Herstellen wat al in je zit

In jou zit een Krachtige Ik die meer ruimte wil innemen, in of of meerdere sessies zal je hier inzicht en ondersteuning bij krijgen.

 

Maak het verschil met al jouw schitterende talenten!

Aanpassen hebben we allemaal we eens gedaan. Op sommige momenten. enplaatsen wringt dat.

Daar waar het wringt ligt jouw visie, jouw talent verscholen.
Duik onder de laag van aanpassing
én ontdek waarin jij het verschil kan maken!

In de spiegel kijken brengt je veel moois

Wie ben jij?
Ben je misschien die Professional, de vreemde eend in de bijt, die tijgermama, die voor haar kind gaat en staat, of de dienstverlener die zichzelf kan verliezen of die toegewijde tweeling die verbinding als talent kent.
Misschien ben je het wel allemaal, net als ik.

Heb je vele talenten en laat je nu specifieke mogelijkheden liggen?
Loop je vast in een of meerdere omgevingen? Omdat je er niet meer thuis voelt?
Of merk je juist dat de transformatie die je voor ogen hebt veel energie kost?
Veel van mijn klanten hebben wel een vorm van burnout gehad en zijn bang om vol voor hun ideaelen te gaan want dat kan weer te veel energie vreten. Ik noem dit het Of-Of-Conflict.

Het is daarom makkelijk om dingen te laten zoals ze zijn.
Toch weet jij dat je een andere kijk hebt op wat anders mag (ook bij jezelf)
Je hebt hart voor een of meerdere zaken.
Dat kan over de organisatie gaan waarin je werkzaam bent of was.
Dat is mogelijk gerelateerd aan zorg of onderwijs.

Je hebt ervaren en voelt dat er iets niet klopt of  mist.
Als je door hebt wat er mist en nog mooier dat jij dat puzzelstukje in handen hebt,
dan krijg je een keuze. Dan ga je met jouw vele schitterende talenten het verschil maken.
Weet dat het Of-Of- Conflict getransformeert kan worden naar En-En. Als je helder krijgt waarom je zoveel energie nodig had, kun je dat doen waar je hart naar uit gaat én het leven voluit leven.

 

Ontdek jouw Kracht van Ik en op welk gebied jij de opdracht hebt om te Schitteren. Dat doe je én voor jezelf en voor de context waar jij heldere ideeën hebt.

 

(h)Erken jouw persoonlijke unieke bevlogen talenten. Ontdek op welke manier in welke situatie, context of omgeving dan ook,  je het ongewone kunt doen en het ongemakkelijke in kunt zetten. Ook al is dat buiten je eigen comfort zone. Leer meer ruimte geven aan je bevlogen IK zonder dat het je nog teveel energie kost en lever de zeer nodig bijdrage aan je omgeving, zonder nog rigoureus aanpassingen te moeten doen.

Schitter in Grootsheid!

Hoogstpersoonlijke Herstellen wat allang in je zit

In vogelvlucht

Schitteren is je opdracht en dit krijgt vorm in 3 hoogst persoonlijke trajecten

Mijn begeleiding is lang niet voor iedereen. Ik heb de gave om je schaduwen te zien en in die schaduwen je talenten zichtbaar te maken. Dat is soms confronterend én tegelijkertijd als je de medaille omdraait prachtig. Want je ziet wat nu de ruimte mag krijgen. Het gaat erom dat jij lekker jezelf mag gaan dragen ongeacht de context of omgeving waarin je zit. Zonder je nog rigoreus aan te moeten passen.  Aanpassen wordt een keuze omdat je het kan voor het groter doel.

Het is cliché en precies waar mijn coaching over gaat.
Eerst erken je wat allang in jouw aanwezig is, geef  dat dan de volle ruimte, om dat vervolgens jouw talent, je schittering met anderen te delen.

1. Kracht van ik  Gesprek

___________________________

Ontdek of (h)erken
de KRACHT in jou

Deze sessie geeft inzicht en handvatten voor je ongekende potentieel. Je zal ontdekken hoe juist terugkerende patronen en kwesties je richting geven op wat je vervolgstap is.

2. Project Ik
traject

___________________________

Geef je IK volle ruimte zonder nog concessies te doen of je aan te passen

In de jaren waar jij jezelf in de steek liet, er (te)veel voor anderen was gaat het in dit persoonlijke coachingraject om dat je de volle ruimte geeft aan jezelf.

3. Schitter in Grootsheid

___________________________

Breng je bevlogenheid de wereld in! Deel je verborgen en verworven talenten met anderen

Creëer de verandering voorbij de status quo. Neem je verantwoordelijkheid,steek anderen aan met je visie en je drive.

__________________________

sessie van 2 uur

voorbereiding via vragenlijst

Inclusief gratis follow up afspraak

=

Krijg zicht op jezelf

t

Geld terug garantie

=

Ervaar of een vervolgtraject nodig is

__________________________

Traject: vanaf 4 maanden

1 op 1

inclusief warm bad van support

=

Gericht op je Persoonlijke Groei

=

Start laagdrempelig met -Kracht van Ik- sessie

=

Krijg alle coaching-specificaties en voorwaarden

t

Kracht van Ik sessie al gedaan? Bespaar €200,-

__________________________

Traject: vanaf 6 maanden

1 op 1

inclusief warm bad van support

=

Gericht op de verandering die je wilt creëren

=

Start laagdrempelig met -Kracht van Ik- sessie

=

Krijg alle coaching-specificaties en voorwaarden

t

Kracht van Ik sessie al gedaan? Bespaar €200,-

Lekker praktische- kies jouw beste passende route

_______________________

Start bij stap 1. jouw persoonlijke Kracht van Ik sessie. Stel vast of dat hét duwtje in de rug is om op jouw ingeslagen pad lekker verder te gaan.

Wil je daarin juist gecoached worden? Dan kun je kiezen voor Stap 2 het Project Ik traject of in een keer gaan voor Stap 3. Het Schitter in Grootsheid traject.

Natuurlijk kun je altijd eerst het Project Ik Traject doen en daarna de opstap maken naar het Schitter in Grootsheid traject.

“Ditta jij werkt echt vanuit je hart. Dankzij jou zit ik in de opwaartse spiraal. Jouw manier van luisteren en betrokkenheid is echt vanuit je hart. Ik ben je heel dankbaar.”

– Danny –

Het is tijd om met jouw bevlogenheid hét verschil te maken

Je bevlogenheid kent een voedingsbodem in je persoonlijke pijn en weerstand. Dit heeft jou gevormd.

Je omgeving heeft ideeën en verwachtingen. Jij ook. Lang niet altijd komt dat overeen. Jouw verlangens willen de ruimte vinden, een verschil maken. Je bevlogenheid zoekt de ruimte. De pijnlijke ervaringen die we meemaken hebben we in bepaalde momenten van ons leven moeten wegstoppen. Dat laat tegelijkertijd je kracht zien. Die tijd van het wegstoppen van jouw kracht en je bevlogenheid is voorbij. Je mag het nu doorvoelen en omzetten in wat jij wilt transformeren. Dat begint eerst bij jou, dan neem je jouw omgeving mee. Die tijd om te schitteren is nu aan jou. Voluit leven, met al je kracht en bevlogenheid de wereld in. Je mag daarin oude patronen en thema’s zien voor wat ze waren en ontdekken dat het niet verder bepaald wie je wilt zijn.

Bewust Zijn

Volle aandacht maakt het verschil.

Leven in het nu, dan herken je de ervaringen en verhalen die je afremmen. Dat mag je gaan zien, zodat je elke keer weer ervaart dat je een keuze kunt maken, anders dan het pad tot nu toe. Dat geeft je vrijheid om te doen wat bij jou past. Dat vraagt om bewuste aandacht. Om je bewust te zijn van je rem, je terugkerende thema’s, culturele concepten in hoe het hoort. Het is een continue proces wat je steeds bewuster door zal leven. Een leven vanuit liefde en waardering en lef om te gaan staan voor wie je bent en wie je wilt zijn.  Dat wat jij als nieuwe ervaring hebt opgedaan, waar het voor jou makkelijker wordt, wil je vervolgens ook delen.

 Het is tijd om voluit te leven
en je bevlogenheid te delen
Stap voor stap.

“Wij zijn zo blij met jouw steun en betrokkenheid! Echte aandacht; telkens weer ‘n inspirerende verrassing door jou, heel bijzonder hoe je keer op keer de onderste steen boven krijgt. Je helpt mij keer op keer prachtige inzichten aan mijzelf te ont-dekken. Hoe veel ik al zelf heb gedaan, je brengt me keer op keer pareltjes waar ik niet aan-dacht”

– Bea –

Ik heb een gave de grootsheid in anderen te zien

Invoelen, leven onderzoeken maakt dat ik veel zie en voel én weet

Mijn werk is de optelsom van mijn leven. Ik ben leef en adem wie ik ben en wie ik wil zijn. Telkens denk ik: “het kan niet mooier zijn dan dit” En dan wordt het weer mooier. 

Schitterend het leven voluit leven is dan ook jouw geboorterecht. Niet iedereen vindt het makkelijk als jij je volle licht laat schijnen. Ik weet inmiddels dat er mensen zijn bij wie je dat mag doen. Ik weet ook dat je mensen met jouw licht inspireert. Dat kan in het klein in de privésfeer. Of in je werkzame leven. Ergens voelde ik vroeger al dat ik wat groters te doen had. Dat is voor jou niet anders. Als je de diepte in durft te duiken, en jouw vuur weer de volle ruimte geeft, zijn er bijzonder mooie dingen mogelijk. Het is tijd om te schitteren.

Zo kan jij voluit leven én inspireer jij anderen hetzelfde te doen.

“”BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD”

-Mahatma Ghandi-