uitnodiging Dagworkshop

Dag met Ditta – Live

Het leven voluit leven

 

Dag workshop

26 -11 over Moeiteloosheid

Een leven voluit leven!
Hoe je daar praktisch invulling aangeeft?
Tijdens deze live ontmoeting met anderen ontmoet je jezelf
en andere deelnemers.
En ervaar je aan de hand van het thema
moeiteloosheid de kracht van voluit leven

 

Wat is het

Een aantal keer per jaar organiseert Ditta een livedag. Deze dag kent een eigen thema. Het overkoepelende thema is Het Leven Voluit mogen leven. Het is tenslotte je opdracht om te Schitteren in Grootsheid. Je hoeft je licht niet meer te dimmen. Tijd om het voluit je licht te laten schijnen.

Deze dag is een live ontmoeten met gelijksgestemden.

Dinsdag 26 november 2019  staat de volgende Dag met Ditta gepland.
Het thema: Moeiteloosheid

 

Een Dag met Ditta-Live is voor mij iedere keer weer een feestje!

Vanuit warme verbinding met haar en de andere deelnemers op onderzoek naar een inspirerend en soms confronterend thema. Hoe werkt dat bij mij? Wat heb ik te ontwikkelen daarin? Met de tips van de livedag over Acceptatie ben ik nog dagelijks bezig.

Ardo Ebbinge

Wat gebeurt er en wat kan je verwachten?

De rode draad door de dag is ont-moeten. We moeten niks en in deze ruimte ont- moet je al het moois in jezelf wat te weinig ruimte krijgt.
Dat houdt in dat we los willen komen van ons hoofd. Onze mind, ons ego, onze ratio. Je komt los van hoe het hoort. Stel je hoofd ten dienste van je hart, je intuïtie. Je hebt op sommige gebieden nog te landen. Stevigheid te vinden. Ruimte te creëren zodat jij met al je facetten er helemaal kunt zijn. Zonder dat kun je het leven niet voluit leven.

In de ochtend duiken we in het thema van die dag. Al kanten er van die spelen belichten we. Meestal met een blik naar binnen. Om vervolgens in de middag de energie te laten stromen. Je inzichten te vertalen naar de praktijk van de dag, daar richten we de blik weer spreekwoordelijk naar buiten.

Dit gebeurd in een veilige bedding. Waarin we allemaal ruimte creëren voor elkaar en voor jezelf.  Om te durven kijken in de spiegel, te zijn met wat je voelt en ervaart. Om je te laten ondersteunen en laten dragen in de mix van de mensen die net als jij deel neemt. Zo ontstaat er ruimte om je volledige zelf steeds verder te laten stralen.

Datum: 26 november 2019
Locatie: Fellowshiplaan 23 Nootdorp
Tijd: 09.30 uur-17.00 uur

 

“Als je snel wilt gaan, dan ga je alleen.
Als je ver wilt komen, dan ga je samen.”
Afrikaans Gezegde

Wat is je/jullie bijdrage?

2020 staat in het licht van samen. Twee keer 20. We luiden een tijdperk in waar we het niet meer alleen hoeven doen. Er zijn vele vormen van samen. Ook daar staan we deze dag bij stil.

Kom samen en betaal dan niet €250 p.p. Jullie bijdrage samen is €375,- excl. btw

Alleen komen kan natuurlijk ook nog steeds. Je bijdrage is dan €250,- excl. btw

 

“Ditta heeft met echt geholpen om bewuster te zijn van de keuzes die ik maak”

Ginny Krijgsman

Van Weten naar Willen – naar Creëren en Doen

Schitteren in Grootsheid is de Opdracht!

Voluit leven ontstaat als je de disharmonie en harmonie als twee richtingaanwijzers in je leven herkent in benut. Hoe meer je helderheid je krijgt op deze richtingaanwijzers hoe meer moeiteloosheid je zult ervaren. Zo kun je voluit leven.

Het mooie is dat zodra je daar stappen in zet je dat ook weer door te geven aan de mensen om jou heen. Je zult een inspiratie voor anderen zijn

Schitter als die diamant! Poets tijdens deze Dag met Ditta weer een facet schoon.  Zo kun je laagje voor laagje meer schitteren!

Ik heb je er daarom graag bij en nodig je van harte uit een dag jezelf te verrijken en je te laven aan de inspiratie die je met anderen creëert

Elke Dag met Ditta staat garant voor: Extra inzichten, Extra verdieping én Versnelling

Na elke Dag met DItta blijkt weer dat de mix van deelnemers, de uitwisseling van ervaring en van elkaar leren die extra’s brengt. Dit geeft een extra dimensie aan jouw groei.

 

 

 

 

 

“Als je snel wilt gaan, dan ga je alleen.
Als je ver wilt komen, dan ga je samen.”
Afrikaans Gezegde

“In deze waardevolle ontmoetingen ging Ditta in op de zaken die mij op dat moment het meeste bezig hielden. Het combineren van mantelzorgtaken en een bedrijf opzetten. Bij beslissingen, bijvoorbeeld over de samenwerkingen en zelfs over mijn gezondheid heeft Ditta me nieuwe inzichten gegeven.”

Odette Debets

Kom je ook 26 november 2019? Laat het tijdig weten!

Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar
Tot uiterlijk 19 november kun jij je aanmelden

 

​Graag tot ziens bij de eerstvolgende Dag met Ditta op dinsdag 26 november 2019 aan de Fellowshiplaan 23 in Nootdorp

“Iedere Livedag levert me weer een cadeautje op, veel nieuwe energie en inspiratie..”

– Ardo –