Schitteren ontstaat in de verbinding

Individuele Coaching 

Je kracht is je angst en je power

Je bent slim
Je bent zorgvuldig
Je voelt heel veel aan

Het is tijd om Voluit te leven!

Hoogst persoonlijke coaching

Jezelf ontmoeten en zien zoals je bent dat verdient de volle liefde tijd en aandacht.

Je weet dat er meer mogelijk is. Toch ervaar je ergens die rem.  In dit bijzonder tijdperk wil je meer voor elkaar krijgen dan nu lukt. Je hebt pit, passie of vuur. Toch kom je onvoldoende tot je recht.  Ergens is er een ‘energielek’ waardoor je jezelf afremt.

Overzicht Coaching

 

De gave van een ander zien

Ik heb de gave om jouw volle potentie naar boven te halen

Jij zit vol ideeën, dromen en verlangens. Je hebt al veel voor elkaar gekregen. Nu weet je het even niet precies meer. Het voelt alsof de basis onder je voeten weg is. 

Mensen zeggen wel dat je moet focussen. Toch zijn er zoveel dingen waar je affiniteit mee hebt. Je wilt niet kiezen. Je kunt niet kiezen.

Ik herkader graag die focus. Je bent als een diamant met al die facetten. Die diamant is wie je bent. Wat nu precies die kern is. Waar het allemaal samen komt bij elkaar. Daar gaat het om. 

Mijn kern is het herkennne van wat jouw kern is. Ik doorzie waar het nu vastloopt. Ik laat je zien wat jouw basis is en hoe je daarop weer verder kunt bouwen.

Ik luister door je verhaal heen. Ik maak meteen de terugkerende patronen zichtbaar maak. Dat vraagt moed van jou. Openheid voor die spiegel

Al die facetten hebben hun rol. Hoe ze samen hangen, breng ik graag met je in kaart. Zodat je weet waarom focussen op een ding je niet zo ligt.

Ik nodig je van harte uit voor de Kracht van Ik sessie(s). Ik verhelde wat in de basis jouw kracht is.  Ontdek de kern van jouw ‘diamant’, waar je jezelf in de weg zit en wat je nu mag herkaderen óf laten gaan om voluit te leven en schitteren.

Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het  te ontdekken in zichzelf.

Galileo Gallileï

“Ditta jij werkt echt vanuit je hart. Dankzij jou zit ik in de opwaartse spiraal. Jouw manier van luisteren en betrokkenheid is echt vanuit je hart. Ik ben je heel dankbaar.”

– Danny –

Hoogstpersoonlijke Coaching

In vogelvlucht

Schitteren is je opdracht en dit krijgt vorm in 3 hoogst persoonlijke trajecten

In de kern gaat mijn coaching over je Leven Voluit leven. Mijn coaching is altijd hoogstpersoonlijk.  Het is dan ook belangrijk dat het resoneert. Elk persoonlijk traject start daarom bij het Kracht van Ik gesprek. Daar waar jij én ik voelen dat het klopt gaan we samen aan de slag.

Deep Dive intensive – Maand traject

Krijg helder waar jouw leven een antwoord op is

Duik de diepte in, ontdek die pareltjes in jezelf.
Deze parels vormen een basis voor jouw doel, missie en purpose in het leven.

Project Ik! – 4 maanden traject

Wees eindelijk die IK die je al lang voor anderen bent

De rem is helder, nu laten we deze los. We gaan voorbij je weerstanden zodat je het leven voluit kunt leven.

Schitter In Grootsheidtraject

Ben, leef, adem wie je bent én realiseer je diepere dromen

Deel jouw Kracht en je Vuur met anderen.
Doorgrond Jouw Essentie.
Leef jouw volle potentie en beweeg vol energie en vertrouwen door je leven.
Zowel in je persoonlijke als werkzame leven
Deel je schittering én creëer de verandering die je zo graag ziet en schitter in alle grootsheid!

Tijd om voluit te leven

De pijn en weerstand in je leven hebben je gevormd.

Je omgeving heeft ideën en verwachtingen. Jij ook. Lang niet altijd komt dat overeen. Jouw verlangens willen de ruimte vinden. De vrijheid in. De pijn die we meemaken hebben we in bepaalde momenten van ons leven moeten wegstoppen. Die tijd van het wegstoppen van je kracht en je vuur is voorbij. Je mag het nu doorvoelen en omzetten in wat jij wilt realiseren. Die tijd om te schitteren is nu aan jou. Voluit leven, met al je kracht en vuur de wereld in. Je mag daarin oude patronen en thema’s zien voor wat ze waren en ontdekken dat het niet verder bepaald wie je wilt zijn.

Bewust Zijn

Volle aandacht maakt het verschil.

Leven in het nu, herken je de ervaringen en verhalen die je afremmen. Dat mag je gaan zien, zodat je elke keer weer ervaart dat je een keuze kunt maken, anders dan het pad tot nu toe. Dat geeft je vrijheid om te doen wat bij jou past. Dat vraagt om bewuste aandacht.Om je bewust te zijn van je rem, je terugkerende thema’s, culturele concepten in hoe het hoort. Het is een continue proces wat je steeds bewuster door zal leven. Een leven vanuit liefde en waardering en lef om te gaan staan voor wie je bent en wie je wilt zijn.  Dat wat jij als nieuwe ervaring hebt opgedaan, waar het voor jou makkelijker wordt, wil je vervolgens ook delen.

 Het is tijd om voluit te leven.
Stap voor stap.

“Wij zijn zo blij met jouw steun en betrokkenheid! Echte aandacht; telkens weer ‘n inspirerende verrassing door jou, heel bijzonder hoe je keer op keer de onderste steen boven krijgt. Je helpt mij keer op keer prachtige inzichten aan mijzelf te ont-dekken. Hoe veel ik al zelf heb gedaan, je brengt me keer op keer pareltjes waar ik niet aan-dacht”

– Bea –

Ik heb een gave de grootsheid in anderen te zien

Invoelen, leven onderzoeken maakt dat ik veel zie en voel én weet

Mijn werk is de optelsom van mijn leven. Ik ben leef en adem wie ik ben en wie ik wil zijn. Telkens denk ik: “het kan niet mooier zijn dan dit” En dan wordt het weer mooier. 

Schitterend het leven voluit leven is dan ook jouw geboorterecht. Niet iedereen vindt het makkelijk als jij je volle licht laat schijnen. Ik weet inmiddels dat er mensen zijn bij wie je dat mag doen. Ik weet ook dat je mensen met jouw licht inspireert. Dat kan in het klein in de privésfeer. Of in je werkzame leven. Ergens voelde ik vroeger al dat ik wat groters te doen had. Dat is voor jou niet anders. Als je de diepte in durft te duiken, en jouw vuur weer de volle ruimte geeft, zijn er bijzonder mooie dingen mogelijk. Het is tijd om te schitteren.

Zo kan jij voluit leven én inspireer jij anderen hetzelfde te doen.

“”BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD”

-Mahatma Ghandi-