2,5 uur Date met Ditta – groepsbijeenkomst

Datum 1: 06-03-2020 Nootdorp
Datum 2 03-04-2020 Nieuwendijk

 

Ont-moeten

Samen elkaar live ont-moeten in een groep van maximaal 6 mensen
In sanskrit heet dat Satsang wat staat voor
“Het gezelschap met de hoogste waarheid”

Ontmoet deze hoogste waarheid in jou en in anderen! 

Ontmoeten is weer in contact zijn
Live met elkaar

In vrijheid jezelf zien en herkennen in de aanwezigheid van andere deelnemers

Vanuit je Hart ontmoeten

Zie jezelf weerspiegeld in de ander en ontvang inspiratie, lef en moet om jouw pad verder te bewandelen.

De Themabijeenkomsten zijn verdiepende Dates met Ditta rondom en maximaal 5 andere mensen. Het is een laagdrempelige manier om net even die in-spiratie op te doen. Meer bold de deur uit te gaan. Te ontdekken hoe je jezelf niet meer te verliezen. 

We zitten niet in een tijdperk van verandering. We zitten in een verandering van tijdperk. Hoe jij daar je rol in vervult is waar we samen verder in gesprek over gaan.

Deze bijeenkomsten zijn ontmoetingen in een veilige bedding waar ruimte is voor lachen, en verdriet. Voor stoutmoedigheid en schaamte. Voor eerlijkheid en vrijheid. Vaak gestart vanuit een thema.

In deze kwetsbare ontmoeting vind je herkenning bij gelijkgestemden en zal het thema je verdieping en richting geven in dat wat jij hier te doen hebt. 

“Ditta jij werkt echt vanuit je hart. Dankzij jou zit ik in de opwaartse spiraal. Jouw manier van luisteren en betrokkenheid is echt vanuit je hart. Ik ben je heel dankbaar.”

– Danny –

Wat kun je verwachten?

Komende thema is voor sterke mensen. Dat ben jij. De persoon die altijd voor anderen klaar staat. Je bent sterk, slaat je door alles heen. Hebt dat ook altijd voor elkaar gekregen. Toch weet je, misschien door schade en schande wijs geworden dat je te veel in het klaar staan voor anderen kunt verliezen.

We zoomen tijdens deze Themasessie samen in op dit specifieke onderwerp in. Waar verlies je jezelf. Wat zijn de triggers. Herken je ze op tijd? Wat kun je doen om je niet meer te verliezen. Is dat überhaupt mogelijk?

Wat herken je in het gesprek bij de ander.
Wie is die krachtige ik ín jou en hoe kun je meer jezelf de ruimte geven, jóuw weg te gaan. Zonder daarin anderen, voor je gevoel, tekort te doen.

Alles begint bij wat je bij jezelf (h)erkent, om vervolgens ideeén op te doen in de weerspiegeling van de andere deelnemers.
Elke Themabijeenkomst voed jou en geeft je volop inspiratie.

Ik werk soms met een meditatie. Als je wilt trekken we een kaart uit een mooie kaartenset. Zo’n kaart kan je een helder advies geven hoe verder te gaan. We zitten soms in stilte en we luisteren, naar elkaar voorbij de verhalen. We maken onderscheid tussen wat je hoofd wilt en wat je hoofd er van maakt. Om te zien wat jij als mens nu in beweging mag zetten.

 

Volgende Thema ontmoeting:

Vrijdag 06 maart 12.30-15.00
Fellowshiplaan 23 Nootdorp

Ook de eerst volgende staat inmiddels gepland
Vrijdag 03 april 10.000-12.30
Rijksweg in Nieuwendijk

ik overweeg een Zoom versie te doen. Heeft dat je interesse? Neem dan contact op en dan plan ik dit op een avond in.

 

Bijdrage 25 euro excl. btw

Er is per keer voor 6 deelnemers plek

Thema Date met Ditta op jouw locatie?

Wil je Ditta uitnodigen om bij jou te komen?
Dat kan een locatie zijn van jou. Bij jou thuis of een ruimte bij jou in de buurt.

Neem contact met Ditta op en verken hoe we dit bij jou in de buurt kunnen opzetten.