Boek

Bestel nu het boek

 

Geld Genererende Gesprekken

Ontvang 99+ waardevolle adviezen over hoe je moeiteloos een exploratie-, verkoop-
of intakegesprek vorm en inhoud geeft, zonder als die verkoper ervaren te worden!

 

Bestel nu het boek

Geld Genererende Gesprekken

Ontvang 99+ waardevolle adviezen over hoe je moeiteloos een exploratie-, verkoop-
of intakegesprek vorm en inhoud geeft, zonder als die verkoper ervaren te worden!

Als jij als coach voor de mensen met wie je werkt een mooier, beter en fijner leven wilt creëren, dan wil dat nog niet zeggen dat het je altijd lukt om die mensen ook in je praktijk te krijgen.

Je weet het misschien nog niet, maar ik denk dat jij een inspiratie bent voor iedereen om je heen.
Los van het niveau van succes dat je hebt bereikt. Simpelweg omdat je iemand bent die bereid is dát te doen wat nodig is om een verschil te maken in deze wereld. En dat is: lef tonen en risico durven nemen.

Veel coaches en dienstverleners zijn goed in hun vak, echter het binden van klanten gaat niet altijd even makkelijk. Ik zie veel coaches heel hard werken, vaak met te weinig goed betalende klanten als resultaat.

Gaat het niet goed dan is er een risico dat je aan jezelf gaat twijfelen, dat je steeds minder klanten krijgt en dat je gaat stoppen. Jouw bijdrage aan deze wereld gaat dan verloren. Dat is meer dan zonde, omdat er genoeg mensen zijn die juist jouw hulp, jouw kennis en jouw kunde kunnen gebruiken. Dus ja: men wacht op je!

Het goede nieuws is dat je alle vaardigheden al hebt om mensen een volgende stap te laten zetten. Dit boek geeft je 99+ adviezen wat je in een eerste (exploratie- verkoop- of intake) gesprek kan zeggen, vragen en doen. Aan het eind help je met je gesprekspartner vaststellen wat zijn volgende stap is en help je hem die ook zetten. Na zo’n gesprek heb je ook helder of er een match is. Dat geldt niet alleen voor de klant, maar net zo goed voor jou.

De verkoopprijs voor dit boek is €12,95 exclusief verzendkosten

Of ontvang eerst hoofdstuk 1 van het boek

“In dit handzame boekje vind je meer dan honderd tips om klanten te werven, speciaal voor coaches! Maar eigenlijk haalt iedere ondernemer (zeker de zzp’er) hier goeie tips uit… Er staan bijvoorbeeld tips in over je opstelling/houding tegenover je klant, maar laat je ook nadenken over jezelf en je eigen doelen.
Het mes snijdt dus aan twee kanten!”

Ginny Krijgsman