Selecteer een pagina

Ruimte voor je Krachtige IK

Op dit moedige pad, is het fijn als iemand met je meeloopt. Iemand zonder oordeel. liefdevol je aanmoedigt om je verloren talentne en kwaliteiten letterlijk en figuurlijk weer ruimte te geven.

Geef(t) ruimte aan
jouw Krachtige IK

Op dit moedige pad is het fijn
om iemand naast je te hebben.
Iemand die geen oordeel heeft,
de processen kent en jou aanmoedigt
om je verloren talenten en kwaliteiten
weer ruimte te geven

Ik ben traumabewust, en werk met Body-Mind-Spirit.
In deze drie-eenheid komt alles samen

Van opzoek naar (h) erkennen van de schoonheid van jouw drie hemelse levensfasen

De eerste levensfase van overleving

De eerste fase begint rond je geboorte en gaat voor sommige mensen hun hele leven door. Je spirit, jouw ziel komt op aarde. Met een intentie van te leren lessen “op zak”. Om deze lessen te leren is er contrast, dualiteit nodig. Passend bij deze fase worden allerlei overlevingsmechanismen actief. Van bevriezen tot vluchten tot vechten en de vriendelijke glimlach naar anderen hebben, toe. Met als compensatie hard werken, goed je best doen, de brave jongetje/meisjes aanpak. Altijd voor anderen klaar staan. Hier ligt een goede basis om laterin je leven volledig aan jezelf voorbij te gaan, dan wel heel erg goed voor jezelf zorgen dat het tot bijna narcistische trekjes neigt.

Deze patronen ontstonden omdat je omgeving je innerlijke natuurlijke talenten niet zo konden hebben. Je onbevangen zelf, je nieuwsgierigheid, je speelse kant, als zomaar wat voorbeelden, werden afgewezen en door de slimme overlever in jou onderdrukt. Dat klinkt heftig en dat was het ook. Tot je kan zien, voelen en ervaren dat je dankzij deze ervaringen nieuwe talenten en kwaliteiten hebt ontwikkeld. Zoals bedoeld was door jouw ziel.

We’re all just walking each other home“-  Ram Dass

De tweede fase van je leven is de persoonlijke ontwikkelingsfase

In deze fase voel je, bedenk je, besef je dat het anders mag. Je gaat op zoek. Sommigen herinneren een expliciet moment waarin je besloot het anders te gaan doen. Anderen rollen in deze fase. Deze fase is groots aanwezig door de kracht van onze cultuur, waar scholing en leren een bepaalde status heeft.

Je ging je mogelijk net als ik, na je tienerjaren je ontwikkelen door trainingen te volgen, workshops, therapie, coaching. Dit is slechts een kleine set van mogelijkheden. Wat we in deze fase niet echt door hebben is dat je het buiten jezelf zoekt en het nooit goed genoeg is. Er is altijd wel een cursus of opleiding te volgen. In de eerste fase kun je blijven hangen in de overlevingsmechanismen die je tot verfijning kunt doorontwikkelen. Ook in de tweede fase kan je de rest van je leven blijven zitten met groei en leren als afleidingsmanoeuvre van de mind.

 

De derde levensfase – je wordt ondersteund

De derde fase is de fase waar je ontdekt dat het universum je altijd al heeft ondersteund
Deze fase komen alle talenten en kwaliteiten die je hebt ontwikkeld bij elkaar. Dan heb je de mogelijkheid jezelf als heel te zien. Want dat ben je. Altijd al geweest.
Je kwam als spirit hier op aarde, met een lichaam dat van alles meemaakt. Het denken kreeg volop ruimte en nu komen alle drie bij elkaar.

In contact brengt je wezen je terug bij jezelf.
In contact komen ervaringen naar boven die je spirit weer met je wilt delen
In contact komen inzichten en vallen puzzelstukjes op zijn plaats.

Ik breng je graag in contact met jouw Krachtige Ik.

Ik ont-moet je graag
Met het streeptje tussen ‘ont’ en ‘moeten’.
Er hoeft niks.
Ik ga nooit over grenzen heen.
Ik vraag altijd eerst of iets wat bij mij opvalt ok is om dat met je te delen.

De allom aanwezige richtingaanwijzers naar je Krachtige IK

We zijn goed in het verbloemen wat niet leuk is.
Ongemak is iets wat we liever niet ervaren.
Durf je te kijken naar je ongemakkelijker ervaringen dan zul je verborgen talent ontdekken die heel graag gezien willen worden
De kleine ik heeft in het leven beschermende patronen ontwikkeld omdat die talenten destijds niet herkent en erkent worden. Dit verbloemen kost je veel. Vooral energie en vaak ook je gezondheid, relatie en je werk. Het is niet de bedoeling jezelf te verbloemen.

Herken ongemak en je overlevingspatronen en ontmoet jouw Krachtige Ik.

Er zijn tranen die niet gehuild zijn waaronder talenten schuil gaan die eruit willen komen.

Ditta van Vark-Beun

Over Ditta

Ditta was zelf altijd zoekende. Tot ze ontdekte hoe haar geboorte imprint dit veroorzaakte. In de buik was ze met z’n drieën. Een drielingdeel overleed. Altijd op zoek naar de ultieme verbinding ontdekte ze dat op de vele vragen die het leven oproept, de antwoorden in jezelf op gesloten liggen.

In onvoorwaardelijke aanwezigheid geeft Ditta ruimte aan wat zich aandient

Verbonden met wat nog niet gezien is, ontdek je met Ditta de schoonheid en het unieke in elke ervaring.

Haar echte aandacht overstijgt jouw denken. Zodat je hart weer kan leiden en het denken leert dat te volgen

Ditta werkt intutief en zet waar passend en omdat iedereen uniek is zal met haar samenwerken ook uniek zijn.
Ze zet o.a. haar intuitie, reading-, healing- en lichaamswerk en coaching vaardigheden in. 

Ontvang het ebook over omgaan met het ongemakkelijke inclusief  twee audio bestanden

Het ongemakkelijke de ruimte geven, vraagt om vertrouwen en veiligheid. Dat begint bij je bewust te zijn wat er speelt in je leven. B.E.W.U.S.T is een ezelsbruggetje dat je daarbij helpt. Ontvang mijn ebook en begeleide audiobestand gratis. Je hoeft geen emailadres achter te laten. Wil je dat wel, dan kan dat natuurlijk.

Leef vanuit je hart en laat je leiden door je innerlijk weten,  dan kun je niet anders dan jouw missie leven.

#krachtvanik

Ditta van Vark-Beun

Het verhaal van Fiona

 

“Hellup!! Ik ben mijn flow kwijt, mijn loon vanuit mijn vorige werkgever houdt over 1 1/2 maand op en nu breekt volgens mij de tijd aan om schaamteloos tevoorschijn komen en ik bevries. Ik voel me vreselijk mislukt (lekker dikke vette zelfoordeel, zo niet helpend, ik weet het…..) want ik vind ’t zoooooo vreselijk eng!
Wat heb ik nodig?? Geloof je me wanneer ik zeg dat ik het echt niet weet? Ja, hulp dat heb ik nodig. Ik voel dat dit om een transformatie proces gaat (ik heb me al een tijd er tegen verzet) iets met controle hahah…
Beetje warrig verhaal en dat is ook hoe ik me voel…
Graag maak ik gebruik van je eerdere aanbod om een eerste sparsessie te plannen. Ok, ik ga nu gewoon op verzenden drukken……”

Soms is het een grote sprong. Kies je voor onder je eigen gedachten bezwijken of juist uitreiken? Fiona is zo’n betrokken iemand die het alleen doen zo goed kent. Zij koos voor uitreiken. 

Je bent welkom!

Contact met Ditta?

 

Live of via Zoom?

 

Contact

Telefoon

+31(15) 25 799 43

Mail

info@ditta.eu

Adres

Fellowshiplaan 23 Nootdorp

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring