Individuele

Date met Ditta 

Benieuwd naar
Jouw thema’s?
Je weerstanden?
Waar je voluit
in mag schitteren?

En?
Benieuwd naar
hoe Ditta werkt?

 

Een Date met Ditta – individueel

een laagdrempelige manier om
de werkwijze van Ditta te ervaren

 Grootsheid herkennen en beleven.

Ons hoofd is zo hard aan het werk geweest. Allerlei gedachten vervormen de wereld. Allerlei ideëen hoe het hoort perken ons in.

Wat is het?

Tijdens een sessie van 2 uur krijg je een indruk van hoe Ditta werkt. Je proeft haar visie en kijk op wat Schitteren in Grootsheid en het leven voluit leven is en of dit bij je past en of je er al aan toe bent.

In de aanwezigheid & acceptatie van wat er is ontstaat er veel moois.

Ontdek de vrijheid die in je zit. Het perspectief van energie geeft ruimte die anders is dan je vanuit je hoofd kunt beredeneren. Zoom bijvoorbeeld in op je weerstanden en terugkerende thema’s.
Of ontdek vooral de onderwerpen waar je nog meer in mag en wilt schitteren en wat nog niet tot zijn recht komt.

Woorden brengen de werkelijkheid terug tot iets wat het verstand kan begrijpen. Dat is niet veel.

Eckhart Tolle

Wat kun je verwachten?

Schitteren in Grootsheid is een reis. In deze eerste  2 uur samen ga ik je een inkijkje geven in wat er voor jou mogelijk is. Tijdens deze sessie van 2 uur krijg je een indruk van hoe ik werk. Ik heb de gave om de grootsheid in ieder te zien. Het gaat deze sessie helemaal over jou. Wat wil je bereiken? Waarom lukt iets niet. Wat zijn weerstanden van jou. Hoe verhoudt je ego zich t.o.v. je ziel.

Je proeft en ontvangt in mijn volle aandacht voor jou, mijn visie, mijn kijk op wat Schitteren in Grootsheid is voor jou! Welke mogelijkheden mogen zich nu in je leven gaan ontvouwen?   Waar kan je meer het leven voluit leven. Plus je ervaart of Ditta een coach is die bij je past.

Deze twee uur starten we vanuit jouw vraag, wens of behoefte. Ik begin vaak bij eerder opgestuurde vragen. De context van deze vragen maakt dat de  2 uur écht voor een verdieping én waarde zorgt. 

Ik werk intuïtief en in mijn sessies zet ik al mijn ervaring in. Dat kan puur een gesprek zijn waarin we samen patronen en thema’s aan het licht brengen. Of juist je dromen dan wel weerstanden in het zonnetje zetten.  Het kan een ademsessie zijn of een visualisatie om je grootsheid tastbaar te maken of…. wat het universum en jouw hogere zelf aan mij ingeeft. 

Het gesprek met jou brengt verbinding tussen hoofd, hart, lichaam en ziel. Tussen vroeger, nu en de toekomst. Tussen oud en nieuw. Het heeft me helderheid gegeven over m’n eigen verlangens, m’n obstakels, maar ook m’n kracht en een plan van aanpak.

Tim Sprenger

De Date met Ditta ervaren mensen altijd als waardevol. Mocht je dat niet zo voor jou het geval zijn. Dan geldt mijn niet tevreden-geld terug garantie. Hiermee is deze Date met Ditta laagdrempelig en risicovrij.

Ditta neemt een week tot uiterlijk een maand na de afspraak intuitief contact met je op. Als een soort van nazorg. Soms ontstaat er tijdens het eerste gesprek het idee om nog een tweede te plannen. Dit is allemaal onderdeel van de vermelde bijdrage.

  • Vragenlijst vooraf
  • Sessie van 2 uur
  • Tweede contactmoment die we samen plannen binnen een maand na de sessie

 

Bijdrage 250 euro excl. btw

“Ons gesprek heeft zo’n sleutelrol gespeeld. Ik voelde enerzijds heel sterk die onschuld. Ik kon de wereld echt opeens door de ogen van een kind bekijken. Wauw!  Ik merk dat ik ineens met vertrouwen heb in mezelf, in mijn visie, wat ik te zeggen en te zeggen heb. Niet alleen straks en later, ook nu”

– Tim –