Win een cadeau!

Kom je hier voor het eerst?
Wat bijzonder!

 

Vermoedelijk net zo
bijzonder
als dat jij bent!

Lees hieronder hoe je in aanmerking
komt voor een van verschillende cadeau’s!

 

Schitteren is je geboorterecht

Fijn je hier te mogen ont-moeten

 Schitteren is je opdracht
Jou pad heeft je tot hier gebracht. 
Ontdek je persoonlijke pad en wat je hier op deze aardbol mag bijdragen

Kom in aanmerking voor een gouden cadeau!

Lieve dienende leider. Misschien zie jezelf nog niet als leider. Of je bent al die leider en voelt dat je nog lang niet alles van jezelf laat zien.  Ik weet dat er veel moois in jou zit. Jij weet zelf ook dat er in je een niet gezien potentieel zit. Dat niet op alle vlakken is erkent door jezelf en zeker door je omgeving.

Ik ken die positie. Ik voel hoe er in jou veel moois huist. Ik voelde me vaak ook niet gezien. Daarom wil ik je laten ervaren wat er allemaal mogelijk is.

Ik nodig je van harte uit om te zien en te ontdekken wat ik voor je kan betekenen én vooral wat Schitteren in Grootsheid voor jou inhoud.

Cadeautjes te vinden op mijn site

Het vieren van het leven en het feit dat je hier voor het eerst bent. Dat doe ik graag op een speciale manier.

Kom nu in aanmerking voor allerlei schitterende cadeau’s!
Op deze site heb ik een aantal gouden branding elementen opgenomen. Je ziet er al verschillende hier onder en naast de tekst

 

 

Zie je zo’n element?  Klik er eens op. Er zal mogelijk een pop-up venster verschijnen. komen. In dat venster kun je jouw cadeau naar voorkeur kiezen.

Hoe werkt het concreet

  1. Bekijk de verschillende pagina’s
  2. Zoek naar een van de branding elementen.
  3. Klik op dat element en dan verschijnt er een pop up.
  4. Kies je cadeau naar voorkeur en laat je contactgegevens achter

Hoe weet je of je een cadeau gewonnen hebt?
Iedereen kan een cadeau in ontvangst nemen. Als je meerdere mogelijkheden aanvinkt is de kans op een cadeau groter.

Binnen 1 tot 5 werkdagen na het verzenden van je keuze, neem ik met je contact op en ik je weten of en zo ja welk cadeau je mag gaan uitpakken.

En ik hoor natuurlijk graag of je vragen hebt en zeker nu de site nieuw is, wil ik stiekem ook horen wat je van deze nieuwe site vindt!
Schitterende groet, Ditta

 

Why do we try so hard to fit in?
When we were born to stand out.

Dr. Seuss

Hoe kwam je op deze website?

Mogelijk kom je vanuit een andere link op deze website. Misschien kom je direct hier uit en heb je op de link van gouden cadeautjes geklikt!

Fijn je hier te ontmoeten!

Net als de geboorte van een mens is ook het creëeren van een website als deze een heel proces. Het was een hele transformatie voor mij. Ik koos er dan ook voor op mijn verjaardag 25 oktober deze website het levenslicht te laten zien.

Al mijn hele leven ben ik mezelf aan het ontplooien. Zeker sinds ik in 2006 zelfstandig werd kreeg dat een enorme vlucht. Mijn transformatie van de afgelopen jaren brachten mij steeds dichterbij wie ik ben en wil zijn. Ik kreeg de boodschap helder: Schitteren is dé opdracht voor iedereen.

Als je er middenin zit kan je een transformatie niet altijd ‘vastgrijpen’. Dan ervaar je verwarring. Misschien achteruitgang. Niks is minder waar. Net als dat de winter niet betekent dat de fruitboom nooit meer zijn vruchten zal dragen.

Mijn meest recente periode van verwarring begon in mijn 2018-2019. Vooral de spiegels van thuis brachten mij veel. Een zoon die chronische pijn heeft en op meer dan 1,5 jaar op krukken loopt. Een dochter met diabetes waar dingen niet werken zoals het bij anderen gaat.  Ik realiseerde me dat ik een andere beweging mocht maken. Het bracht enorme transities te weeg. Zo voelde ik dat mijn werk meer is dan alleen Coach Krijgt Klanten, het merk dat ik voor Schitter in Grootsheid in de schijnwerpers had staan.

Schitteren en het leven voluit leven gaat allereerst over jouw groei als mens om vervolgens dat in je werk te delen. Dat kan als coach of net als ik toen ik nog bij KPN werkzaam was, als een mederwerker in een bedrijf. Je wilt die impact veroorzaken waarvan je weet dat dat je taak is. Waarvan je weet dat het nodig is. Waarvan je soms merkt dat je jezelf nog inhoudt. Of het spel te klein speelt.

 

Ditta, het gesprek met jou brengt verbinding tussen hoofd, hart, lichaam en ziel. Tussen vroeger, nu en de toekomst. Tussen oud en nieuw. Het heeft me helderheid gegeven over m’n eigen verlangens, m’n obstakels, maar ook m’n kracht en een plan van aanpak.

Tim Sprenger

Pak uit!

Ga op zoek naar de cadeautjes en ontdek tegelijkertijd of jij er klaar voor bent te schitteren in Grootsheid. Om die impact te creëren die zo nodig is in deze wereld.

Resoneert dit bij je? Ik hoop je binnenkort een keer te ontmoeten.