de inzichten en inspiratie tot leven in jouw leven en in je werk

2. Stel al je vragen. Krijg helder hoe ook jij van nature je weg door het leven mag vinden én mag ontdekken wat jou past.

3. Tune in betekent inzoomen op jou. Tune out betekent toepassen in je leven.

De intentie is om praktische invulling te krijgen zodat er meer ruimte is in je leven en in je werk voor dat wat jij wilt ervaren.

Wanneer vindt deze maand plaats?

Inhoudelijke sessies (45 min. -60 min) 

Training 1 - 23 maart. 20.00 uur

Training 2 - 30 maart. 13.00 uur

Training 3 - 06 april. 20.00 uur

Training 4 - 14 april. 14.00 uur

Tune in- Tune out sessies (60 tot 90 min)

Tune in 1 - 27 maart. 20.00 uur

Tune in 2 - 2 april. 19.30 uur

Tune in 3 - 8 april. 19.30 uur

Tune in 4 - 16 april. 20.00 uur

Ontmoetingen via Zoom

Zoom is een software omgeving die het mogelijk maakt om elkaar online te zien. Alsof we samen in een ruimte zijn. De sessies kunnen worden opgenomen.  Zodra jij je aanmeldt ontvang je een link in je emailbox die je toegang tot ‘onze’ ruimte samen geeft.

Geef jezelf vol de ruimte

Kracht van Ik!

Online Maand samen via Zoom

=

Doe mee met 4 online trainingen

=

Doe mee met 4 live online Tune in sessies

=

Extra: Facebookgroep met gelijkgestemden

=

De opnames zijn voor jou

Jouw bijdrage

slechts €55,-  excl. btw
(na deze allereerste Kracht van ik Maand zal de reguliere prijs €111,- excl. btw. bedragen)

=

Ontvang extra kortingsvoucher van €50,- voor 1-op-1 Kracht van ik gesprek

r

N.B. er zijn geen aanvullende verplichtingen

Meld je aan

“Met haar vermogen om in mijn antwoorden tussen de regels door te luisteren en daarbij respectvol te blijven naar mij als persoon, wist Ditta mij nieuwe, meer passende inzichten te geven en mij tegelijkertijd een liefdevolle schop onder mijn achterste te geven”

Lilian van Avesaath

Het is tijd voor egoïsme

Jezelf recreëren is ‘exciting’.  Alleen dan kun je in dit verandering van tijdperk een baken en inspiratie voor anderen zijn.

 

Alles begint bij ik

De Kracht van ik legt een andere basis voor jezelf dan je tot nu toe gewend was. Vanuit die nieuwe Kracht kun je alle projecten in het leven aan. 

Feitelijk is het een oude kracht. Alleen is deze weggestopt. Doordat ik keer op keer een spiegel zag, doorzag ik het omgekeerde en daarmee de diepte van jouw en mijn bestaan. Jarenlang waren er spiegelmomenten. Waarin ik de diepte van het leven zowel positief als negatief doorleefde. Ik ken alle draken. Ik ken alle emoties. Niet uit het boekje. Nee door het zelf te doorleven.

Jarenlange investering in training heeft me doen beseffen dat de Kracht van Ik de basis is voor alles wat je wilt bereiken en manifesteren. Een reeks van trainingen en diensten is hiervan het logische gevolg.

Van kleins af aan voel ik de verantwoordelijkheid voor anderen. Zelfs in mijn zomerbaantjes in fabrieken en ook nu in het prachtige werk als coach zie ik wat er in iedereen voor moois schuil gaat. Schitteren is de opdracht. Dat nu te mogen uitdragen is een voorrecht. Mensen zoals jij te ont-moeten, die ook prachtige dingen wil bereiken en manifesteren is een feestje. Keer op keer. 

“Vulnerability is the birthplace of innovation, creativity and change”

-Brené Brown-

 

Waarom Ditta?

Onvoorwaardelijk

In onvoorwaardelijke aanwezigheid geeft Ditta ruimte aan wat nodig is

Nieuwsgierig

Verbonden met wat nog niet gezien is ontdek je met Ditta de diepte in elke ervaring.

Aandacht

Echte aandacht overstijgt jouw denken.  Als het hart mag leiden wordt het denken wat volgt functioneel

 

 

Al mijn hele leven ben ik nieuwsgierig. Naar wie ik ben en wie ik mag zijn. Dit bracht me op een mijn zoektocht naar hoe het leven werkt. Steeds weer op zoek naar het volgende puzzelstukje.

Ik voel keer op keer dat ik dat ook mag delen. Het start bij mijzelf en is er vervolgens ook voor anderen. Ik heb een oog  voor mensen. Oog voor het contrast van ervaringen en dat elke ervaring rijkdom in zich heeft: Mensen die verpieteren, mensen die succesvol worden. In de verhalen zie ik de keerzijde en de schoonheid die in ieder aanwezig is.

Mijn pad is het pad waarin mijn ziel steeds meer in dit individu kristaliseert. Het werd concreet toen ik besefte dat ik in de reflectie van mijn ervaringen buiten mezelf bezig was met alles te willen verbeteren, veranderen, optimaliseren. Met dit besef kon het zoeken, het bewegen buiten mijzelf stoppen. Toen ontstond ruimte. Voor het echte ontvangen.

Het doorzien van de universele wetten plus het omarmen van mijn rol daarbinnen brengt me ruimte en rust én beweging die anders is dan we ooit dachten hoe het moest zijn.

Het brengt me het besef dat Schitteren ieders opdracht is en dat we in een verandering van tijdperk een rol te vervullen hebben!

Ik wil je me graag inschrijven voor jouw programma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Justo nec ultrices dui sapien eget mi proin sed libero. Ullamcorper eget nulla facilisi etiam dignissim diam quis. Volutpat consequat mauris nunc congue nisi. Tempor orci eu lobortis elementum nibh tellus molestie nunc non. Elementum eu facilisis se.

Testimonials

Ditta’s aanpak heb ik ervaren als daadkrachtig, warm, stimulerend, motiverend. Haar programma heeft een heel duidelijke inhoud en resultaat. Daar houd ik van! – Nicole Meijer

“Het is mooi dat Ditta zoveel op gevoel doet en je dus soms een berichtje stuurt precies als je het net nodig hebt of dat je haar kan appen als er iets is. – Mijke Vlasveld”

“In gesprek met Ditta voelde ik dat ik met een soort stok achter de deur en ondersteuning mijn weg tot zelfstandige kon bewandelen. – Judith van Zuylen”